Οι σφαίρες του υπόκοσμου χορεύουν και η κυβέρνηση κάνει ρεσάλτα στις ...ταράτσες



Ο Βαρύς Υπόκοσμος οργιάζει δίπλα μας. Στις γειτονιές στήνονται καρτέρια. Μαφιόζικοι "διακανονισμοί" με τις σφαίρες να χορεύουν δίπλα σε πολυκατοικίες, εκτελέσεις να γίνονται εν μέση οδώ, δίπλα σε πελάτες, μέσα σε μαγαζιά.

Όλα αυτά την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ ομνύει στο όνομα της "δημόσιας ασφάλειας και τάξης". 

Μόνο που για την Κυβέρνηση της ΝΔ, ο όρος "δημόσια ασφάλεια και τάξη" αφορά κάτι ρεσάλτα Χολυγουντιανού τύπου στις ταράτσες πολυκατοικιών, σε ξυλοδαρμούς πολιτών, σε κυνήγι φαντασμάτων στα Εξάρχεια και σε άλλες καταλήψεις. 

Για αυτήν την "ασφάλεια" και "τάξη" ενδιαφέρεται η κυβέρνηση και για αυτήν ξεπερνάει κάθε όριο επίδειξης, θεατρινισμού και επικοινωνιακών προβολών για να θωπεύσει τα αυτιά και τα μάτια του ολοένα και πιο δραστικού της ακροδεξιού και κρυπτοφασιστικού ακροατηρίου.

Για το οργανωμένο έγκλημα πέρα βρέχει! Για το ότι οι φασίστες ξυλοκόπησαν Γερμανό επώνυμο δημοσιογράφο με τα ΜΑΤ θεατές, πέρα βρέχει! Για το ότι οι μαφιόζοι λύνουν τις διαφορές τους μέσα στις γειτονιές και στα μαγαζιά, η κυβέρνηση με την πολιτική της φροντίζει να καταπίνει τη γλώσσα της.

Τα συμπεράσματα πρέπει να τα βγάλει κάθε λογικά σκεπτόμενος πολίτης για να δει από που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κινδυνεύει και τι κάνει η πολιτεία για αυτό.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...