Βομβαρδισμός στη Συρία: Το "Παπατζιλίκι" Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης


Στήθηκε λοιπόν η Προβοκάτσια στη Συρία με την ....Επίθεση των Σύρων με ...χημικά όπλα, κάτι που σχεδιάζαν εδώ και καιρό οι Δυτικοί και έτσι πριν ...αλέκτωρ λαλήσει ξιφούλκησαν κατά της Συρίας πρεοξάρχοντος του θλιβερού γραφικού πολέμαρχου Τράμπ.

Από κοντά οι ξεδοντιασμένη "βασίλισσα", η Αγγλία και ουρά, μη λείψουν, οι Γάλλοι. Οι Γερμανοί, δεν είναι κορόϊδα να φάνε τη λέζα και έτσι στις περιπτώσεις αυτές κρατάνε διακριτές αποστάσεις τις οποίες φροντίζουν να κάνουν φωναχτές.

Ένας Βομβαρδισμός που στοίχισε την δολοφονία αθώων με τα χημικά αέρια. Λες και ο Άσσαντ είχε κανένα κίνητρο να το κάνει. Είναι σαν να συλλαμβάνεις ύποπτο για φόνο και δεν υπάρχει όχι κίνητρο αλλά πέφτεις πάνω σε αντικίνητρο.  Ψιλά γράμματα αυτά για την Διεθνή Προπαγάνδα.

Πάμε τώρα στην Ελληνική Πολιτική Σκηνή:

Μήπως διαβάσατε την Ανακοίνωση του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών της ....Αριστερής μας Κυβέρνησης ;

Κάντε το για να γελάσετε ή να κλάψετε πραγματικά..!

Η Λέξη "ΚΑΤΑΔΙΚΗ" υπάρχει για την χρήση των Χημικών αερίων (και ορθά) αλλά απουσιάζει οποιαδήποτε αναφορά στον πιθανό ένοχο.

Το μεγάλο όμως "Παπατζιλίκι" είναι στην αναφορά του ΥΠΕΞ στους βομβαρδισμούς. Η Λέξη "καταδίκη" ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ...! Και αντ' αυτής διαβάζουμε μια sic παρουσίαση για την αναγκαιότητα της διπλωματίας.

Καταλαβαίνετε λοιπόν την ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ και τον ΒΑΘΜΟ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ της "αριστερής" Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Καταλαβαίνετε το ...αριστουργηματικό της διπλωματίας. Τώρα αν σε λίγο ο Πούτιν εξοπλίσει την Τουρκία σαν αστακό, σαρώνοντας την ήδη διαταραχθείσα ισορροπία στο Αιγαίο, εμείς θα κλαίμε στην ποδιά των Αμερικάνων να μας ...προστατέψουν.

Όσον αφορά την αξιωματική μας αντιπολίτευση ; την Νέα Δημοκρατία ; Αφήστε το....! Μιλάμε επίσης για την απόλυτη ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ....! 
Εκεί διαβάσαμε ανακοίνωση με την οποία μας δηλώνουν οι φωστήρες Ραγιάδες της ΝΔ ότι οι βομβαρδισμοί ήταν ....ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ...!

Καταλαβαίνετε λοιπόν τον λόγο και τις προσδοκίες που μπορεί να έχει ο Λαός μας από αυτά τα Κόμματα του συρμού.


Σχόλια

  1. -ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ, 12/13 Απρίλη 1947, όταν γράφτηκε η μεγάλη τραγωδία της Νιάλας στα Άγραφα.

    -Επίσης ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, στις 16-4-1949, η αμερικανόδουλη κυβέρνηση οδήγησε στο εκτελεστικό απόσπασμα την αλησμόνητη 21χρονη ευρυτανοπούλα αγωνίστρια Αλίκη Τσουκαλά μαζί με άλλους συντρόφους της.

    -ΣΗΜΕΡΑ, επτά δεκαετίες μετά έν έτει 2018, οι… εντός απείρων εισαγωγικών «»αριστεροί»» κυβερνώντες, επιστράτευσαν την κρατική καταστολή, χτύπησαν και συνέλαβαν τους πρωτοπόρους φοιτητές που επιχείρησαν κατά τη διάρκεια του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου να γκρεμίσουν το μισητό άγαλμα του Τρούμαν για ότι αυτό συμβολίζει.

    Οι αμερικανοί και λοιποί φονιάδες των λαών πάντα έβρισκαν πρόθυμους ντόπιους υπηρετίσκους οι οποίοι με χίλιες δυο μεταμφιέσεις διεκπεραίωναν τη βρόμικη δουλειά που τους ανέθεταν τα αφεντικά τους.

    Ο λαός μας όμως θυμάται, βλέπει, κρίνει και δεν θ’ αργήσει η ώρα που θα μιλήσει με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει και που κι η απέναντι όχθη καταλαβαίνει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω μάθει και για τις δύο αυτές ιστορίες Ευρυτάνα μέσα από τις δικές σου αναφορές στο ιστολόγιό σου. Από την δική σου θεματολογία.
      Ο Ελληνικός Λαός, μεγάλος σε ιστορικές παρακαταθήκες, κουβαλάει βαρίδι στην πλάτη του ανάξιες πολιτικές ηγεσίες, για τις οποίες όμως, έχει και ο ίδιος ευθύνη για την ανάδειξή τους.
      Τις καλησπέρες μου.

      Διαγραφή
  2. Κάποτε αυτός ο Λαός θα (ξανα)τιμήσει τις ιστορικές παρακαταθήκες του και τους παλιούς του όρκους.
    Ας ελπίσουμε να το δούμε και επί των ημερών μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον να σεβαστεί αυτές τις παρακαταθήκες Ευρυτάνα. Μακάρι δε αν αυτό το ζούσαμε, ποιος δεν θα το ήθελε.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...