Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ …ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ

Εδώ και τρία χρόνια στον τόπο μας το μόνο ΜΟΝΙΜΟ φαινόμενο που έχει πλέον ΠΑΓΙΟΠΟΙΗΘΕΙ είναι το …ΚΡΑΤΙΚΟ ΞΥΛΟ και τα ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ του.

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΙ, ΔΙΩΞΕΙΣ, ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΙ και ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ

Από την ημέρα της Υπογραφής του Α’ Μνημονίου μέχρι σήμερα δεν βλέπεις τίποτα άλλο στους Κοινωνικούς χώρους παρά μονάχα:

 • ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ και ΩΜΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ
 • ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ με την άμεση συνεργασία ΚΡΑΤΟΥΣ και ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ

Χημικά, ξύλο, καταστολή στο Σύνταγμα, Ξύλο στα Πανεπιστήμια, Ξύλο στους Εργασιακούς χώρους: ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ, ΜΕΤΡΟ, ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΑ, Ξύλο στην ΚΕΡΑΤΕΑ, Ξύλο στις ΣΚΟΥΡΙΕΣ, Ξύλο στην ΙΕΡΙΣΣΟ, στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, στη ΚΡΗΤΗ, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ξύλο στη ΚΕΡΚΥΡΑ, Ξύλο ΠΑΝΤΟΥ….!!!

Μόνιμος εκφραστής και υλοποιητής αυτού του εφιάλτη, ποιος άλλος ; η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ….!!!

Το ΠΙΣΤΟ ΣΩΜΑ των ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ  του ΚΡΑΤΟΥΣ, πιστό στη ΜΑΥΡΗ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ του ΙΣΤΟΡΙΑ,  αναπτύσσεται σε πλήρη ανάπτυξη δυνάμεων απέναντι στον «ΕΧΘΡΟ ΛΑΟ».

Κάθε μέρα που περνάει, αποκαλύπτει ολοένα και πιο ΩΜΑ και ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ότι το «μότο» και το ιδεολόγημα της σημερινής εξουσίας δεν είναι τίποτα άλλο από την ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ και ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.

«ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ»

Μια ολάκερη Κοινωνία έχει μετατραπεί σε σάκο του box και υποζύγιο κτηνώδους συμπεριφοράς από εκείνους του οποίος …εκλογικά ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ σε πολύ μεγάλο βαθμό: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΛΑΟΣ.

Και είναι γνωστό ότι οι αυταπάτες πέφτουν πάντα με πάταγο αλλά και τρομερές ωδίνες.


2 σχόλια:

 1. Να μην ξεχάσει το ΚΚΕ κι ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν επερώτηση στον Δένδια!!! Προτείνω επίσης να φτιάξουν μία έτοιμη φόρμα επερώτησης, όπου θα χρειάζεται να αλλάζεις μόνο την ημερομηνία και την περιοχή (ευκολάκι και κοινοβουλευτικό)!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όταν προσπαθείς να παίξεις "κρυφτό" με την καταστολή, είναι σίγουρο ότι θα έρθει και η σειρά σου. Αυτό το διαπίστωσαν και το ΚΚΕ τελευταία και ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης. Από εκεί και πέρα οι επιλογές δικές τους.

   Διαγραφή