ΚΑΛΩΣ τους ........"ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"....!!!








Βρε, βρε, βρεεεεεεεεεεε........
Ο ΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ανακάλυψε την ..........Αμερική.....!!!!
Βρε ΚΑΛΩΣ τους ......"δημοκράτες".....!!!!
ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ Μ.Μ.Ε. μαζί φυσικά και τα κόμματά τους, ανακάλυψαν τον ....ΦΑΣΙΣΜΟ που εκπέμπει η "Χ.Α." και τους ....ξύνισε....!

Για δείτε λοιπόν ....βροντερά και αστραφτερά ...πρωτοσέλιδα που ξιφουλκούν ενάντια στους ΦΑΣΙΣΤΕΣ και στις ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ τους....!

Από ποιούς ;; από τα Κόμματα εκείνα, (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ),  των οποίων η Πολιτική ταυτίζεται ΑΠΟΛΥΤΑ και ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ με έναν καθαρό ΦΑΣΙΣΜΟ, προς το παρόν με "ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ" και στων οποίων της τάξεις ευδοκιμούν και στεγάζονται πολιτικά, ΠΡΟΣΩΠΑ που δεν διστάζουν να ΚΡΑΥΓΑΣΟΥΝ τις ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ τους κορώνες και πρακτικές.

Από κοντά στα ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, που "ανησύχησαν" με τις ΧΥΔΑΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ των ΦΑΣΙΣΤΩΝ και οι μηχανισμοί προπαγάνδας τους και άξαφνα κήρυξαν ........"ΑΝΕΝΔΟΤΟ" ενάντια στις πρακτικές τους.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ότι όλη αυτή η δήθεν ΑΝΗΣΥΧΙΑ, η εκρηξη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ" από τα ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και τα ΦΕΡΕΦΩΝΑ τους είναι ΨΕΥΤΙΚΑ, ΔΟΛΙΑ και ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΑ.

ΞΕΧΝΟΥΝ οι "καλαμαράδες" των αστών την ΑΒΑΝΤΑ και τη ΣΤΗΡΙΞΗ που χρόνια τώρα δίνουν στην "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ; στις πρακτικες της ; στις εξορμήσεις της ενάντια στους ξένους εργάτες ;
ξεχνούν την ρατσιστική υστερία της προπαγάνδας τους ; ξεχνούν ότι χρόνια τώρα ολάκερα καλλιεργούν τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ ; υποθάλπτουν τους "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ" κατά κάθε απεργού, ενάντια σε κάθε αγωνιζόμενο άνθρωπο ;

Χρόνια τώρα τα ΑΣΤΙΚΑ Μ.Μ.Ε. καλλιεργούν τις θέσεις και τις απόψεις των ΦΑΣΙΣΤΩΝ.
Απλά τις υιοθετούσαν στην LIGHT ΕΚΔΟΣΗ τους.....!

Άφηναν τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ να κάνουν τη "ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ" χωρίς να εκτίθενται, κράταγαν τις "αποστάσεις ασφαλείας", καλλιεργούσαν με ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ και ΗΛΙΘΙΟ ΤΡΟΠΟ τη "ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ" τυλίγοντας στο ίδιο τσουβάλι Κομμουνιστές-αριστερούς-Αναρχικούς και Φασίστες γιατί έτσι ΒΟΛΕΥΕΙ η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ τους.

Και τώρα που οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ "ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ' ΑΣΥΔΟΤΟΙ έχοντας χτίσει μεγάλες ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ στον ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ και ΕΞΟΥΣΙΑΣ, έχοντας κάνει εισοδισμό σε καθηστερημένα λαϊκά στρώματα και αμετανόητους μικροαστούς, τώρα που ΑΣΥΔΟΤΟΙ και ΩΜΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, τώρα πλέον "δημιουργούν επικοινωνιακό πρόβλημα" στο ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ που προσπαθεί να δείξει την "δημοκρατική του καθαρότητα".

Είδατε όμως αμέσως ότι η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ έσπευσε να ταυτίσει τον ....ΣΥΡΙΖΑ με τις πρακτικές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (Αν είναι δυνατόν...........)

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ τη Χ.Α. με ΣΧΕΔΙΟ και ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ που είναι σε όλους γνωστή ή θα πρέπει να γίνει σε όλους γνωστή.
Ο ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΣ του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, σε καιρό κρίσης, είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ που έχουν οι ΑΣΤΟΙ για να "καθαρίσουν τη μπουγάδα".

Απλά, για να διατηρήσουν το "δημοκρατικοφανές άλλοθι" έχουν ξεκινήσει και παίζουν το χαρτί του "δημοκρατικού τόξου" στο οποίο όμως χαρτί θα τυλίξουν με το γνωστό τους ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ και το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ και τις οργανώσεις του.

Ο Νοών νοείτω.....


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...