ΟΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ του ΑΙΜΑΤΟΣ και της ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ.....










Για όσους ανακάλυψαν τώρα το τι γίνεται στην ΜΑΝΩΛΑΔΑ της ΝΤΡΟΠΗΣ για να παραθέσουμε μερικά πράγματα για ενημέρωση των αδαών:

  • Στη ΜΑΝΩΛΑΔΑ οι ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ λειτουργούν σε καθεστώς ΤΣΙΦΛΙΚΙΩΝ εποχής 19ου αιώνα.
  • ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ απασχολούν 100άδες Ξένους εργάτες, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΙ συνοδευτικό, εντελώς «όμηρους» στις διαθέσεις τους.. Οι μεγαλοπαραγωγοί «διαπραγματεύονται» δίκην ΟΜΗΡΙΑΣ αυτούς τους ανθρώπους, κρατώντας τους ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ μήνες, εκβιάζοντάς τους συνεχώς με απειλές να τους παραδόσουν στην Αστυνομία για απέλαση.
  • Οι ΕΡΓΑΤΕΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ μένουν σε ΑΘΛΙΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ με ΚΑΛΑΜΙΑ (!!!), σε εποχές που θυμίζουν ΤΖΩΝ ΣΤΑΪΜΠΕΚ στα «ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ». Οι συνθήκες είναι ΝΟΣΗΡΕΣ, ΑΘΛΙΕΣ, σε καταυλισμούς στους οποίους ζουν ΟΜΑΔΙΚΑ 100άδες άνθρωποι χωρίς καμία υπηρεσία να ελέγχει στοιχειώδεις κανόνες ζωής.
  • Οι ΕΡΓΑΤΕΣ είναι ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ να αγοράζουν και μάλιστα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ τα όσα πράγματα διατροφής μπορούν με τα μεροκάματα, αν πληρωθούν, από «μαγαζιά» ΕΝΤΟΣ των χώρων εργασίας τους από τους ίδιους τους ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, με συνέπεια το χρήμα να επιστρέφει εκ νέου πολλαπλάσιο στους ίδιους.
  • Οι ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΣ της ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ είναι ΓΚΕΤΟ αποκλεισμένα από τον ΤΥΠΟ και όταν κάποιες δημοσιογραφικές αποστολές μεγάλων αστικών εφημερίδων τόλμησαν να επισκεφτούν την περιοχη («το ΒΗΜΑ») απειλήθηκαν με ξυλοδαρμούς.
  • Οι ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΣ της ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ είναι ΓΚΕΤΟ και στα ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΦΟΡΕΙΣ της περιοχής με ευθύνη της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ και των τοπικών αρχόντων της περιοχής. Είναι ΓΝΩΣΤΗ η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΠΡΑΒΩΝ της ΝΥΧΤΑΣ, οργάνων των ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ σε κλιμάκιο του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ που επισκέφτηκε τους ΕΡΓΑΤΕΣ.

Αυτά τα χαρακτηριστικά πράγματα συμβαίνουν στην περιοχή αυτή που θυμίζει τα ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ του ΚΙΛΕΛΕΡ, σημαδεύουν την ΜΑΝΩΛΑΔΑ εδώ και πολλά χρόνια, με τις κρατικές και τοπικές αρχές να πατάνε πάνω σε αυτή την ΝΤΡΟΠΗ χωρίς ίχνος ΕΝΟΧΗΣ ή ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ.

Το εμπόριο της φράουλας, προσφέρει, εκατομμύρια € στους τσιφλικάδες μεγαλέμπορους, κοστίζει τσάμπα, καθώς το κόστος της παραγωγής το εργατικό βασίζεται σε ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ και ΚΑΜΙΑ ΑΡΧΗ εν έτει 2013 και ….. «δημοκρατικής νομιμότητας» δεν διανοείται να παρέμβει:  ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

Από χθες το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ της ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ βάφτηκε με ΑΙΜΑ….!
Οι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ (….Ντροπή τους να ζητήσουν τους ελεεινούς …μισθούς 6 μηνών….!!!) ΤΟΛΜΗΣΑΝ να ζητήσουν το μόχθο και ιδρώτα τους καθώς δουλεύουν ΗΛΙΟ με ΗΛΙΟ.
Αντ’ αυτού εισέπραξαν ΣΦΑΙΡΕΣ, ΣΚΑΓΙΑ, ΑΙΜΑ…..!!!!

GREEK FΥΤΕΙΕΣ  με ΑΡΩΜΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ….!!!

Αυτό το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΛΑΝΩΜΑ είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να συμβαίνει στο τόπο μας χωρίς να αποτελέσει σημείο ΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ και ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ.

Δεν ξέρω αν μια ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στην περιοχή του ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ θα μπορούσε να οργανωθεί σε μια πρώτη απάντηση.
Μια μαζική παρέμβαση Συνδικάτων, φορέων, σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο.

Ο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ δεν έχει τέλος και πλέον οι μέθοδές τους θέτουν άμεσα ζήτημα ΖΩΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ.

Υ.Γ. Από ενημέρωση της τελευταίας στιγμής:
  • Το ΚΚΕ διοργάνωσε άμεσα ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και ΠΟΡΕΙΑ στην ΜΑΝΩΛΑΔΑ και στις ΦΥΤΕΙΕΣ, δείχνοντας άμεση παρέμβαση στα γεγονότα.
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ότι στο ...Νοσοκομείο του ΡΙΟΥ, οδηγεί σε σύλληψη εργατών και διαδικασία ΑΠΕΛΑΣΗΣ λόγω .....έλλειψης ....εγγράφων.   ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ....!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...