Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

Η Πολιτεία που "κόπτεται" για τα εκπαιδευτικά δικαιώματα των ΝΕΩΝ τους ΣΠΡΩΝΕΙ ή ίδια στον ΞΕΡΙΖΩΜΟ και στην ΞΕΝΗΤΕΙΑΕΛΕΟΣ βρε σεις εκεί στην ΕΞΟΥΣΙΑ.....!!!!
ΟΧΙ πια τόση ΚΟΡΟΪΔΙΑ.....!!!

ΕΛΕΟΣ βρε σεις εκεί στους ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ των ΛΑΚΕΔΩΝ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...!!!
ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ...!!!

Έχουμε μια ΠΟΛΙΤΕΙΑ που ισχυρίζεται ότι .....κόπτεται για τα ....ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ των ΝΕΩΝ και σπεύδει να αφήσει ...αφρούς κατά των ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ που διατύπωσαν την πρόταση για ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και από την άλλη μερια:

ΞΕΡΙΖΩΝΕΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ στην ΞΕΝΗΤΕΙΑ, την ρίχνει με την ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ σε ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ με νούμερα που αγγίζουν την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ τις ΑΜΟΙΒΕΣ των ελαχίστων εκείνων που θα καταφέρουν να μπουν στη παραγωγή με αμοιβές κάτω από ...400 ευρώ, χωρίς κανένα δικαίωμα, χωρίς κανένα μέλλον.
Μια πολιτεία που ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ τη ΜΑΥΡΗ και ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Μια πολιτεία που θέλει για τους ΝΕΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ...!

Αυτή λοιπόν η ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ και ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ 
σήμερα διαρρηγνύει τα ....ιμάτιά της μπροστά στις ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ...ΣΚΕΨΕΙΣ των ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ και φυσικά τους ...ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ.


Και το επί πλέον χειρότερο είναι ότι με την άθλια αυτή "γραμμή" εξόντωσης ταυτίζονται και μια σειρά "Νοικοκυραίοι" ....γονείς, που στις βουλές μιας Εξουσίας που εξοντώνει το μέλλον των παιδιών τους κάνει πως δεν ακούει, ενώ απ' την άλλη ξιφουλκούν κατά των απεργών, κατά πάγια τακτική και αθλιότητά τους.

Δεν μπαίνω στο διακύβευμα αν είναι εύστοχη ή όχι μια απεργιακή κινητοποίηση στις Εξετάσεις, αυτό είναι άλλου Παππά Ευαγγέλλιο, αλλά φυσικά αυτό που συμβαίνει στις ώρες αυτές με μια ακόμα
ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΑΠΕΡΓΩΝ είναι 
ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ.

Πλέον δεν υπάρχει κλάδος εργαζομένων, που να μην βαφτίζεται "επικίνδυνος, τεμπέλης, συντεχνία..." και όλα εκείνα τα καλούδια που του απονέμει ο ΕΣΜΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ όφειλε να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ και στα ΜΟΥΤΡΑ της ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ για επιστράτευση με ΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΩΝ σε όλο το ΔΗΜΟΣΙΟ κατ'αρχήν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου