Η ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ της ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ στις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


Η Επίθεση των δυνάμεων του Μνημονίου και της Κυβερνητικής πολιτικής συνεχίζεται με ρυθμό και ένταση αμείωτη.

Βήμα το βήμα, σκαλί με σκαλί, το Λαϊκό Κίνημα, παρά τις μάχες του, τις αντιστάσεις του, πολλές φορές τον αγώνα του που αγγίζει σημεία ακρότατης ανθρώπινης προσφοράς, υποχωρεί.
Τα χτυπήματα είναι απανωτά και η κατάσταση όλο και χειροτερεύει.

Το ΣΥΣΤΗΜΑ δεν διστάζει να ΚΑΙΕΙ τις ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ του κατά ριπάς:
Πρώτα το ΠΑΣΟΚ, στη συνέχεια το ΛΑΟΣ, κατόπιν ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ακολουθεί η ΝΔ και ο Σαμαράς, από κοντά η ΔΗΜΑΡ και ο Κουβέλης με το Βενιζέλο.

Βλέπουμε το ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ να εμφανίζει συνέχεια εναλλαγές στην Διαχείριση της πολιτικής κατάστασης και να είναι αδίστακτο στη χρήση των προσώπων αυτών.
Απ' την άλλη βλέπουμε τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ της Χ.Α., έχοντας νομιμοποιηθεί κοινοβουλευτικά, να κερδίζουν πόντους στα καθυστερημένα λαϊκά και μικροαστικά στρώματα, αποτελώντας μια χρυσή εφεδρεία "μάχης".

Στον ΑΝΤΙΠΟΔΑ, στην ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να συσπειρώνει, λογικά το λαϊκό παράγοντα, να αποκτά σοβαρή οργανωτική και μαζική παρέμβαση στην Κοινωνία.


Όμως:
η ΗΓΕΣΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ είναι ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ πλέον και στον πλέον δύσπιστο ότι έχει ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ το ΔΡΟΜΟ της ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ, της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ της ΚΡΙΣΗΣ και του ΕΠΩΔΥΝΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ.
Η τελευταία Πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ πανυγηρικά επιβεβαίωσε την ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ του μετώπου.

ΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ;

ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 

Το ΤΑΞΙΚΟ δηλαδή μπλοκ της ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΕΠΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟ της ζωής μας.

Πως μπορεί να γίνει όμως αυτό όταν οι χώροι, καθένας χώρια και όλοι μαζί, με τον έναν ή τον άλλο βαθμό ευθύνης, αντί να συγκλίνουν σε ζητήματα που ενώνουν, αδυνατούν στοιχειωδώς να βρουν μια ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ στο ΔΡΟΜΟ.

Το ΚΚΕ μπαίνει σε προοπτική προσυνεδριακού διαλογου. Γεγονός σημαντικό για την εξέλιξη στον βασικό κορμό της Κομμουνιστικής αριστεράς.

Περιμένουμε να δουμε και να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις στο χώρο αυτό καθώς οι ΗΓΕΣΙΕΣ του οφείλουν να πάρουν ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ στο ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

Ένα τέτοιο ΜΕΤΩΠΟ θα "στριμώξει" την καθεστωτική αναδίπλωση του ΣΥΡΙΖΑ και θα του δημιουργήσει μια σειρά ζητήματα αναγκάζοντας πλέον την Ηγεσία του να ξεγυμνωθεί μπροστά στην πίεση από τα αριστερά του.

Όνειρο απατηλό ;; οι εξελίξεις θα δείξουν

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...