ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ .....ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ








ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Δεν ξέρουμε ειλικρινά τι τον έχει πιάσει τελευταία αλλά ο πρόεδρος του .....πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται να έχει ΧΑΣΕΙ κάθε ίχνος πολιτικής νηφαλιότητας, ψυχραιμίας και γενικά άγεται και φέρεται στα πολιτικά δρώμενα με ένα υστερικό και ακραία επιθετικό τρόπο.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ....ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ λοιπόν....! αλλά μαινόμενος έναντι ποίου ;
φυσικά απέναντι στην Κοινωνία, στο κόσμο και στην Αριστερά που αντιστέκεται και παλεύει.

Τελευταία οδηγεί τον έτερο "πράσινο" πάλαι ποτέ κραταιό πυλώνα του δικομματισμού στη διάλυση και στην πολιτική εξαφάνιση με το να υπερασπίζει και να στοιχίζεται πίσω από την όποια υστερική αντιδραστική πολιτική της κλίκας ΣΑΜΑΡΑ.

Και φυσικά αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει αλλά στο μυαλό του, όπως και στη σκέψη όλων των εναπομείναντων "στελεχών" του ΠΑΣΟΚ είναι απλά η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ και το ΒΟΛΕΜΑ τους στα πλαίσια του ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΣΜΟΥ και τίποτα άλλο.

ΥΣΤΕΡΙΚΑ ταυτίζεται με τις πλέον ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ του φασίζοντος επιτελείου του ΣΑΜΑΡΑ, συνυπογράφει προσωπικά τις επιθετικές του πολιτικές, "κουνάει συνεχώς το δάχτυλο" στη Κοινωνία και στο Λαό.

ΠΡΟΣΥΠΕΓΡΑΨΕ πρώτος μαζί με τον ΣΑΜΑΡΑ την επίθεση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ και τις πλέον μαύρες εικόνες που την συνόδεψαν, ανέλαβε να στηρίξει σχεδόν προσωπικά τη Κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ μετά την πρόταση μομφής ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Άξαφνα ανακάλυψε Κίνηση ...."ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ" ενάντια στη συνοχή του ......ΠΑΣΟΚ καταγγέλοντας τον .....ΤΣΙΠΡΑ ότι επιδιώκει και καλεί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ....αποστατήσουν.

Πραγματικά έχει "σαλτάρει" κατά την κοινώς λεγόμενη γλώσσα και δείχνει να έχει ΧΑΣΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ την όποια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.

Δεν ξέρουμε τι σημαίνει αυτό παρά εικάζουμε ότι ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ αυτός ΠΑΝΙΚΟΣ τον ΕΚΘΕΤΕΙ παντελώς στα μάτια της κοινής γνώμης.

Ότι και να κάνει το εκλεκτό τέκνο της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ του ΔΟΛ και των ΜΜΕ, εκείνο που στη τελική προσπαθεί ανοιχτά και απροκάλυπτα είναι να ΣΩΣΕΙ το ΠΟΛΙΤΙΚΟ του ΣΑΡΚΙΟ από όλα εκείνα που κουβαλάει.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...