Στρατός Κατοχής στα Νησιά: Η κυβέρνηση διολισθαίνει στην απώλεια κάθε ελέγχου

Η Ε.Ε. είναι μια μεγάλη κοινωνία ...αλληλεγγύης. Έτσι ήταν το βασικό μότο όσων προπαγανδίζουν την άκριτη αποδοχή των πάντων στον "μεγάλο" αυτόν οργανισμό.
Η πολιτική του Ιμπεριαλισμού, οι Αμερικάνοι, το ΝΑΤΟ και από κοντά η Ε.Ε. οδήγησαν στην καταστροφή των χωρών της Μ. Ανατολής και της Α. Μεσογείου. Αποτέλεσμα οι χιλιάδες πρόσφυγες, θύματα πολέμου και εξανδραποδισμού. Όπως τα αρχαία ιστορικά χρόνια. Όπως δηλαδή γίνεται πάντα.

Η Ελλάδα, εκτός από τις αλυσίδες των μνημονίων, σηκώνει και το "σταυρό" του μεταναστευτικού. Εκείνη έχει το μεγάλο ποσοστό στην Ε.Ε. Και μετά η Ιταλία και η Γερμανία.
Οι πλούσιες χώρες του Βορρά, όχι απλά τίθενται αλληλέγγυες αλλά "σηκώνουν και το δάχτυλο" χτίζοντας φυλακές και τείχη απέναντι στο προσφυγικό κύμα, αρνούμενες να δεχτούν, ως οφείλουν μέρος των προσφύγων.
Η Λύση του προβλήματος θα ήταν απλή, τουλάχιστον θα ήταν βιώσιμη, αν ΟΛΕΣ οι χώρες της Ε.Ε. άνοιγαν τις δομές φιλοξενίας του προσφυγικού κύματος με οργανωμένες διαδικασίες, χωρίς γκέτο και στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Οι Ελληνικές κυβερνήσεις, ΔΕΞΙΕΣ και "αριστερές", υπέγραψαν την απαράδεκτη συνθήκη του Δουβλίνου, μετατρέποντας την πατρίδα μας σε ΦΥΛΑΚΗ, έναντι "τριάκοντα αργυρίων", βλέπε "επιδοτήσεων". Και δεν έφτανε αυτό. Είχαμε και μια ακόμα επαίσχυντη συμφωνία με την Τουρκία, η οποία χρησιμοποίησε άριστα και εκβιαστικά το πρόβλημα ως μοχλό πίεσης.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν η πρώτη που έστησε τα γκέτο "φιλοξενίας" προσφύγων στα νησιά. Η πρώτη που αποδέχτηκε την "ντροπή" της Μόριας κάνοντας το πρώτο βήμα για την μετατροπή των νησιών του Αιγαίου σε φυλακές.

Τότε η Ν.Δ., άθλια δημαγωγική και ανεπαίσχυντα κρυφοφασιστική, διαλαλούσε με όλα τα μέσα και όλο τον μηχανισμό της ότι "θα απαλλάξει τα νησιά από το βάρος των προσφύγων". Όπως ακριβώς υποσχέθηκε στους Μακεδόνες ότι θα υπερασπιστεί την ιστορία απέναντι στην συμφωνία των Πρεσπών. 

Και έτσι η Ν.Δ. έγινε κυβέρνηση. Δημαγωγώντας άθλια και ψευδόμενη ανήθικα.

Και πήρε τη ΜΕΓΑΛΗ της ΑΠΟΦΑΣΗ:

Με δικτατορικού τύπου Πράξη νομοθετική, ανοίγει νέες φυλακές στα νησιά, προχωρώντας σε απαλλοτριώσεις που συνήθιζε και η χούντα. Γιατί άραγε;
Εδώ βρίσκεται η άθλια και βέβηλη απόφαση της Ν.Δ. που θα μείνει στην ιστορία ως πράξη ενάντια στην ίδια την πατρίδα και την ακεραιότητά της.
ΘΥΣΙΑΖΕΙ τα νησιά του Αιγαίου! Γνωρίζοντας ότι καταστρέφεται πολιτικά εκεί, προτιμά να "κάψει" την ύπαρξή της παρά να πάει κόντρα στους περιφερόμενους φασίστες "βλαχοδήμαρχους" που έχει στην κουστωδία της στην Ηπειρωτική Ελλάδα, υπολογίζοντας ότι θα περιορίσει το πολιτικό κόστος.

Και έτσι διαλύει την κοινωνική συνοχή των ακριτών! Την ίδια στιγμή που ο λαός εκεί αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι στον Τουρκικό επεκτατισμό. Αυτήν την βρώμικη και ανιστόρητη πολιτική επιλογή άθλιας δημοκοπίας, δεν τόλμησαν μήτε οι Βυζαντινοί αυτοκράτορες, οι οποίοι ενίσχυαν τους ακριτικούς πληθυσμούς της αυτοκρατορίας.




Έτσι, από χθες 25 Φλεβάρη 2020, στο νησί έκαναν απόβαση στίφη δυνάμεων καταστολής, αλλαλάζοντας κατά των κατοίκων της Λέσβου και της Χίου σκορπώντας δηλητήριο, ξύλο, απειλές, ύβρεις και τρομοκρατία. Οι εικόνες στη Λέσβο πρέπει από χθες να έγιναν viral στα ...Τουρκικά κανάλια τα οποία θα πανηγυρίζουν για τους έμμεσους συμμάχους, τους πραιτωριανούς του κ. Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση έριξε τη ζαριά της υπολογίζοντας ότι θα κάμψει τις αντιστάσεις των νησιωτών και το θέμα θα κλείσει σύντομα. Έχοντας την πλήρη στήριξη των καναλαρχών που ήδη "κρύβουν" τις μάχες στη Λέσβο, ελπίζει στο ελάχιστο κόστος. 
Μιλάμε για τραγική αφέλεια! Οι σύμβουλοι του κ. Μητσοτάκη δεν έχουν υπολογίσει στο κοινωνικό και πολιτικό "ΒΙΕΤΝΑΜ" που ξεκινά για το κυβερνών κόμμα. Και έντρομο θα προσπαθήσει να εμποδίσει την διάχυση των αντιδράσεων στην λοιπή Ελλάδα.

ΑΓΩΝΑΣ λοιπόν Πανελλαδικά:


  • ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ τα ΓΚΕΤΟ της ΝΤΡΟΠΗΣ
  • ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΘΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ οι ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ σε όλη την ΕΠΙΚΡΑΓΕΙΑ σε ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
  • ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ με οργανωμένη διαδικασία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...