Η αυτοαποδόμηση της ανακοίνωσης Χρυσοχοϊδη, ενός επικίνδυνου υπουργού

 

Το τι ακριβώς έγινε χθες, στην μεγάλη διαδήλωση του λαού έξω από το Εφετείο εν όψει του αποτελέσματος για τη δική των εγκληματιών δολοφόνων, είναι γνωστά. 

Όλως "τυχαίως", δεν περάσει παρά δευτερόλεπτα από την ανακοίνωση της απόφασης περί εγκληματικής οργάνωσης, από τα μεγάφωνα που είχαν στηθεί στη διαδήλωση και ο "Αίαντας", το όχημα της ΕΛΑΣ εκτόξευσης νερού, ανοίγει τους κρουνούς του κατά του πλήθους, Ταυτόχρονα αρχίζει και η ρίψη χημικών, (παλιά μας τέχνη κόσκινο), κατά του πλήθους.


Δείτε με άκρα προσοχή το βίντεο του news247 όπου είναι καθαρότατο το τι ακριβώς γίνεται.


Πάμε τώρα να δούμε, το tweet του Χρυσοχοίδη, Υπουργού, γνωστού για τις απόψεις και τον πολιτικό του λόγο. 

Μας λέει λοιπόν ο κ. Υπουργός, αφού δεν ξεχνάει να καταθέσει και αυτός την όψιμη "αντιφασιστική" του υπογραφή, ότι "600 άτομα υποδέχτηκαν την απόφαση με ...150 βόμβες μολότοφ και επίθεση με ζημιές κατά 10 λεωφορείων της αστυνομίας..."

Μιλάμε για μια ανακοίνωση, που πραγματικά αυτοαναιρεί την ίδια την πραγματικότητα. Ειλικρινά δεν ξέρουμε που απευθύνεται ο κ. Υπουργός! Σε ηλίθιους ή τυφλούς;

600 άτομα του γνωστού χώρου, αν εννοήσουμε τους αναρχικούς χώρους, ναι υπήρχαν. Στις φωτογραφίες όμως που έδωσε η αστυνομία στη δημοσιότητα, (βλέπε παρακάτω), εικονίζεται ΕΝΑΣ τύπος που κρατά κάτι φλεγόμενο, ας δεχτούμε ότι είναι μολότοφ, αν και μάλλον περισσότερο με φωτοβολίδα τύπου πυρσού μοιάζει, και είναι έτοιμος να την πετάξει κατά των ΜΑΤ. 

Πότε όμως; Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, ήδη το πλήθος των διαδηλωτών έχει σπάσει, ήδη το νερό έχει εκτοξευθεί μαζί με τα χημικά. 

Δείτε το βίντεο κ. Υπουργέ καλά! Γιατί αν υπήρχε παρουσίαση αυτών των στοιχείων ενώπιον δικαστηρίου ανεξάρτητης αρχής διερεύνησης των ενεργειών της αστυνομίας θα τρέχατε να κρυφτείτε!

Μετρήσατε ...150 μολότοφ που αν είχαν πέσει τόσες θα είχε καεί η μισή περιοχή εκεί μπροστά.


Από τις ....επιδόσεις των ΜΑΤ κατά διαδηλωτών που δεν δείχνουν να έχουν εχθρικές διαθέσεις εναντίον τους


Η Φωτογραφία της αστυνομίας που εικονίζει τις ...150 μολότοφ. Είναι φανερό το ότι η επίθεση της αστυνομίας έχει ήδη ξεκινήσει στη φάση αυτή και έχει προχωρήσει.

Συνοψίζοντας:

Πολλά είναι εκείνα τα "καλόπαιδα", "γνωστοί-άγνωστοι" για τις διασυνδέσεις τους με το βαθύ κατασταλτικό κράτος. Ίσως κ. Υπουργέ κάτι δεν πήγε καλά στον συντονισμό σας μαζί τους γιατί οι άντρες των ΜΑΤ βιάστηκαν να ξεκινήσουν την επίθεση και τη ρίψη νερού, σε διαδηλωτές που δεν είχαν σχέση με "μπάχαλους", (ως συνήθως), από την ....στενοχώρια τους για την απόφαση της Δίκης και την παντελή απώλεια ψυχραιμίας.

Φροντίστε λοιπόν να είστε πιο προσεκτικός την επόμενη φορά καθώς εκτίθεστε με τρόπο που δεν αρμόζει σε σοβαρό κυβερνητικό παράγοντα.

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την επίθεση των ΜΑΤ



Σχόλια

  1. Προφανώς ο Χρυσοχοίδης όσο αργός είναι στην ανάγνωση μνημονίων, τόσο ταχύς είναι στην εφαρμογή πρωτοκόλλων ρίψης χημικών.
    Ή μήπως να τον βαφτίσω Χρυσοβορίδη;

    Πάντως φίλος μου που ήταν στη συγκέντρωση με διαβεβαίωσε ότι η ιστορία όλη ξεκίνησε σε χρόνο ντε τε μετά την ανακοίνωση της απόφασης.
    Άρα υπήρχε σχέδιο να διαλύσουν τη συγκέντρωση.

    Καλό βράδυ κύριε Πιτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαθημένοι σε τέτοιες λογικές Αρτίστα μου. Να προβοκάρουν και να διαλύουν συγκεντρώσεις που φοβούνται. Το κάνουν μόνιμα. Μόνο που αυτή τη φορά το έναναν τόσο απροκάλυπτα μόνοι τους χωρίς να τηρήσουν καν τα προσχήματα.
      Χρυσοχοίδης! Κάποτε μας μίλαγε για την κακιά ...δεξιά! Όταν ήταν ΠΑΣΟΚος βέρος ντε! Μετά έγινε το καλό παιδάκι των Αμερικάνων και τώρα δοτός τους στις κυβερνήσεις. Έτσι χτίζεις καριέρα.

      Διαγραφή
  2. Nα είναι καλά αυτός ο φαύλος ανθρωπάκος που επιβεβαίωσε πως ο φασισμός δεν τελείωσε με την καταδίκη της χρυσής αυγής.
    Την καλησπέρα μου Γιάννη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α σίγουρα Μαρία μου! Ας δούμε πρώτα το μέγεθος της "καταδίκης" και μετά θα συνεχίσουμε να μιλάμε για το ρόλο τους. Μέχρι και ο Μητσοτάκης "αντίφα"! Αμ ο ...Σαμαράς ....δημοκρατικό τόξο! Τι άλλο θα δούμε ακόμα ρε γμτ.
      Φιλιά Μαρία μου, να είσαι καλά και ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  3. Γιάννη μου ό,τι και να κάνουν η πλειοψηφία του λαού είναι αντιφασίστες. Υπάρχουν και οι λίγοι και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Το νου μας...
    Όλα τα κόμματα παρόντα Γιάννη στη διαδήλωση, ε λίγο νερό για δροσιά καλό ήταν ναι; Σιγά μη φοβηθεί ο κόσμος! Αυτοί οι γνωστοί-''γνωστότατοι'' ξέρουν τη δουλειά τους και το ρόλο τους. Συνηθισμένοι είμαστε. Η εξουσία είναι ίδια. ''Παίζει'' με τα συνταγματικά δικαιώματα του πολίτη. Ο φασισμός που λέει και η Μαρία δεν τελείωσε. Συνεχίζεται το έργο.
    Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις τελευταίες μέρες Άννα ζούμε μια παράνοια που είναι γραφική. Ξαφνικά γεμίσαμε ...αντιφασίστες. Και πολλά "πλυντήρια" Άννα μου! Πολλά! Μητσοτάκης, Σαμαράς (αν είναι δυνατόν!), να δίνουν συνεντεύξεις σε "δημοκρατική" εφημερίδα και να μοστράρουν με ...κόκκινες παντιέρες. Έλεος! Έχουμε μνήμη.
      Όχι, δεν ήταν όλα τα κόμματα εκεί. Κατά δήλωση ναι! Κατά κόσμο όχι! Άλλος κάνει τη μπουγάδα στο δρόμο Άννα μου. Μεγάλο φάσμα ανθρώπων εκεί ναι αλλά δεξιός ουδείς! Μην κρυβόμαστε. Δεν είναι η κουλτούρα των ανθρώπων αυτών το "πεζοδρόμιο". Δεν το πιστεύουν, απέχουν. Το πολύ πολύ να μην το ...βρίζουν. Μέχρι εκεί.
      Είμαι ανήσυχος εν όψει των αποφάσεων επί των ποινών. Για να δούμε.
      Καλησπέρα καλή μου φίλη και ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  4. Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει φασισμός.
    Όσο κι αν προσπαθούν με χίλιους τρόπους και πονηρά ΤΕΡΤΙΠΙΑ να του αφαιρέσουν τη μνήμη και την αγωνιστική του στάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι Ευρυτάνα μου που υπάρχουν άνθρωποι με αγωνιστικό και αντιφασιστικό φρόνημα. Αποτελούν φωτεινή πλευρά της ανθρωπότητας. Την καλησπέρα μου.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...