ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ......!!!!









Τελικά κάθε μέρα που περνάει όχι απλά επιβεβαιώνει τους εφιαλτικούς φόβους και ανησυχίες για τις ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ της Πολιτικής δράκας που μας κυβερνάει αλλά δεν προλαβαίνουμε να μετράμε την ολίσθηση πίσω σε έναν ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ιδιότυπο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ πρότυπο που πλέον η Κυβέρνηση και οι σύμμαχοί της έχουν επιλέξει.

Ο Εναγκαλισμός της Κυβέρνησης ΣΑΜΑΡΑ, της Ν.Δ., του ...όποιου καθεστωτικού ΠΑΣΟΚ τέλος πάντων υφίσταται μαζί με τον μηχανισμό προπαγάνδας και στήριξης με ότι πιο ΓΚΡΙΖΟ, ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ και ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟ προκαλεί πραγματικά αντριχίλα.

Μια ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Δράκα Δεσποτάδων έχει "ξαμολυθεί" τον τελευταίο καιρό, ανεξέλεγκτη να ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, να ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ, να κρίνει και να ορίσει εκείνη τα δικά της μέτρα και αξιακά σταθμά στην Ελληνική Κοινωνία, να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΒΙΑΙΑ, ΩΜΑ, ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΑ τη δική της ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ παντού.

Μια ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΡΑΚΑ, που άγεται και φέρεται πίσω από το ΜΕΛΑΝΟ ΡΑΣΟ των ΜΕΓΑΛΟΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ που γεμάτοι χρυσάφια και προνόμια τριγυρνάνε στα MEDIA και σκορπάνε ΜΙΣΟΣ, ΦΥΛΕΤΙΣΜΟ, ΦΑΣΙΣΜΟ, ΦΟΒΙΕΣ, ΣΥΝΔΡΟΜΑ αντανακλώντας τα δικά τους ΚΟΜΠΛΕΞ, τις δικές τους ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ και απόψεις.

Επέβαλαν με "τσαμπουκά" την άτακτη υποχώρηση της Κυβέρνησης στο θέμα της αναγνώρισης του συμφώνου διαβίωσης, απείλησαν ΓΡΑΦΙΚΟΙ και ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟΙ με ....ΑΦΟΡΙΣΜΟ όσους πολιτικούς ...αποτολμήσουν να βγουν από το μαύρο τους μαντρί.

Η Συνέχεια είναι γνωστή:

Η ΚΡΥΠΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΚΑ που χαράζει πολιτική στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ κάθε μέρα, κάθε ώρα, κατεβαίνει τα σκαλιά ενός ιδιότυπου ΙΕΡΑΤΙΚΟΥ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ που όμοιό του ο τόπος έζησε σε περασμένους αιώνες.

Το ΧΟΥΝΤΙΚΟ "ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ" σε λίγο θα ωχριά μπροστά στα ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ των κυβερνητικών παραγόντων περί καταδίκης της .....ΑΘΕΪΑΣ για την οποία εγκαλούνται οι πολιτικοί της αντίπαλοι, ατμόσφαιρα που παραπέμπει στην ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ του ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

Η Κυβέρνηση εναγκαλίζεται με το ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ του .....αφορισμού των ....προγαμιαίων σχέσεων, του αφορισμού συγκεκριμένων ......ερωτικών επαφών, ακόμα και ....προτιμήσεων, γεγονός που δεν ξέρεις αν θα σε κάνει να κλάψεις ή να λιώσεις στα γέλια.

ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ......! Μια πολιτική ατζέντα που αποσκοπεί στα πλέον ΣΚΟΤΕΙΝΑ και ΕΙΔΕΧΘΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ....Αυτά της ακραίας συντήρησης, της φοβικότητας, του φυλετικού και θρησκευτικού μίσους.

Η Κυβέρνηση, έχοντας χάσει κατά μέτωπο, τη μάχη των ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ στις πόλεις προσπαθεί υστερικά να κρατηθεί από τα πλέον ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ και ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ και αυτά της άγονης περιφέρειας ελπίζοντας στην αποδοχή τους στις επιλογές της γεγονός που την κάνει να ξεπερνάει τους φασίστες της Χ.Α. σε θέσεις και ιδεολογήματα.

Δεν είναι για γέλια.......! ειλικρινά οι άνθρωποι αυτοί έχουν συνειδητή επιλογή να στρέψουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ σε ΑΙΜΟΒΟΡΑ και ΦΟΒΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ. Σε συνθήκες ΚΑΝΙΒΑΛΛΙΣΜΟΥ και ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ πάνω σε διχαστικές θέσεις εκτός πολιτικής στο επίπεδο της συνείδησης.

Εδώ απαιτείται πλέον και η παρέμβαση των καλούμενων "πνευματικών ανθρώπων της τέχνης και των γραμμάτων" που πρέπει να βγουν επώνυμα μπροστά απέναντι σε αυτόν τον ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΤΥΦΩΝΑ.

Δεν πάει άλλο......!!! Δεν αντέχεται πλέον αυτή η ΑΠΟΦΟΡΑ....!

Σχόλια

  1. Η επικαιρότητα σχολιασμένη από σένα εξαιρετικά, Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Αλεξάνδρα μου....! όλοι μας από το μετερίζι του ο καθένας προσπαθεί να εκφραστεί και να δώσει το καλύτερο. Καλό βράδυ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...