Εμπρός για την Απελευθέρωση των ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΩΝ ΒΙΛΛΩΝ....


Η Ελληνική Κοινωνία επί τέλους ....απολαμβάνει την αποκατάσταση της Ομαλότητος και της Τάξεως......!
Η Ευνομούμενη Πολιτεία μετά των οργάνων αυτής προχώρησε στην Εκκένωση των κατειλημμένων Βιλλών στην περιοχή της Αθήνας, βλέπε Βίλλα Αμαλίας, και Βίλλα Σκαραμαγκά


Οι δυνάμεις της Τάξεως, σε πλήρη νομιμότητα και οργανωτική ανάπτυξη έδειξαν τον απαραίτητο ζήλο με αποτέλεσμα το κέντρο της Πόλεως να ανασάνει από τις εστίες της Ανομίας και της Διαφθοράς.
Άλλωστε εντός των κατειλημμένων χώρων τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία ευρέθησαν είναι συνττιπτικά για την απαγγελία κατηγοριών περί προετοιμασίας ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ κατά του ΚΡΑΤΟΥΣ και της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Επικίνδυνα όπλα όπως: Αντιασφυξιογόνες μάσκες, Άδεια μπουκάλια μπύρας αποτελούν υλικό εξοπλισμού επίλεκτων τρομοκρατικών μονάδων, οπότε η παρέμβασις των δυνάμεων της Τάξεως ήταν καταλυτική.


Σύμφωνα με ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ, το ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΩΝ ΒΙΛΛΩΝ εντός των προσεχών ημερών, πρόκεται να γενικευθεί.....!

Σειρά έχουν οι ΠΕΡΙΟΧΕΣ:

ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΕΚΑΛΗ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ όπου έχουν ήδη εντοπισθεί ΒΙΛΛΕΣ σε τέως ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ μέσα σε ΚΑΜΜΕΝΑ ΕΚΤΑΡΙΑ ΓΗΣ από τις πρόσφατες πυρκαγίες εμπρησμούς. τους οποίος οι ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, με ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΕΣ και ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ πλέον έφτασαν στην ΑΛΗΘΕΙΑ.





Οι ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ έχουν προ πολλού εντοπίσει τους ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ στους χώρους αυτούς και μάλιστα, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, έχουν εντοπισθεί εντός των χώρων τα εξής ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΥΛΙΚΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ:

  • ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΩΝ σε ΕΥΡΩ σε ΤΡΑΠΕΖΕΣ στην ΕΛΒΕΤΙΑ
  • ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ, υπερτιμολογήσεων και υποτιμολογήσεων προς αποφυγή απόδοσης ΦΠΑ στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
  • CDS μεγάλων κερδοσκοπικών οίκων του εξωτερικού, επονομαζόμενων ως "ΓΥΠΕΣ" της αγοράς.
  • ΛΑΘΡΑΙΑ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 
  • ΠΙΣΙΝΕΣ και BARBECIES που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ στα ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ Ε9
  • ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, οι οποίες μετατράπηκαν σε ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ σε ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ USD, CHF, AUD, CAD σε ΤΡΑΠΕΖΕΣ του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
  • ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΙΔΡΥΣΗΣ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ σε ΧΩΡΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
ΒΊΛΛΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Οι ΒΙΛΛΕΣ αυτές, σύμφωνα με τις ΑΡΧΕΣ και τις ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και της ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και ΤΑΞΕΩΣ, θα παραδοθούν στην Κοινωνία.

O KYBEΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ήταν σαφής......! ότι θα υπάρξει ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ έναντι της ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ και των ΕΚΔΗΛΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ.

Συνεπώς πλέον ο Ελληνικός Λαός ανασαίνει ήρεμα και περήφανα για την αποκατάστασιν της Έννοιας Ισότητος-Δικαιοσύνης και Ασφαλείας....




Σχόλια

  1. Εξαιρετική δημοσίευση, την οποία αφιερώνω με πολύ αγάπη, στον συρφετό των αποβλακωμένων που κόπτονται για τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους (λες και τους ζήτησαν κοινόχρηστα). Τους βλέπω να ανέχονται (ή και να θαυμάζουν) τον καθωσπρεπισμό των τηλεοπτικών βλίτων και να υποστηρίζουν την νομιμότητα του κακού τους του καιρού...λες κι έχει κανένα ενδιαφέρον η ιστορία για αυτούς (ή είχε και ποτέ)!!!

    3.000 άνθρωποι, ένας εξ αυτών μπρος στην βίλα της αμαρτίας, αυτοκτόνησαν, δολοφονημένοι από κουστουμαρισμένους απάνθρωπους, 1.000.000 άνθρωποι έμειναν άνεργοι κι άλλοι τόσοι καταστράφηκαν, από την "νομιμότητα" και την "δικαιοσύνη" που υποστηρίζουν οι "νοικοκυραίοι" του υποπολιτισμού και της νοοτροπίας του μεγάλου "εγώ" τους!!!

    Η βίλα Αμαλία πρόσβαλε την ηθική σας και τις φτηνιάρικες αρχές σας (εκτιμημένες σε ευρώ πάντα)...Φάτε τώρα "κράτος" εργολάβων και ματατζίδων, που θα καταστρέψει τις αδιάφορες ζωές σας και θα κατασπαράξει τα παιδιά σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποτε αγαπητή ΝΕΜΕΣΗ ο ΜΠΡΕΧΤ μίλησε για τους "ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥΣ". Το ρόλο τους στην κοινωνία, τις σκέψεις τους, τη δράση τους, τις αντιλήψεις τους. Και ήταν καταλυτικός για τη συνέχεια όπως και αποκαλυπτικός.
      Σήμερα οι καθώς πρέπει "ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ" παραμένουν χτισμένοι στην ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ "ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ" που μέρα τη μέρα χτίζει το καθεστώς, αδύναμοι να δούνε πέρα απ τη μύτη τους και τη μιζέρια τους.
      Οι εξελίξεις θα είναι καταλυτικές.
      Ευχαριστώ αγαπητή ΝΕΜΕΣΗ για τα σχόλια.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...