Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ του κ. ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ….για τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

«Αν τα Συνδικάτα στη Γερμανία διαδηλώνουν για να πάρουν αύξηση 6% στις αποδοχές τους, κάτι που τελικά πέτυχαν είναι απολύτως μετριοπαθείς οι αντιδράσεις των Ελλήνων που διαδηλώνουν ελάχιστα αν και έχουν υποστεί μειώσεις 50% στα εισοδήματά τους» 



Πόσο σκληρή ακούστηκε η ρήση του εν λόγω στελέχους των Μνημονιακών κύκλων για την πραγματικότητα του Ελληνικού Λαου.

Οποία σκληρή αλήθεια……!!!! Τι Ωμή ρήση…..!!! έτσι στα μούτρα μας…..!!!!
Ένα ακόμα ΡΑΠΙΣΜΑ αν θέλετε και ΦΤΥΣΙΜΟ στην όποια ακόμα αξιοπρέπεια έχει τούτος ο Λαός, που ΑΚΟΜΑ και τώρα, θεωρεί σε σημαντικό βαθμό «αξιόπιστο» το ΣΑΜΑΡΑ για «πρωθυπουργό» και εξακολουθεί να φλερτάρει θετικά με το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ που του σακατεύει τη ζωή.

Τι ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ και ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ αλήθεια…..!!!

Το ότι το ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ και οι ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ του ΛΑΟΥ μας έχουν κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ «ΚΟΙΛΙΑ» είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Το βλέπουμε παντού στις κάθε λογής Κινητοποιήσεις, απεργίες, συγκεντρώσεις.

Οι σημερινές Κινητοποιήσεις του 2013, μπροστά σε αυτές του 2010 και 2011 μοιάζουν θλιβερή ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ.

Τι συνέβη λοιπόν ; τι οδήγησε τον κόσμο στην άτακτη οπισθοχώρηση ;

Δεν είναι δυνατό εδώ να κάνουμε αυτή την έκθεση των αιτιών αυτών.

Μπορούμε όμως να πούμε ότι το Κίνημα των Πλατειών αλλά κύρια αυτό των μαζικών ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ με τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ του ΛΑΟΥ μας με την ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ σε όλο το ΩΜΟ και ΧΥΔΑΙΟ της πρόσωπο, χτυπήθηκε ΑΛΥΠΗΤΑ και με ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

Και χτυπήθηκε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ για ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ, ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Από τη στιγμή που το ΚΙΝΗΜΑ αυτό, έμεινε μονάχα στην ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΗ, ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ μορφή της «μούτζας», της έλλειψης επόμενων στόχων και βημάτων, της ΜΗ άμεσης πολιτικοποίησής του, ήταν ΛΟΓΙΚΟ να γίνει ΕΥΚΟΛΟΣ  ΣΤΟΧΟΣ στο ΣΥΣΤΗΜΑ με αποτέλεσμα να το ΔΙΑΛΥΣΕΙ και να οδηγήσει τον κόσμο στη σημερινή ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ.

Εδώ όμως έχουμε ΕΥΘΥΝΕΣ και αυτές είναι ΣΟΒΑΡΕΣ….!

Τα κόμματα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΑΝ κατά τρόπο ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ για το ίδιο το Κίνημα.

Το ΚΚΕ, που έχει τη μεγαλύτερη επιρροή και δυνατότητα παρέμβασης στο μαζικό κίνημα, ήταν από την αρχή, ΑΡΝΗΤΙΚΟ στο χώρο αυτό. Επέλεξε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΧΗ και ΑΠΟΥΣΙΑ από τις διεργασίες που έγιναν όλη αυτή τη 2ετία, γεγονός που το ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΚΡΙΒΑ στις πολιτικές του επιρροές αλλά το «ΚΑΚΟ» έχει γίνει και για το ίδιο το Κόμμα και για το Λαϊκό Κίνημα.

Οι ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ και ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ που είχε και έχει το ΚΚΕ για τη φύση αυτών των κινημάτων, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ το Δρόμο της ΑΠΟΧΗΣ, της ΑΠΟΥΣΙΑΣ και της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΗΣ.

Ο Ρόλος των Κομμουνιστικών Κομμάτων είναι η ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στις εξελίξεις και όχι η εκ του μακρόθεν κριτική.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πιο συμμετοχικός και δεκτικός στο χώρο αλλά περιόρισε να επενδύσει τη συμμετοχή του στο «εκλογικό χαρτί» και τέλος μέχρι εκεί ενώ οι λοιπές δυνάμεις της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ άλλες συμμετείχαν εξ αρχής, ψυχή και σώματι, όπως το ΚΚΕ (μ-λ), συναντώντας μάλιστα και την άρνηση κάποιων που το έπαιζαν «αντικομματικοί» και κατέθεσαν ότι είχαν και δεν είχαν στους αγώνες αυτούς, ενώ άλλες στην αρχή ήταν μαζί με το "αυθόρμητο", στο τέλος όμως κατέβηκαν στις μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις (ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ)

Σήμερα βρισκόμαστε πάλι πίσω. Το κύμα της ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ έχει μαζευτεί πίσω στο πέλαγος, κάνοντας κοιλιά όπως η οργισμένη θάλασσα.
Το κοινωνικό όμως «πέλαγος» βρίσκεται σε ΤΡΙΚΥΜΙΑ και είναι θέμα ΧΡΟΝΟΥ να έρθει το ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΜΑ.

Το ΣΥΣΤΗΜΑ το γνωρίζει ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ και έχει ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ και ΕΓΚΑΙΡΑ.

Εκείνο που, ΜΕ ΛΥΠΗ, βλέπουμε είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ, πως θα χειριστεί το επόμενο κύμα.

Βλέποντας την ΚΟΙΝΩΝΙΑ να φτάνει συνέχεια ΚΑΤΩ σε ένα ΒΥΘΟ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ σαν Κινούμενη άμμο, το επόμενο ΚΥΜΑ θα είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΩΔΥΝΟ και τολμώ να πω ΑΙΜΑΤΗΡΟ.

Όσο το ΣΥΣΤΗΜΑ δεν έχει ΜΕΤΩΠΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ, μια ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΟΥΣΙΑΣ και όχι λόγων, τότε τα λόγια του αξιότιμου Κυρίου ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ θα ηχούν στα αυτιά μας ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΑ και ΠΕΡΙΠΑΙΧΤΙΚΑ στον ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟ ΡΟΓΧΟ των ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ λοιπόν….

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...