Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019

Λίγες μέρες πριν τις Εκλογές 2019Είμαστε στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές της 7 Ιούλη 2019.

Μέσα σε ένα παντελώς υποτονικό κλίμα που μπορεί να κυοφορεί και αποχή που ίσως κάνει πάταγο για τα Ελληνικά δεδομένα.

Όλα δείχνουν ότι η ΝΔ θα πάρει μία εκλογική νίκη δια περιπάτου. Η Διαφορά θα είναι πολύ μεγάλη και πως να ανατραπεί άλλωστε; Με ποια ....ομάδα να κάνεις την ανατροπή για να γίνουμε λίγο ποδοσφαιρικοί. Επιστρατεύοντας κάτι καμμένα πολιτικά στελέχη του ....ΠΑΣΟΚ; και κάποια της ΝΔ;

Με αυτές τις επιλογές δηλαδή θα δώσεις διαφορετικό πολιτικό στίγμα από την Δεξιά που κατηγορείς; Νομίζω ότι δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική μια τέτοια προσέγγιση. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που στρογγύλεψε τις όποιες διαφορές του με την ΝΔ και τη δεξιά πολιτική. Αυτός, ως κυβέρνηση, ισοπέδωσε την διαφορά που σήμερα επικαλείται. 

Με την πολιτική του, τα πρόσωπά του, τις επιλογές του, τα ξεπλύματά του. Συνεπώς, κάθε κατηγορία απέναντι σε άλλα κομμουνιστικά κόμματα είναι γελοία.

Η ΝΔ όλα δείχνουν θα πάρει άνετη κυβερνητική πλειοψηφία και ένας ελλειμματικός, πολιτικά άνθρωπος, θα γίνει πρωθυπουργός. 

Συνεπώς ο Ελληνικός λαός, ύστερα από 7 χρόνια επαναφέρει στην εξουσία αυτούς που τότε ...καταψήφισε και κατηγόρησε με πολύ σκληρά λόγια ως υπεύθυνους για την εξαθλίωσή του. Μια Οικογένεια πολιτική, το Μητσοτακέικο, ο ορισμός του διαπλεκόμενου συστήματος και της ρουσφετολογίας θα επικρατήσει παντού. Μένει να δούμε αν ο Ελληνικός λαός, στην ....επόμενη εκλογική αναμέτρηση ...μετανιώσει για το σήμερα και ....επαναφέρει πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ πίσω. 

Αντιλαμβανόμαστε ότι με τέτοιες αντιλήψεις ο τόπος όχι μπροστά θα πάει αλλά θα ανακυκλώνει τα αδιέξοδά του.

Η ΝΔ θα κυβερνήσει με σαφέστατη γκρίζα, ακροδεξιά πολιτική πλατφόρμα σε όλα τα επίπεδα. Η Επίθεση απέναντι στην κοινωνία, στα λαϊκά στρώματα, στις κοινωνικές ανάγκες και κατακτήσεις θα πάρει τη μορφή χιονιστιβάδας. 

Θα έχουμε πλήρη εκφασισμό της πολιτικής και διάλυση κάθε κοινωνικού ιστού.

Η Απάντηση σε όλο αυτό;

Η Απάντηση σε όλο αυτό είναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Και όποιος δεν την βλέπει, εθελοτυφλεί. 

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ κοινωνική και πολιτική στο γκρίζο αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κάνει!

Μόνο το ΚΚΕ 

είναι εκείνο που θα μπορέσει να αποτελέσει ένα πόλο συσπείρωσης, μια "ομπρέλα" προστασίας των λαϊκών στρωμάτων απέναντι σε αυτό που έρχεται ή σχεδιάζεται.

Ένα ΔΥΝΑΤΟ, ΜΑΖΙΚΟ ΚΚΕ, ενισχυμένο και εκλογικά στην τρίτη θέση είναι έτσι και αλλιώς ΕΙΔΗΣΗ! Και δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους ταγούς της εξουσίας πιστέψτε το! Θα την ανησυχήσει, θα την αναγκαστεί να κουμπωθεί, να είναι προσεκτική, να υπολογίσει αντιδράσεις και κόστος.

Γιατί ξέρει ότι το ΚΚΕ θα το βρει όχι μονάχα στη Βουλή αλλά στο ΔΡΟΜΟ! Εκεί δηλαδή που τρέμει! 

Στο χέρι κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου του λαού και του μόχθου, κάθε προοδευτικού ανθρώπου είναι να το πράξει.

Η ΨΗΦΟΣ του ΛΑΟΥ για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ είναι ΜΙΑ:

Κ Κ Ε


2 σχόλια:

  1. Η δύναμη (και η δυναμική) των λαϊκών αγώνων
    το μεγαλύτερο "όπλο" του λαού!

    ΥΓ. "Αν οι εκλογές έφερναν την αλλαγή θα ήταν παράνομες" (Κ. Μαρξ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κρατώ και τα δύο Ευρυτάνα. Και τα δύο έχουν την σημαντικότητά τους. Καλησπέρα αγαπητέ σύντροφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή