Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

Δεν Υπάρχει αξιοπρεπής Ζωή πέραν από αυτό το Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο


"Σύντροφοι, δεν υπάρχει ζωή για μας πέρα απ' το Βόλγα"

Αυτό ήταν το σύνθημα των Σοβιετικών Αγωνιστών του Στάλινγκραντ. Ένα έπος που αποτέλεσε την αρχή του τέλους των Ναζί.

Έτσι και σήμερα, φίλες και φίλοι, για όλους τους απλούς ανθρώπους του μόχθου, της δουλειάς, της παραγωγής, σε κάθε Πόλη και χωριό, κάθε ηλικίας και φύλου, οφείλουμε να καταλάβουμε μια απλή μα συνάμα σαφή ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ για τον ΑΠΛΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΑΝΡΘΡΩΠΟ μετά την ψήφιση του ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ για το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ


Χιλιάδες άνθρωποι της εργασίας, από κάθε μετερίζι: Γραφείο, Εργοστάσιο, Οικοδομή, Σπίτι, Μαγαζί, Θέατρο, Χωράφι, Ορυχείο, έχουν όλα αυτά τα χρόνια πληρώσει αδρά με τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ και τον ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΙΔΡΩΤΑ τη συμμετοχή τους στα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.

Συνδρομές και Εισφορές, που καταχράστηκαν για να παιχτούν στα χρηματιστήρια, για να κουρευτούν στο βωμό των δανειστών, για να χορτάσουν οι Τραπεζίτες.


Οι εργαζόμενοι, σε κάθε χώρο δουλειάς ήταν πιστοί στις υποχρεώσεις τους και νομοταγείς στην εκπλήρωσή τους.

ΕΔΩ και ΧΡΟΝΙΑ: "Πράσινοι", "Γαλάζιοι" και σήμερα "Ροζ" σαλτιμπάγκοι πλιατσικαδόροι της πολιτικής αλητείας και της ταξικής κλοπής τους μεταφέρουν ΕΝΟΧΕΣ γιατί έρχονται να
ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ απλά το κομμάτι της ΣΥΝΤΑΞΗΣ που δικαιούνται και ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ για δεκαετίες τώρα.

Αυτό που έχει συμβεί με τη ΛΗΣΤΕΙΑ-ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ των ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ στην πατρίδα μας, αποτελεί ΠΟΙΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ σε Βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ που έπρεπε να οδηγήσει όλους τους αυτουργούς στα ΚΑΤΕΡΓΑ των ΦΥΛΑΚΩΝ.

Είτε 2000 € έπερνε κάποιος σύνταξη είτε 500 €, αυτή ήταν ΔΟΥΛΕΜΕΝΗ, ΠΡΟ-ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ, ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ από το δικό του ΑΙΜΑ και τις δικές του ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ.

Σήμερα αυτό το αποκαλούν "πρόκληση", "κοινωνικό βάρος" και βάζουν ένα ακόμα παραπάνω ψαλίδι σε μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΤΕΡΝΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ των Συνταξιούχων.


Η Πορεία αυτή δεν έχει γυρισμό. 
Οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ και η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΙ κατ' εντολή

Η Μάχη του ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ είναι η "ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ" για το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
Δεν υπάρχει ζωή μετά από αυτήν. Όσοι λογάριασαν να ζήσουν αξιοπρεπή γηρατειά, να στηρίξουν τη ζωή τους, τα παιδιά τους, να χαμογελάσουν στα εγγόνια τους, δεν έχουν ΑΥΡΙΟ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ πρέπει να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ...!!!

ΟΛΟΙ στην ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟ της 4ης ΦΛΕΒΑΡΗ 

ΟΛΟΙ στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του ΠΑΜΕ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 10:30

Και σε κάθε περίπτωση αν κάποιος, για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν θέλει να συμμετάσχει σε ένα οργανωμένο μπλοκ, τότε ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΜΟΝΑΧΟΙ.
ΚΑΘΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ μπορεί να γίνει μετερίζι αγώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου