ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ με ΤΟΣΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ


Οι στήλες των καθεστωτικών Μέσων , έντυπων και ηλεκτρονικών γέμισαν ΑΙΜΑ....!!!
Επίσημα sites της Αστυνομίας προβάλουν εικόνες που πριν μερικά χρόνια ήταν ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ καν να σκεφτεί κανείς να αναρτήσει σε κάθε είδους αδίκημα.

Πόσες και πόσες συλλήψεις άκρως επικίνδυνων κακοποιών, δολοφόνων κατά συρροή μάλιστα και άλλων ποινικών, ΟΥΔΕΠΟΤΕ δόθηκαν ΒΟΡΑ σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ...!

Οι πρόσφατες τελευταίες φωτογραφίες προκαλούν ΣΟΚ, ΔΕΟΣ αλλά θα έλεγε κανείς και ΠΟΙΚΙΛΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ και ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

Το ΕΡΩΤΗΜΑ είναι ΣΑΦΕΣ:

ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ το ΣΥΣΤΗΜΑ και τα εκτελεστικά του όργανα με την ΠΡΟΒΟΛΗ αυτής της ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ ;

Νομίζω πλέον ότι πρέπει να κατασταλάξουμε σε κάποια συμπεράσματα:

  1. Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και συνάμα η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ πλέον έχουν αποφασίσει το δρόμο της  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ και του ΜΑΣΤΙΓΙΟΥ. Δεν έχουν την παραμικρή αναστολή να χτυπήσουν οτιδήποτε "κινείται" και αντιστέκεται. Δεν έχουν την παραμικρή αναστολή να χτυπήσουν ευθέως και πολιτικούς χώρους με τους οποίους μέχρι τώρα απέφευγαν να ανοίξουν μέτωπα (ΚΚΕ-ΠΑΜΕ).
  2. Είναι πλέον ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να τραβήξει δρόμο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ έως ανοιχτά πλέον ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ με επόμενα βήματα να ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ την "νομιμότητα" απεργιών μέχρι και συγκεντρώσεων.
  3. ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ στα ΓΚΡΙΖΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ που δείχνει ΜΕΓΑΛΗ δυστυχώς ΜΕΡΙΔΑ της ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, η οποία αρέσκεται στο να τρώει ΑΙΜΑ, στο να "καίει μάγισσες", οι οποίες στην προκείμενη περίπτωση είναι οι ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ή οι κάθε λογής ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ οι οποίοι βαφτίζονται συλλήβδην "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ". Το ΣΧΕΔΙΟ αυτό μέχρι τώρα "βγαίνει" στην Κυβερνητική ΣΥΜΜΟΡΙΑ καθώς όπως φαίνεται κοινωνικές μερίδες όχι μόνο ανέχονται αυτήν την ΚΤΗΝΩΔΙΑ αλλά την επικροτούν και την καλωσορίζουν.
  4. Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι η ΔΗΜΟΣΙΑ και ΜΑΖΙΚΗ αυτή ΠΡΟΒΟΛΗ της ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ της ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ της, ΠΡΟΚΑΛΕΙ, τα δημοκρατικά αντανακλαστικά χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι, εν ώρα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, μεταβάλλονται σε έναν "ΑΤΥΠΟ ΣΤΡΑΤΟ" αγωνιστών που είναι έτοιμοι να δώσουν τη ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.   Αυτήν ΑΚΡΙΒΩΣ την ΑΠΑΝΤΗΣΗ καλλιεργεί η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, την οποία ...ΙΚΕΤΕΥΕΙ, ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ, ΕΠΙΘΥΜΕΙ να είναι ΤΥΦΛΗ, ΑΝΑΡΧΗ, ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΗ, ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ και όσο το δυνατόν πιο ΒΙΑΙΗ.
Αυτό ειδικά το τελευταίο είναι το ΤΕΛΙΚΟ της "ΟΠΛΟ".
Το να "ΦΑΝΕ" κάποιοι ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ.....!!!

Οι βόμβες στο MALL, η ....σφαίρα στον ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, είναι πρόκριμα. 
Τα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ μυαλά τους καθίστανται ΑΡΡΩΣΤΑ εντελώς και έχοντας δει τις πρακτικές του ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ στην ΙΤΑΛΙΑ του 1970 (ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ...) καταλαβαίνει κανείς ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ή ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε όλο αυτό το ΟΛΙΣΘΗΜΑ είναι ΜΙΑ:

ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ και ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ολάκερης της ΜΑΧΗΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ ως τους οργανωμένους ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ σε ΟΛΑ τα ΕΠΙΠΕΔΑ.

Θέμα στο οποίο θα επανέλθω σε επόμενες σκέψεις μου.



Σχόλια

  1. συμφωνω με την σκεψη σου :''Το να "ΦΑΝΕ" κάποιοι ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ....'' ισως το σχεδιαζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ φοβάμαι ότι στο βάθος του συρταριού υπάρχει ανάλογη πρόθεση αν σκουρύνουν τα πράματα. Είναι αδίστακτοι και ικανοί για ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΑ πράγματα. H μοναδική απάντηση είναι ο λαός, τα κινήματα από κάτω να πιέσουν τις ηγεσίες στην αριστερά για συγκλίσεις πάνω σε 3-4 πράγματα.
    Ευχαριστώ για το σχόλιο και τη στήριξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα θελα να ηξερα αν ησουν εκεινη τη στιγμη που μπουκαρανε τα καλοπαιδα στη τραπεζα με τα καλασνικοφ και σε παιρνανε ομηρο τη θα μας εγραφες ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Τόλη που μας τραγουδάς, προφανώς και δεν αντιλήφθηκες το νόημα της εγγραφής και του θέματός της.
      Ιδεολογικά δεν συμφωνώ με την ένοπλη μορφή πάλης σε ατομικό επίπεδο και ουδέποτε την υιοθέτησα.
      Δεν θεωρώ ότι η ληστεία σε μια τράπεζα αποτελεί επαναστατική πράξη και προφανώς δεν συντάσσομαι με αυτή.
      Από την άλλη όμως, η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΡΟΜΟΥ και ΒΙΑΣ κατά των συλληφθέντων, οι οποίοι αν δεν με απατά η μνήμη μου δεν άνοιξαν παρανυχίδα ουδενός, μήτε αντίσταση προέβαλαν, όπως καταλαβαίνεις απέχει παρασάγγας από την κοινά αποδεκτή έννοια δικαιοσύνης.
      Όταν η Νορβηγική αστυνομία συνέλαβε τον ΝΑΖΙ εγκληματία με ένα οπλισμό ....τάγματος επάνω του, τον παρέδοσε στην δικαιοσύνη ατσαλάκωτο.
      Όπως αντιλαμβάνεσαι οι Νορβηγοί αστυνομικοί, δεν έβγαλαν στον κρατούμενο το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ τους ΜΙΣΟΣ, ΜΙΣΟΣ το οποίο δεν το έχουμε ...δει να εκφράζεται σε ανάλογους ληστές με κολάσνικοφ, νονούς του υπόκοσμου και εκγληματιών του λευκού κολλάρου, γιατί όπως ξέρεις εκεί το κολάσνικωφ θα ...κελαιδίσει όπως κατά καιρούς έχει κάνει.
      Ευχαριστώ για την τιμή του σχολίου φίλε.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...