ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ


Φαντάζομαι θα γνωρίζετε, αν και στην αντίληψη πολλών έχει σβηστεί, ότι το ΘΕΣΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ των ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ είναι:

07.45-13.15 κάθε μέρα και την Παρασκευή τέλος στις 14.45

Αυτό αποτελεί ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ και των ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ σύμφωνα με τον Νόμο.


Επίσης θα γνωρίζετε ότι οι ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ των προηγούμενων κυβερνήσεων και συγκυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και λοιποί συγγενείς, μετέτρεψαν σε ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ όλες αυτές τις συμβατικές υποχρεώσεις και στην πράξη κατήργησαν και το δικαίωμα της ΥΠΕΡΕΡΓΑΣΙΑΣ και ΥΠΕΡΩΡΙΑΣ.

Θα ρωτήσει κανείς, οι ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ είναι μονάχα καθεστώς στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ ;

ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ.....!!!

Απλά, παίρνω τη σκυτάλη από εκεί, καθώς οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ είναι, ΜΑΚΡΑΝ, η ΠΙΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ ΚΑΣΤΑ στην ΑΓΟΡΑ και στην Ελληνική ΚΟΙΝΩΝΙΑ.


ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ των ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΩΡΩΝ έχει λάβει διαστάσεις μιας Πραγματικότητας σε βαθμό που αν διεκδικήσεις την πληρωμή της υπερεργασίας σου να θεωρείσαι ισοδύναμος με ....ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ που δεν ...σέβεται τον ...μόχθο και τις αγωνίες της ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ....!

Και αυτό συμβαίνει ΠΑΝΤΟΥ.....!

Αλλά με αφορμή την αντικατάσταση της Διοίκησης της EUROBANK με έναν νέο εκλεκτό των ..."ιδιοκτητών"  (μάλλον για φαντάσματα θα πρόκειται) αλλά και τις ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ του κ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ότι ΔΕΝ ΘΑ ΘΙΓΕΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ οφείλουμε να προειδοποιήσουμε ότι αυτή η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ.


Είναι ΝΩΠΕΣ στη μνήμη ακόμα οι καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του MANAGEMENT των ΤΡΑΠΕΖΩΝ και η διατήρησή του στα χέρια εκείνων που αφειδώς παντελόνιασαν τα χρήματα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ για να διασφαλίσουν την εξουσία τους.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ σήμερα, απλοί εργαζόμενοι, οικογενειάρχες  και νέα παιδιά, πολλοί από αυτούς ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΙ (!!!), ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ, ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ να κάθονται στην εργασία τους ώρες ολάκερες ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ από τις ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και φυσικά ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ....!!!

Η Διεκδίκηση ....υπερωρίας φαντάζει ως ....ανέκδοτο μπροστά στην τρομοκρατία και στην ασυδοσία.
Η Διάλυση των οικογενειών, και η προσωπική ζωή των εργαζομένων, οι οποίοι σύρονται να φεύγουν 6 και 7 η ώρα το απόγευμα κατά τους ...επιεικείς όρους και να έρχονται σε ....meetings Σάββατα και Κυριακές κατά ΠΑΡΑΒΑΣΗ κάθε ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ είναι μια ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ.....!

Για ....συνδικαλιστικό Κίνημα στις Τράπεζες καλύτερα μην συζητάμε καθώς μονάχα στην ΕΘΝΙΚΗ υφίσταται κάτι τέτοιο ως καρικατούρα του παρελθόντος ενώ αλλού αποτελεί το ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ της ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ (Βλέπε ALPHA BANK)



Κλείνοντας να υπογραμμίσω τις ΕΥΘΥΝΕΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, που βουτηγμένη στην ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ του HOMO PELATIS, έχει στην πράξη θεωρήσει περίπου ως .....ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ μια τέτοια ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ από τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

Υπάρχουν συναλλασσόμενοι που εμφανίζονται στις Τράπεζες ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ωραρίου συναλλαγών, με γνώση τους ότι η φύση της συναλλαγής θα βαστάξει μεγάλο χρόνο.

Συμπεριφορές αν μη τι άλλο άθλιες......!

ΑΠΑΙΤΗΣΗ λοιπόν από την ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να θέσει ΤΕΛΟΣ στο ΑΙΣΧΟΣ των ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΩΡΩΝ ΥΠΕΡ-ΕΡΓΑΣΙΑΣ και των τραπεζοϋπαλλήλων και ΟΛΩΝ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.....!
Να επανέλθουν οι διατάξεις περί ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, και ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ.

Δεν μπορεί όσοι νέμονται τα χρήματα του Ελληνικού λαού να παριστάνουν την ΔΙΟΙΚΗΣΗ.....ερήμην του.....!


Σχόλια

  1. Αλίμονο οι εχθροί των λαών να ήταν σωστοί απέναντι στους υπαλλήλους τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όνειδος κατά συρροή Χριστίνα......! Να δουλεύεις χωρίς να πληρώνεσαι. Μια μάστιγα που χαρακτηρίζει τον καπιταλισμό σήμερα. Καιρός η σημερινή Κυβέρνηση της ελπίδας να το σταματήσει νομοθετικά και να το κυνηγήσει ποινικά. Είναι απαίτηση δεν είναι παράκληση. Καλή και όμορφη η μέρα σου.

      Διαγραφή
  2. η τελευταια κοκκινη γραμμη με εκφραζει απολυτα ανεκαθεν! ελπιζω να γινει πραξη πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ Κική.....! και χιλιάδες εργαζόμενοι και μαζί τους χιλιάδες οικογένειες και σπίτια. Για να δούμε. Καλή συνέχεια στη μέρα σου καλή μου.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...