Παιχνίδια τρόμου και πολέμου η τυχόν αποστολή "Πάτριοτ" στην Σ. Αραβία



Θέλουμε πραγματικά να πιστέψουμε ότι σκέψεις της Κυβέρνησης, κατ' εντολή των ΗΠΑ, για αποστολή Ελληνικών αντιαεροπορικών πυραύλων "Πάτριοτ" στην ...Σαουδική Αραβία, για να ενισχύσουμε την ....αντιαεροπορική άμυνα της ...χώρας αυτής, αποτελούν έναν ΕΦΙΑΛΤΗ που δεν θα τολμήσουν να πραγματοποιήσουν.

Τυχόν μια τέτοια επιλογή, ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου, πρώτη φορά μετά την εγκληματική μας ανάμιξη στον δολοφονικό πόλεμο της Κορέας, για άμεση πολεμική εμπλοκή της χώρας μας σε τυχοδιωκτικά σχέδια των Αμερικάνων στην Μ.Ανατολή.

Η Σ. Αραβία είναι, αποδεδειγμένα, χώρα που:
  •  ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ τους εγκληματίες του ISIS.
  • Έχει ένα τυραννικό διεφθαρμένο καθεστώς βασιλείας και μουλάδων.
  • Αποτελεί τόπο μαρτυρίου της ΓΥΝΑΙΚΑΣ ως ανθρώπινη οντότητα.
Ποιοι λόγοι λοιπόν "Εθνικής ασφάλειας" είναι αυτοί που υπαγορεύουν μια τέτοια σκέψη;

Ο Ραγιαδισμός της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο! Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Αμερικάνος Πρέσβης ασκούσε την πολιτική της χώρας. Τώρα επί ΝΔ, πάμε σε άμεση ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ. 

ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ!

Η χώρα μας θα γίνει στόχος πολεμικός μετά από τέτοιες επιλογές και καλείται ο Λαός να αποφασίσει το μέλλον του.




Σχόλια

  1. Επικίνδυνη η αποστολη πάτριοτ και οι καταστάσεις είναι δύσκολες και πονηρές. Οι μέχρι τώρα ειρηνευτικές αποστολές της Ελλάδας εγκαταλείπονται . Αλλά γενικά τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής που αντιμετωπίζει η χώρα μας έχουν φτάσει στο ζενίθ του κινδύνου. Θα δούμε...τπτ καλό δεν προμηνύεται έτσι κι αλλιώς.
    Καλησπέρα σου
    ΥΓ Υπέροχο το μπλογκ σου Θαυμάσιο έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα μου έτσι είναι δυστυχώς. Όλο και πιο πολύ, με άφρονα και δουλικό τρόπο η πατρίδα μας μπλέκεται σε αρώματα πολέμου και σε ανταγωνισμούς έξω απ τα συμφέροντά μας. Δεν ξέρω που θα καταλήξει όλο αυτό.
      Σε ευχαριστώ για την σκέψη σου, τη συμμετοχή αλλά και τα καλά σου λόγια για το μπλογκ. Κάνουμε ....ανακαίνιση παντού :)

      Διαγραφή
  2. Γιάννη μου φοβαμαι τοσο πολύ κάθε μέρα που περνάει ότι θα βρεθούμε σύντομα στη μεση του κυκλώνα!!!! Ελπίζω να την γλιτώσουμε αλλά αυτό δεν αναιρεί την συμφορά γύρω μας. Τι να πω!!! Τα συμφεροντα μου μεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, και εγώ συμμερίζομαι την ανησυχία σου αλλά όσο οι κυβερνώντες, νυν και προηγούμενοι, δένονται όλο και πιο πολύ, άναρχα, στο άρμα των Αμερικάνικων τυχοδιωκτικών ενεργειών, μπορούμε να περιμένουμε χειρότερα. Δυστυχώς. Απαιτείται και η δική μας κινητοποίηση. Καλό βράδυ καλή μου φίλη.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...