Και η "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ από την ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ






Κάθε ατζέντα της Κυβερνητικής Πολιτικής που έπεται της προηγούμενης, κινείται ολοένα και σε πιο ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ αλλά και απροκάλυπτα πιο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.

Η Γενικευμένη νέα επίθεση κατά της Λαϊκής Οικογένειας, που ήδη ξεκίνησε το 2014, πρέπει, πάσει θυσία, να ΚΑΛΥΦΘΕΙ με κάποια πράγματα, που σκοπό έχουν να σπείρουν ΧΑΟΣ και ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ στο κόσμο, που τρώει το ένα "χαστούκι" μετά το άλλο, χωρίς καν να προλαβαίνει να εκφράσει λέξη.

Οι ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ, τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ, η ΔΙΑΛΥΣΗ της ΥΓΕΙΑΣ, πρέπει με κάποιο τρόπο να ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ.

Και ο μόνος τρόπος και μέθοδος που έχει αυτός ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΣΜΟΣ είναι η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ και η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ.

Έτσι, "άγνωστο" πως και κάτω από ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΣ συνθήκες, νάσου ο ....ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΞΗΡΟΣ εκτός φυλακών, να ...αγνοείται η τύχη του (!!!).

ΑΞΑΦΝΑ (!!!) η Ελληνική κοινωνία ανακάλυψε το υπ. αριθμ. 1 προβλημά της....!  την ....εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού, (μας θυμίζει λίγο την ...Μυστηριώδη εξαφάνιση του Τζων Αυλακιώτη αυτή η ιστορία...).

Οι ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ άναψαν πράσινο στην προσφιλή και πάντα δόκιμη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟ-ΛΑΓΝΕΙΑ. Τα Επικοινωνιακά "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ" σε όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ άδραξαν το σήμα και ξεκίνησαν τις ...βολές κατά ριπάς ότι ....ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ (...) και ότι .....darkness falls across the land για να χρησιμοποιήσουμε τον γνωστό στίχο του ποιητή, ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ .....ΧΤΥΠΗΜΑ τρομοκρατών (!!!).

Παρά δίπλα και η πανταχού παρούσα ΠΡΕΣΒΕΙΑ των ΗΠΑ, σιγά μην έλειπε η αλεπού απ' το παζάρι, να κουνάει το δάχτυλο στην ....Κυβέρνηση γιατί ...έχει τις φυλακές ...αφύλακτες.

Στη συνέχεια, όλος αυτός ο ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΘΙΑΣΟΣ να επιτίθεται κατά τρόπο ΒΡΩΜΙΚΟ κατά ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ που είναι ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ για το σύστημα, βλέπε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και "εύκολοι στόχοι" καθώς η αναγνωρισιμότητά τους κινδυνεύει να ανέλθει και πρέπει να ανακοπεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης, τρολλάρεται κατά τον γνωστό και ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ, λίγο πολύ ως ...Φίλα προσκείμενος στην ...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ τη στιγμή που η ΗΓΕΣΙΑ του ...μπουσουλάει στα καθεστωτικά θεσμικά όργανα μπας και πάρει νέα ερείσματα προς την "έφοδο" στην εκλογική εξουσία.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, και η ΟΓΚΟΥΜΕΝΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ είναι ο ΣΤΟΧΟΣ αυτής της ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ και ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ατζέντας καθώς το καθεστώς ΞΕΡΕΙ και ΤΡΕΜΕΙ τη ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ εν όψει της νέας χρονιάς και φυσικά προσπαθεί, ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ως τώρα, να την ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ και να την ΕΛΕΓΞΕΙ.

Το ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ οφείλει να απαντήσει ΣΥΝΟΛΙΚΑ πάνω στο ζήτημα αυτό και όχι, κατά τα συνήθη, μεμονωμένα και αποσπασματικά, γιατί το διακύβευμα είναι και ΚΡΙΣΙΜΟ και ΜΕΓΑΛΟ καθώς, όπως βλέπουμε, το ΚΑΘΕΣΤΩΣ δεν διστάζει να βγάζει από το συρτάρι του όλο και πιο ΒΡΩΜΙΚΑ ΟΠΛΑ.

Σχόλια

  1. Η ατζέντα του δημόσιου διαλόγου είναι μια πολύ καλά στημένη μηχανή που χρειάζεται κατά μέτωπον καθημερινή επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά στήνουν τις "δουλείες τους" με τον καλύτερο τρόπο.....! επιμελημένη και επιστημονική δουλειά. Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...