Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ στη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ έδωσαν ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον ΕΣΜΟ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ

"ΜΑΤ ΒΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΧΡΥΣΑΦΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠ' ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ"


Χιλιάδες Λαού στη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ από τις γειτονικές περιοχές έδωσαν τη ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΗ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στα σχέδια της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ για τον ΟΛΕΘΡΟ στην περιοχή τους.
ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ στα ΠΑΛΙΑ τους τα ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ τις ΒΡΩΜΙΚΕΣ και ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ της ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, την ΑΛΗΤΕΙΑ των ΜΜΕ, όχι απλά φοβήθηκαν τις ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ που χρησιμοποιεί ο ΔΕΝΔΙΑΣ και τα έμμισθα όργανά του στην περιοχή αλλά με την ΠΑΝΔΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ τους έστειλαν σε όλους τα μηνύματά τους.


Μια νέα "ΚΕΡΑΤΕΑ" ήδη υπάρχει στις ΣΚΟΥΡΙΕΣ και ο κρατικός μηχανισμός ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ αλλά και ΒΡΩΜΙΚΟΣ προσπαθεί να ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙ τη δυναμική των κατοίκων.

Χιλιάδες λαού, κάθε ηλικίας, κάθε επαγγέλματος, ακόμα και απλοί Παπάδες βρέθηκαν στη ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του σημερινού ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ 

Συνδικάτα, φορείς της περιοχής, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΠΑΑΣ, ο δήμαρχος, σύλλογοι, όλοι ήταν εκεί....!!! Χαιρέτισαν αντιπροσωπείες, παρέστησαν οι 2 ....συλληφθέντες ηθικοί αυτουργοί (...).
ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ σε μια επιβλητική παρουσία.
Ο ΑΓΩΝΑΣ της περιοχής ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΑ τα ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ καθώς στην συγκέντρωση συμμετείχαν κόσμος πολύς από:
ΑΜΟΥΛΙΑΝΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ, ΝΕΑ ΡΟΔΑ, ΟΡΜΥΛΙΑ

Η Συγκέντρωση έγινε στην ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ και ο κόσμος έφτασε εκεί με ΠΟΡΕΙΑ και ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ από την ΙΕΡΙΣΣΟ.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ προσπάθησε να προκαλέσει και πάλι ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ και ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ με κόσμο που κατέβαινε στη συγκέντρωση, λες και επρόκειτο να μεταφέρουν ....όπλα. Ελέγχθησαν οδηγοί λεωφορείων για .....διπλώματα οδήγησης (!!!), καταγράφτηκαν πινακίδες κυκλοφορίας κατά το κλασικό ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΟ ...ΕΘΙΜΟ της ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ  και έγιναν δύο προσαγωγές χωρίς λόγο, οι οποίοι και αφέθηκαν ελεύθεροι αργότερα.
(Το φωτογραγικό Υλικό είναι από το: www.tvxs.gr)

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ της σημερινής ΠΑΝΔΗΜΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ στη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ και ΜΕΓΑΛΟ.
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ "ΜΑΣΑΕΙ" από χωροφυλακίστικες μεδόδους ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ του κράτους και των οργάνων του.
Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ των κατοίκων ευρύτερα της περιοχής έχει τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ να ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ τα ΣΧΕΔΙΑ των ΧΡΥΣΟΘΗΡΩΝ της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και του ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ στον ΑΓΩΝΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου