«ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ» Τι σημαίνει στην πράξη ;






Ο Θλιβερός Θίασος των τριών που μας «κυβερνάει» από χθες …πανηγυρίζει για το μεγάλο του επίτευγμα στο EUROGROUP.

Με βαρύγδουπα διαγγέλματα που απευθύνονται περισσότερο σε εγκεφάλους εν αφασία παρά σε νοήμονες ανθρώπους, ο επικεφαλής της Υποταγής, ψέλισσε διάφορα θετικά και Ελπιδοφόρο μηνύματα για το μέλλον μας, σε τέτοιο βαθμό, που μόνο που δεν μας κάλεσε να βγούμε και στο …δρόμο να πανηγυρίσουμε.

Εντελώς ….. «αθώα», τυχαία ; η παρεούλα της προπαγάνδας Ξέχασε (!!!) να σταθεί λίγο στον όρο της «ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ» που αποφάσισαν οι δανειστές μας.

Τώρα τι είναι άραγε αυτό ; Εξήγησε κανείς στον απλό Λαό ότι ο όρος αυτός σημαίνει ότι ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ και ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ της ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ της χώρας ; ότι οι ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ της ΤΡΟΪΚΑΣ θα έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ΛΕΝΕ: ΣΤΟΠ σε ΚΑΘΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δημοσιονομικής πολιτικής όταν αυτό αντιβαίνει στις νόρμες τους ;

Εξήγησαν στο ΛΑΟ ότι ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ σημαίνει ΠΛΗΡΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ που θα κληθούν στο μέλλον να διαχειριστούν τη Δημοσιονομική διαχείριση και φυσικά ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΖΗΤΗΜΑ ΡΗΞΗΣ με την Ε.Ε. ;

Τα βέλη πέφτουν στον ΣΥΡΙΖΑ και στις διφορούμενες απόψεις του περί ….Ευρωπαϊκής στήριξης της χώρας ΜΕΣΑ ΣΤΟ €.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΑΠΑΤΗ από αυτή την άποψη.

Και φυσικά έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ τόσο το ΚΚΕ όσο και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ όσο και το ΚΚΕ (μ-λ) αλλά και άλλοι χώροι όταν μιλάνε ότι δεν ΜΠΟΡΕΙ πλέον ΚΑΝΕΙΣ να διαχειριστεί την «ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ» μέσα στην Ε.Ε.

Η Θλιβερή τρόϊκα ενέχεται για ΠΡΟΔΟΣΙΑ του ΛΑΟΥ μας στον υπέρτατο βαθμό έχοντας ανεχτεί επιτροπείες και δεσμεύσεις που μετατρέπουν την Ελλάδα σε ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ τύπου ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ στον Ευρωπαϊκό Νότο.

Και σαν τέτοια οφείλει το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ να την ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ πλέον στο μέλλον..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...