Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΥΔΑΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ


Το επίπεδο μιας Κοινωνίας, το μέτρο πολιτισμού, αξιών της και αρχών κρίνεται από κάποια ΛΕΠΤΑ και ΚΡΙΣΙΜΑ θέματα, στα οποία, ο τρόπος που θα τα χειριστεί η Οργανωμένη Πολιτεία θα σου δείξει  με ακρίβεια "ακτινογραφίας" σε τι ακριβώς βασίζεται.

Τον τελευταίο καιρό, από τέλους 2012 και σήμερα, βλέπουμε ΕΝΤΡΟΜΟΙ την ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με όλους τους μηχανισμούς της να γλιστρά σε έναν ΗΘΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ που όμοιό της συναντάς μονάχα σε ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ.


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ μεταχειρίστηκαν ΛΕΠΤΑ και ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΧΩΝ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με τρόπο ΑΙΣΧΡΟ και ΠΡΩΦΑΝΗ για τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ και η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ, η παράδοση ΑΝΘΡΩΠΩΝ στην "ΠΥΡΑ" της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΘΕΑΣ, ταιριάζει απόλυτα σε ΝΑΖΙ και ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

Και σε αυτόν τον κατήφορο είναι ΥΠΟΛΟΓΟΙ όλοι οι παραπάνω.


  • ΟΙ ΔΗΜΟΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΩΝ φορέων του AIDS στα δεσμωτήρια της ΓΑΔΑ
  • ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ, ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΚΗ, πάλι στα δεσμωτήρια της ΓΑΔΑ
Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ τους αποτελεί:

ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ και ΟΝΕΙΔΟΣ για την ΣΑΠΙΛΑ και την ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ που έχει περιέλθει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και όλα του τα δεκανίκια.

Γυναίκες βουτηγμένες στην αρρώστια, στην εκμετάλλευση, στη βιαιότητα, παραδίνονται ΒΟΡΑ στα ΑΔΗΦΑΓΑ ΜΑΤΙΑ ενός ΚΟΙΝΟΥ, δίκην ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΡΕΝΑΣ.
SICK "ΓΑΜΙΑΔΕΣ" ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ έτρεχαν ....αλλόφρονες να "ψαχτούν" από ασθένειες, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι έκαναν έρωτα με ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ και ΚΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ.

Στη συνέχεια: ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ να έχει ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ δίκην εγκληματιών σε δημόσια θέα, για να προσκληθούν "καταδότες" που θα τους ....αναγνωρίσουν στην ώρα των ...επεισοδίων.

Ο ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ και ο ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ σε όλη του την ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ...!!!


Αυτή την ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ, την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ, και την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ υπηρετεί ο εν λόγω Κύριος, η ΠΑΡΑΤΑΞΗ του, το Κόμμα του και οι ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ τους.

Πάμε τώρα στις ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ προχθές των ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ για ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ και την ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ τους στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ....!!!!

ΓΙΑΤΙ κύριοι της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και Κύριοι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ δεν δίνετε τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ τους στη δημοσιότητα ;;;;

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ;;;;

Κλείνοντας την αναφορά μου αυτή, ειλικρινά ρωτάω, θεωρείτε ότι η συμπεριφορά αυτή αρχών και πολιτείας θα μπορούσε να γίνει π.χ. στη ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΦΙΛΑΝΔΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ ;;;
Ποιος εκεί θα τολμούσε να προβεί σε τέτοια ενέργεια ;;; και δεν θα είχαν ξεσηκωθεί ακόμα και οι πέτρες ;;

Και στην τελική να ρωτήσω κάτι ;;
Στην Ελληνική Κοινωνία του 1930, του 1950, του 1960, του 1970 πόσο δυνατό ήταν να συμβεί αυτό ;

Οι ΕΥΘΥΝΕΣ του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αλλά και της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην ΑΝΟΧΗ αυτής της ΣΑΠΙΛΑΣ είναι μεγάλες.
Φανταστείτε να υπήρχαν τώρα: ΣΕΦΕΡΗΣ, ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ, ΡΙΤΣΟΣ, ΒΑΡΝΑΛΗΣ, ΚΑΒΑΦΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ και να έβλεπαν το φαινόμενο αυτό.

Όσον αφορά τις ευθύνες της αριστεράς και κύρια του ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, αυτές δεν έγκειται στο ότι δεν καταδίκασαν την ΑΛΗΤΕΙΑ αυτή, αλλά στο μέτρο και την ένταση που την ανάδειξαν.

Ζούμε ΜΕΡΕΣ ΧΥΔΑΙΟΥ ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΥ της ΖΩΗΣ μας, όπου ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ είναι εργαλείο αυτής της πολιτείας της παρακμής και της σαπίλας.


Σχόλια

  1. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που 2 χρόνια έκρυβαν την λίστα Λαγκάρντ (και ποιος ξέρει πόσες λίστες ακόμη)...Ναι...αυτοί οι άνθρωποι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους με τους "τρομοκράτες" διαδηλωτές και τις οροθετικές ιερόδουλες!

    Αλήθεια όμως, τι ενοχλεί περισσότερο την κοινωνία? Να κρύβουμε τις πατριωτικές λίστες με τους καθώς πρέπει κυρίες και κυρίους των τιμών ή να κρύβουμε τους διαδηλωτές και τις ιερόδουλες (τάξις και ηθική)?

    Ας μην απαντήσει η κοινωνία καλύτερα...έχει και dancing with the stars!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φαινόμενο αυτό έπρεπε να προκαλέσει "σεισμό" αντίδρασης από μια υγιώς σκεπτόμενη κοινωνία. Η Σιωπηρή αποδοχή των άθλιων μεθόδων αυτού του καθεστώτος, αποτελεί το αληθινό και πραγματικό στίγμα για όλους μας ειλικρινά....!
      Τέτοια παρακμή και κατάπτωση δεν έχει ζήσει ποτέ τούτος ο τόπος.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...