ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ στη ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ


Ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν το σύστημα πνίγεται στα ΑΔΙΕΞΟΔΑ του, φορτώνει ολοταχώς προς τη ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, στην ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ και εν τέλει δεν θα διστάσει και απροκάλυπτα στο ΦΑΣΙΣΜΟ.

Αυτό κάνει ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ η τριμερής Κυβέρνηση σήμερα. ΟΛΟΤΑΧΩΣ στις ΕΜΦΥΛΙΑΚΕΣ Πολιτικές αναφορές της, απροκάλυπτα σε ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ λογικές, ΩΜΑ σε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ.


Στόχος όπως έχουμε πει:  Ο ΦΟΒΟΣ, ΦΟΒΙΚΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ.

Ως εδώ λοιπόν «καλά» και ιστορικά εξηγήσιμα. Άλλωστε ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ και οι πολιτικοί του ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ, κάθε απόχρωσης (ΔΕΞΙΑ, ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) όταν έσφιγγαν τα πράματα, ένα σύμμαχο ανέδειξαν: τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

Απ΄ την άλλη όψη όμως τώρα, τη «ΔΙΚΗ ΜΑΣ», το αντίπαλο δέος, την ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ η ΑΡΙΣΤΕΡΑ σε αυτή τη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΜΟΤΗΤΑ και ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΜΟΥΧΛΑ ;

Με ανάλογο δέος βλέπουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, καθημερινά να δίνει ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ «ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ» στο ΣΥΣΤΗΜΑ:

  • Επίσκεψη ΤΣΙΠΡΑ στον ΣΟΪΜΠΛΕ
  • Επισκέψεις διαβουλεύσεις συνεντεύξεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στον ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ Παράγοντα.
  • Δεξιόστροφες αναφορές και θέσεις στο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Αναφορά σε κύκλους της ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ και τακτική «προσέγγισης»

Όλα αυτά σε ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ….ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ σε …κοινοβουλευτικό και εκλογικό επίπεδο ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ την ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ που ήδη υποβόσκει στην Ελληνική Κοινωνία.

«ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ» και «ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΕΠΙΡΡΟΩΝ» σύντροφοι εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ σε ποια κατεύθυνση ;; το αναρωτηθήκατε ;

Επειδή το ΣΥΣΤΗΜΑ σπρώχνει την Κοινωνία στον ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΓΚΡΕΜΟ, στη ΜΟΥΧΛΑ και τη ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, θα ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ και εσείς ;;

Κατανοώ ότι και το 2008 κινηματικά σταθήκατε στο δρόμο, στα γεγονότα του ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ότι και τώρα τρώτε τη λέζα και τη λασπολογία του συστήματος, έστω αν δεν την δικαιούστε κινηματικά, αλλά γιατί βολεύει αυτή τη στιγμή να στοχοποιηθείτε. Κατανοώ ότι προσπαθείτε να στήσετε συμμαχίες και επιρροές αλλά αν το άνοιγμα των επιρροών σας το παντρέψετε με ένα ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ τότε εκτός του ότι αυτό είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΗΘΙΚΟ είναι και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.

Και για να μην είμαστε μονόπαντοι, τα ίδια σε ανάλογο βαθμό, ισχύουν και για το ΚΚΕ, το οποίο, μπορεί αυτή την εποχή να μην βάλλεται στο βαθμό που το δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτό γίνεται για λόγους τακτικής και όχι ουσίας.

Και εκεί στο ΚΚΕ, εξακολουθούν να «τρέμουν τον ίσκιο τους» σε κάθε χτύπημα του συστήματος, εξακολουθούν να είναι φοβικοί στα Κινήματα, εξακολουθούν την ίδια την πολιτική της εγκληματικής αλλαζονείας στην Κοινωνία που οδηγεί στην απομόνωση και στην καταμέτρηση δυνάμεων.

Το ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ είναι ένα και οφείλουμε να το καταλάβουμε:

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΔΗΓΕΙ τα πράγματα σε ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ με χρώμα ΦΑΣΙΣΜΟΥ. Το κάνει με ΣΧΕΔΙΟ, το κάνει με ΣΤΟΧΟ. Η Αριστερά οφείλει να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, να βγει στη Κοινωνία, στο δρόμο.
Με ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ, ΦΟΒΙΕΣ, ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙΣ, οδηγείται σε πολιτική ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ στρώνοντας το δρόμο στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και στο ΦΑΣΙΣΜΟ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ είναι η ΕΝΤΑΣΗ της ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ. Αναπόφευκτα θα πάμε σε στάδιο ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ και ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ. Όσοι έχουν στο μυαλό κάτι άλλο μάλλον σε άλλο μονοπάτι τραβάνε.


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...