Με ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...!!!





Η Χθεσινή ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ κάθε είδους διαδηλώσεων και συγκεντρώσεων στην ΑΘΗΝΑ εν όψει της ανάληψης της "Ελληνικής" (;) προεδρίας στη σύναξη των δυναστών μας της Ε.Ε., δεν ήταν φυσικά κεραυνός εν αιθρία.


Έχει ξανασυμβεί πρόσφατα, τελευταία φορά θαρρώ στην επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα, να έχουμε μια ανάλογης ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ απαγόρευση, κατάπτυστης μορφής και έμπνευσης.

Είναι ηλίου φαεινότερο πλέον ότι  η Κυβέρνηση δεν διστάζει να κατρακυλάει συνεχώς σε ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ και ΚΡΥΠΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ πολιτικές πρακτικές, καθώς βλέπει και αφουγκράζεται ότι στην ουσία δεν έχει σοβαρές και μαζικές αντιδράσεις.

Για παράδειγμα, η τακτική της αυτή, μονάχα τυχαία δεν είναι.....! η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ απροκάλυπτη ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ατζέντα της Κυβερνητικής πολιτικής είναι πλέον ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για εκείνην και τα παίζει όλα για όλα πάνω στο ΦΟΒΟ, τον ΕΛΕΓΧΟ και τη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ της Κοινωνίας.

Χθες λοιπόν είχαμε πολλές ....ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ της ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ των συγκεντρώσεων. Από όλους τους φορείς, Κόμματα και οργανώσεις της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ (μ-λ), και άλλες οργανώσεις, ΟΡΘΑ, κατήγγειλαν με σαφήνεια την απαράδεκτη απαγόρευση.

Το απόγευμα χθες συγκεντρώθηκαν στην ΑΘΗΝΑ κάποιες λίγες χιλιάδες αγωνιστών από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ (μ-λ), Αναρχοσυνδικαλιστές του Ροσινάντε και άλλοι, οι οποίοι μάλιστα και ειδικότερα οι πρώτοι, "γεύτηκαν" και την ευγένεια της κρατικής καταστολής με ΜΑΤ, ΞΥΛΟ, ΧΗΜΙΚΑ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ.....!

ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ όμως.....!

Το ...ΞΥΛΟ δηλαδή και τη ...λέζα την έφαγαν οι ...."αριστεριστές" και "οππορτουνιστές"....

Οι άλλοι ;;; ο ΜΑΖΙΚΟΣ και ΤΑΞΙΚΟΣ χώρος του ΚΚΕ φυσικά δεν έκανε ουδεμία κινητοποίηση ενάντια στην απαγόρευση......!

Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης το ίδιο και περιορίστηκε στην εμφάνιση κάποιων βουλευτών στα γεγονότα....!

Όμως έτσι σύντροφοι ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.....!

Δεν γίνεται διαρκώς να βρισκόμαστε "απολογητές" στην ελεεινή προβοκατορολογία της ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ Κυβέρνησης και να δίνουμε "εξετάσεις" νομιμότητας στο ΑΣΤΙΚΟ STATUS...!

Δεν γίνεται τα πάντα να ανάγονται στο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΣΥΡΙΖΑ) και τα πάντα να δικαιολογούνται στην οργανωτική αδυναμία και την ...ανωριμότητα του Κινήματος (ΚΚΕ).

Κάποια στιγμή οφείλουμε να ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΡΘΙΟΙ, ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ με ΣΧΕΔΙΟ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

Μήτε για την "τιμή των όπλων" δεν έγινε κάτι χθες γεγονός που προκαλεί εύλογα ερωτήματα στο κόσμο της αριστεράς και της Κοινωνίας γενικότερα.

Οι ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ που πρέπει να δοθούν είναι ΠΟΛΛΕΣ και τα ερωτήματα ΜΕΓΑΛΑ.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...