Η Σημερινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ αφετηρία για επανεκκίνηση του Κινήματος



















Δεκάδες χιλιάδες λαού κατέκλυσαν σήμερα το Σύνταγμα στην μεγαλύτερη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, σε επίπεδο μαζικού Κινήματος μετά την τεράστια Γενική Απεργία της 12 Φλεβάρη του 2012.

Χιλιάδες κόσμου, εκατοντάδες συνδικάτα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ πολιτικά και οργανωτικά και διατράνωσαν τη θέλησή τους για επανεκκίνηση του Κινήματος απέναντι στις νέες προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει.

Στη σημερινή πολυσήμαντη διαδήλωση ήταν παρόντα Συνδικάτα που δεν ελέγχονται πολιτικά από το ΠΑΜΕ.
Επίσης ήταν παρόντες εργαζόμενοι με μοίρασμα υλικού από άλλους συνδικαλιστικούς και πολιτικούς χώρους χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα.

Η Σημερινή ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ μαζικότητα του συλλαλητηρίου φέρνει στην επιφάνεια την "ΑΝΑΓΚΗ" και τη "ΔΙΨΑ" του κόσμου να ΞΑΝΑΒΓΕΙ στο δρόμο, να παλέψει, να αντισταθεί στην συνεχιζόμενη διάλυση της ζωής του.

Το ΠΑΜΕ αυτή τη στιγμή μπορεί να λειτουργήσει σαν ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ των εξελίξεων στο ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ καθώς μήτε οι ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ και ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΕΣ Συνδικαλιστικές ηγεσίες ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ μπορούν να πάρουν την οποιαδήποτε πρωτοβουλία αλλά μήτε και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την οργανωτική δυνατότητα ή και την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ να βγάλει το Κίνημα στο δρόμο.

Το ΠΑΜΕ μπαίνει μπροστά σε ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ και ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ να σταθεί ΕΠΑΞΙΑ και να αγκαλιάσει το ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, να διευρύνει τη δράση του στους εργασιακούς χώρους με αμφίπλευρες πρωτοβουλίες.

Είναι τουλάχιστον ΓΡΑΦΙΚΟ αν μη τι άλλο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ το εργατικό Κίνημα να ποδηγετείται από ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ Πολιτικούς χώρους (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και από συνδικαλιστικές ηγεσίες που φέρουν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για τον ευνουχισμό του.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ περνάει μέσα από το ΠΑΜΕ, το άνοιγμά του στην Κοινωνία, την μετατροπή του σε ένα ΝΕΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΑΞΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και ΑΝΑΤΑΣΗΣ απέναντι τόσο στις ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ επιλογές της σημερινής Κυβερνητικής συμμορίας όσο και στα σχέδια της Αστικής τάξης για ΑΝΩΔΥΝΗ Κυβερνητική εναλλαγή με "αριστερό" προφίλ.

Το ΠΑΜΕ έχει την ευκαιρία να υπερβεί τις αγκυλώσεις του, τις ανασφάλειές του, τους δισταγμούς του και να εκφράσει δυνάμεις και χώρους που θα συγκροτήσουν τον ΠΟΛΟ του ΤΑΞΙΚΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...