ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ: Έλεος…..Όχι άλλα Διαπιστευτήρια στην Αστική Τάξη…!




Έγινε με τον Σόιμπλε, έγινε με Γερμανούς αξιωματούχους, έγινε σε διάφορα Forums στις ΗΠΑ, έγινε σε διάφορα forums στην Αθήνα, έγινε στη παρουσίαση  του βιβλίου του Μητσοτάκη με την παρουσία του  Μ.Γλέζου (Δυστυχώς μαζί με το ΚΚΕ…!!!).
Έγινε και στην Εκδήλωση προς τιμήν του «Εθνάρχη» Καραμανλή…..!

Κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του ΣΥΡΙΖΑ, τον τελευταίο καιρό επιδίδεται σε έναν ΥΣΤΕΡΙΚΟ «ΑΓΩΝΑ» να «πείσει» την ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ τόσο της χώρας μας όσο και γενικά το ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ότι δεν είναι ο «ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ» που θα απειλήσει τα συμφέροντά τους.

Εδώ και μήνες παρακολουθούμε με τη δέουσα προσοχή, τις κορυφαίες ηγετικές προσωπικότητες του ΣΥΡΙΖΑ, κύρια εκείνων που προέρχονται από το χώρο του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ να αίρουν τις παλιές «αντιμνημονιακές» θέσεις τη μία μετά την άλλη.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αν δεν υπήρχαν κάποιες, όχι όλες δυστυχώς, Συνιστώσες της Αριστεράς στο μέτωπο, ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ θα έμοιαζε με ένα κακέκτυπο του νεότερου ΠΑΣΟΚ.

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να δείξουμε την πολιτική μας «κατανόηση» στην πολιτική αυτή: Καλόπιστα λέμε εμείς.

Σε επίπεδο μεσαίων στελεχών στο ΣΥΡΙΖΑ ακούγεται το επιχείρημα της ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ των ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ αφού είναι εμφανής η εκλογική αδυναμία δημιουργίας ρεύματος στην Κοινωνία.

Αυτό, αν μη τι άλλο, αποτελεί ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ της ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗΣ λογικής και ΣΤΡΟΦΗΣ στον ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ του Κόμματος, μάλιστα με τα κλασικά λερωμένα επιχειρήματα της Αστικής παλαιοκομματικής διαχείρισης.

Ο Β.Ι. Λένιν έλεγε ότι δεν είναι σωστό το Επαναστατικό πολιτικό υποκείμενο να βαδίζει και να «χορεύει» στα τύμπανα της μέσης κοινωνικής συνείδησης αλλά είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ να την ΑΛΛΑΞΕΙ με την παρέμβασή του προς τα πάνω. Με λίγα λόγια, επειδή το ρεύμα είναι …συντηρητικό στην Ελλάδα , πάντα σε επίπεδο εκλογικό, να βάλουμε και εμείς συντηρητικά παλαιοκομματικά ρούχα.

Άξαφνα η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε τον ….Κεντροδεξιό χώρο, ανακάλυψε την ανάγκη …διεμβόλισής του, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ πλήρως και ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ την πρόδηλη ΑΝΑΓΚΗ για ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, για βάθεμα της ΤΑΞΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ στο κόσμο της δουλειάς, για σκληρή δουλειά μέσα στους Κοινωνικούς χώρους να αλλάξεις την ίδια τη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ του εργαζόμενου που ψηφίζει καθεστωτικά και όχι να αλλάξεις τη δική σου πολιτική για να ηχεί στα αυτιά του ανώδυνα ο λόγος σου.

Οφείλω να πω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε και δέχεται ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ επίθεση εδώ και καιρό, η οποία βέβαια έχει στόχο από την Αστική Τάξη να τον ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ να ΣΥΡΘΕΙ στα δικά της μονοπάτια. Γεγονός που μέχρι τώρα έχει καταφέρει σε μεγάλο επίπεδο.

Έλεος λοιπόν με τα ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ «ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ» στην ΕΞΟΥΣΙΑ και στους ΘΕΣΜΟΥΣ της….!!!!

Τυχούσα επανεμφάνιση του «ΠΑΣΟΚ» του 1981 από το παράθυρο της ιστορίας στα 2013 μονάχα ως ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ μπορεί να εκληφθεί και να ανοίξει το δρόμο άπλετα στο. ΦΑΣΙΣΜΟ.

Giannis Pit. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...