Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ της ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ στις ΗΠΑ


Ένας ακόμα Υστερικός δολοφόνος στις ΗΠΑ εν δράσει......!!!!
Ένας ακόμα ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ της απίστευτης αυτής ιστορίας που ακούει στο όνομα "ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ" στις ΗΠΑ σκορπάει ασύδοτα τον ΤΡΟΜΟ και τον ΟΛΕΘΡΟ σε σχολείο....!


27 ΠΑΙΔΙΑ....!!! 27 ΝΕΑΡΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ έπεσαν νεκρά από ένα κλασικό ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ που οπλισμένο σαν να κουβάλαγε στρακα-στρούκες, εισέβαλε σε σχολείο και άρχισε να επιδεικνύει τις σκοπευτικές του ικανότητες πάνω σε σώματα παιδιών και εκπαιδευτικών.

Ο Πρόεδρος ΟΜΠΑΜΑ εμφανίστηκε, δίκην δευτεροκλασάτου ηθοποιού ταινίας του HOLLYWOOD ...δακρυσμένος (sic...) μεν αλλά ΜΗΝ ΤΟΛΜΩΝΤΑΣ και αυτός αλλά και ΚΑΝΕΙΣ στις ΗΠΑ να βάζει τέλος στη ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ της ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ που βαστάει από την αλήστου μνήμης εποχή του FAR WEST.....!

Οι .....σημαίες των ΗΠΑ στα δημόσια κτίρια θα κυματίζουν αύριο ....μεσίστιες και έτσι η "δημοκρατική" Αμερική έκανε πλήρως το καθήκον της απέναντι στο φαινόμενο των SERIAL PUBLIC KILLERS που κάνουν δοκιμές στο οπλοστάσιό τους σε ζωντανούς στόχους, κατά προτίμηση ΣΧΟΛΕΙΑ (Οποία διαστροφή σκέψης αλήθεια....!!!).

Όσες φορές κάποιοι ΤΟΛΜΗΣΑΝ να ψελλίσουν θέματα ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ του ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ της ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ στις ΗΠΑ, φαινόμενο μοναδικό σε ευνομούμενη κατά τα ειωθότα πολιτεία, έπεσαν πάνω σε ΤΟΙΧΟ ΥΣΤΕΡΙΑΣ από σειρά ΚΥΚΛΩΝ όπως:
  • ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΛΩΝ
  • ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΟΠΛΩΝ
  • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΟΠΛΩΝ
  • ΥΣΤΕΡΙΚΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ
  • ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ
Τι να πει λοιπόν κανείς για το είδος αυτό της "δημοκρατίας" και της "ελεύθερης κοινωνίας" πρότυπο για την Καπιταλιστική Δύση, που ορισμένοι κάτοικοί της θεωρούν ότι βρίσκονται ακόμα στην εποχή του FAR WEST τότε που εξόντωναν μαζικά τους ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ή ακόμα στην εποχή της ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ που κάρφωναν τους μαύρους στα δέντρα ;

ΝΤΡΟΠΗ-ΟΝΕΙΔΟΣ-ΞΕΦΤΙΛΑ

Σχόλια

  1. Δεν διαφωνώ με το κείμενο, αλλά για τον Μάλκολμ Χ και τους Μαύρους Πάνθηρες που ήταν υπέρ της οπλοκατοχής και της χρήσης βίας σαν αυτοάμυνα τι έχετε να πείτε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θοδωρή, φυσικά σε μια κοινωνία, που η δομή της ήταν φτιαγμένη πάνω στη λογική της ατομικής βίας και επίλυσης διαφορών αλλά και γενικά αυτού του τρόπου ζωής, επακόλουθο είναι κάποιες ομάδες και πρόσωπα να προσπαθούν να προστατευθούν με το δικό τους τρόπο. Αυτό βέβαια σαν συλλογική δραστηριότητα και δράση δεν οδηγεί παρά σε έναν αδόκιμο φαύλο κύκλο βίας.
      Σε ευχαριστώ για το σχόλιο φίλε.

      Διαγραφή
  2. Πολύ σωστή άποψη, συμφωνώ απόλυτα.

    Εγώ ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση, καλή συνέχεια στα δύο υπέροχα ιστολόγια και σε ό,τι κι αν κάνεις. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ευχαριστώ Θοδωρή, θα σε συναντήσω στους χώρους σου επίσης.....!!! και εσύ πάντα καλή δημιουργία

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...