Η ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ της ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ των ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ…!!!


Η Κοινωνία οδηγήθηκε στην Μνημονιακή σφαγή, θυσία στο κυνήγι και την υστερία των κερδοσκοπικών funds και παρασιτικών κύκλων της αγοράς.

Οι εργαζόμενοι είδαν μισθούς, δικαιώματα να εκμηδενίζονται σε χρόνο ρεκόρ με απανωτά χτυπήματα. Όπως επίσης είδαν και τις φορολογικές τους υποχρεώσεις να αυξάνονται στα ύψη.

Ολάκερα τμήματα της Κοινωνίας μετατρέπονται σε ΝΕΟΠΤΩΧΟΥΣ .


Η ΑΓΟΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ παντού….! Μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν, άλλες περιορίζοντας το τζίρο τους οδηγούνται σε καθεστώς συρρίκνωσης. Όλα έξω στην ΑΓΟΡΑ θυμίζουν ένα «ΝΕΚΡΟ τοπίο.

Ένας πρωτοετής …Φοιτητής Οικονομικών Επιστημών ξέρει εκείνο που ΑΓΝΟΟΥΝ, ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ , οι «φωστήρες» του Καπιταλισμού και δη στην Νεοφιλελεύθερη έκδοσή του.

Μια ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝΩΣΗ της ΑΓΟΡΑΣ και φυσικά ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Αυτό οι μαθητευόμενοι «μάγοι» και οι περιφερόμενοι χρυσαμοιβόμενοι golden managers του ΔΝΤ το ξέρουν, αλλά ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ.

ΚΑΜΜΙΑ ΑΓΟΡΑ δεν μπορεί να ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ αν ο κόσμος δεν έχει στα χέρια του ΧΡΗΜΑΤΑ και ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.

ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ έρχεται στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ με την ΥΦΕΣΗ και την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.


ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ….!!!

Στην ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ μαζικών τμημάτων της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με μοναδικό στόχο την ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ τους από τους ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ και την ΑΥΞΗΣΗ του ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ τους καθώς δεν μπορούν παραγωγικά να κάνουν άλλες κινήσεις.

Συνεπώς κάθε άλλη κουβέντα που ακούμε περί …. «ανάπτυξης» εκτός του γελοίου του χαρακτήρα της τελευταία προκαλεί και αισθήματα ΟΡΓΗΣ έναντι των ΓΡΑΦΙΚΩΝ εκείνων που την εκφέρουν.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...