Καλό ξεκίνημα........

Φίλες και Φίλοι.....
ένα ακόμα blog στον άπειρο χώρο του διαδικτύου ; πρακτικά ναι.....!
Ουσιαστικά το "ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΙΚΤΥΟ" είναι η μεταφορά σε μορφή ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (BLOG) της πολύ παλιάς ανοιχτής κοινότητας με το ίδιο όνομα που λειτουργούσε σε άλλο χώρο ανάρτησης.

Οι καιροί αδέλφια είναι δύσκολοι......! Τα γεγονότα καταιγιστικά και καταλυτικά για τη ζωή μας αλλά και τη ζωή των παιδιών μας....

Εδώ και 3 χρόνια κοντά ο Ελληνικός Λαός αλλά και ο Ευρωπαϊκός Νότος, ζούνε κάτω απ τον ΤΡΟΜΟ της ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ και ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ που ακούει στο όνομα:

"ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΔΝΤ-Ε.Ε."

Η Ζωή μας γυρίζει δεκαετίες πίσω σε εποχές γκρίζες, σκοτεινές.

Είναι ΧΡΕΟΣ μας ΤΑΞΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ να ανασυγκροτηθούμε, να σκεφτούμε, να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ απέναντι στην πρωτοφανή αυτή επίθεση που βιώνουμε με ένταση που μας ήταν αδιανόητο να πιστέψουμε πριν λίγα χρόνια...

Πάμε λοιπόν....

Σχόλια

  1. Ο αδελφός χώρος της Νεμέσεως, χαιρετίζει την δημιουργία αυτού του blog, ως ένα ακόμη μικρό αστεράκι αντίστασης, στον γαλαξία ενός συνειδητοποιημένου αγώνα, ενάντια στην αδικία.

    Ένα τραγούδι για τα "εγκαίνια":

    http://www.youtube.com/watch?v=hO1TJKXoZtc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε, συναγωνιστή, προσωπικά και δικτυακά σε ευχαριστώ πολύ.....!!! για την παρουσία αλλά και το πανέμορφο τραγούδι. Ραντεβού στις αρένες των αγώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς το Κόκκινο Δίκτυο, το χώρο που με μύησε στο διαδίκτυο, στη ....μπλογκόσφαιρα. Να 'σαι καλά Γιάννη και καλή προσπάθεια. dimnez ή αλλιώς antigeitonies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΗΤΡΗΗΗΗΗ.....!!!!!! Πάντα παρών.....!!!!! πάντα μπροστάρης.....!!!! πάντα οδηγητής για μας όχι στη μπλογκόσφαιρα αλλά στο ΔΡΟΜΟ....! Εκεί που χτυπάει η καρδιά του Κινήματος. Φυσικά θα γίνει και ανάρτηση του μπλογκ των ΑΝΤΙΓΕΙΤΟΝΙΩΝ.. Ακόμα στις ρυθμίσεις είμαι... Αγωνιστικούς χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμπληρώνεται πάραυτα Δημήτρη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...