Απέναντι στην ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ του ΣΑΒΒΑΤΟΥ





«Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής οι συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο (30-11-2013) στην πλατεία Συντάγματος, την πλατεία Μοναστηρακίου και τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, δε θα επιτραπεί να εξελιχθούν περαιτέρω σε πορείες, για λόγους δημόσιας ασφάλειας. Διευκρινίζεται ότι η παραπάνω Απόφαση, δεν θίγει το δικαίωμα της συγκέντρωσης» 

Με αυτή την επαίσχυντη ανακοίνωση η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, κατ' εντολή φυσικά της Κυβέρνησης, ΕΞΙΣΩΝΕΙ τις δύο κινητοποιήσεις στο ίδιο "ρούχο" της διασάλευσης της .....τάξης....!

Σε μια ΥΠΟΠΤΗ φυσικά και ΣΚΟΠΙΜΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ-ΤΑΥΤΙΣΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ και ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΥ στην ίδια κατηγορία που "προκαλεί αταξία και ...ταραχές" η Κυβέρνηση συνεχίζει ασταμάτητα τον ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ της μη λογαριάζοντας τον πάτο που αυτός οδηγεί.

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. με την απόλυτη κάλυψη του μηχανισμού που ακούει στο όνομα "ΠΑΣΟΚ" πλέον έχει κάνει ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ και απόλυτη την επιλογή της να ΣΠΡΩΞΕΙ την ΚΟΙΝΩΝΙΑ σε ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΦΟΒΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ.

Υπό τη "λογική" να ....κλέψουμε ψήφους από το φασιστικό εγκληματικό μόρφωμα της Χ.Α., την ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΑΞΙΑΚΑ και ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Είναι το κλασικό "αντανακλαστικό" των ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ να ταυτίζονται με το ΦΑΣΙΣΜΟ την ώρα που τα ΑΔΙΕΞΟΔΑ φουντώνουν.

-----------------------------------------------------------

Στα πλαίσια αυτά, η ΔΙΑΚΗΡΥΧΘΕΙΣΑ αύριο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ αποκτά ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ πολιτικής απάντησης στη ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ.

Μονάχα η σκέψη περί συγκέντρωσης των κάθε λογής φασιστικών μπράβων στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, πλατεία που ο Ελληνικός λαός, εδώ και 3 χρόνια έδωσε μεγάλες μάχες κατά του καθεστώτος, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ κάθε Δημοκράτη, ριζοσπαστικό και προοδευτικό άνθρωπο....!

Επίσης θα έπρεπε να ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ στο μέγιστο την ΑΡΙΣΤΕΡΑ σε όλο της το φάσμα καθώς και τα ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ.

Μονάχα με αυτό το τρόπο ΣΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ η ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ" της κυβέρνησης για αντιφασιστικές πορείες.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως για μια ακόμα φορά είμαστε παρατηρητές της ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗΣ απέναντι στον ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.

Το ΚΚΕ δεν καλεί το κόσμο αύριο και ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.....!
Τα ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, τα μεγάλα συνδικάτα επίσης ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ....!
η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ επίσης ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΤΑΙ...!

Δεν θέλω με αυτή την επισήμανση να πω ότι χάνουν τα αντιφασιστικά τους αντανακλαστικά και ρόλο τους. Όχι....!

Όμως αυτή η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ και λογική είναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ....!
Και το χειρότερο, δίνει την άμεση δυνατότητα στην ΕΞΟΥΣΙΑ να ΧΤΥΠΗΣΕΙ το μαζικό και αντιφασιστικό Κίνημα σαλαμοποιώντας το, κάτι που ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ καν να σκεφτεί αν ΑΠΕΝΑΝΤΙ της είχε ΜΑΖΙΚΗ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...