ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΩΡΑΪΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ;


 • Ε όχι και ........Θύμα οι Φασίστες ........!!!!
 • Ε Όχι ότι το ....καθεστώς την έστησε στους Φασίστες......!
 • Ε  Όχι και .....αντισυστημική η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ;;


Μήτε έχουμε ....πιεί τίποτα βοτάνια, μήτε είμαστε αδαείς και αφελείς μήτε μας έχουν ....ψεκάσει για να πιστέψουμε ότι τα "καλά παιδάκια" των φασιστών, τα καημένα, έπεσαν ....Θύμα του Κράτους και των υπηρεσιών και ....διώκονται αδίκως....!

Χρόνια τώρα οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι τα "ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ" του συστήματος.....!!!

 • Οι καλύτεροι μπράβοι των αφεντικών για τρομοκράτηση των απεργών και των συνδικάτων
 • Τα "κακά παιδιά" που βγάζουν σε πέρας άψογα τις "βρώμικες αποστολές" δέρνοντας, χτυπώντας, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ 
 • ΠΑΝΤΑ στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ, με ΑΝΟΙΧΤΗ την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ αλλά και τις ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ σε όλες μα όλες τις εκδηλώσεις τους.
 • Πάντα στη ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΘΥΜΟΙ να ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ τα ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ επί μέρους κρίσιμα διατάγματα και επιλογές.
Όταν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ξεπέρασαν πλέον κάθε είδους όριο "κάλυψης" και "ανοχής", όταν, κατά τη δική τους ορολογία στην τακτική "κάλυψη-απόκρυψη" τα έκαναν μαντάρα σε ΤΡΕΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ περιπτώσεις:

 • ΓΕΓΟΝΟΤΑ στον ΜΕΛΙΓΑΛΑ στη γνωστή ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΝΑΞΗ.
 • Στην ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στο ΚΚΕ στο ΠΕΡΑΜΑ
 • Στην ΑΝΑΝΔΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του αγωνιστή ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ
ε....τότε το καθεστώς, αποφάσισε να "ΚΑΨΕΙ" μερικά βρώμικα χαρτιά για να "ΞΕΦΟΡΤΩΣΕΙ" ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.

Κλασικά ΚΟΛΠΑ του ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ αυτά, και ως τέτοιος χώρος οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ οφείλουν να τα ξέρουν. Όταν το πράγμα ξεφύγει, και το έγκλημα πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί, θα βγουν οι "μπροστινοί" να φορτωθούν την ιστορία, να "καούν" οι αναλώσιμοι. να ΞΕΠΛΥΝΟΥΜΕ την εικόνα του ΚΡΑΤΟΥΣ....!

Σε μια τέτοια φάση βρισκόμαστε και σήμερα:
Τα πράγματα ξέφυγαν, έχουν ξεφύγει δηλαδή εδώ και καιρό, οι Φασίστες "εκθέτουν" το ....image της Κυβέρνησης, άσε που τους ...κόβουν και ψηφαλάκια και οι "νόμιμοι" φασίστες της συγκυβέρνησης αποφασίζουν να ...γρατζουνίσουν λιγουλάκι τους "ανεπίσημους" θυμίζοντάς τους ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ...

Τώρα, φυσικά έχουμε μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ που προσπαθεί να δώσει στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τα χαρακτηριστικά του "ριγμένου", του "αδίκως διωκόμενου" γεγονός που τραβάει μια ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΖΑ λαού κοντά τους.

Υπάρχουν δυνάμεις, στην εξουσία των ΑΣΤΩΝ, που ΘΕΛΟΥΝ να ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ακόμα περισσότερο τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, να την καταστήσουν "ΔΥΝΑΤΟ ΚΡΥΦΟ ΧΑΡΤΙ" που σε ώρες δύσκολες, σε ώρες που οι εξελίξεις θα δοκιμάζονται, όχι στα έδρανα της Βουλής αλλά στο ΔΡΟΜΟ και στο ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Να γιατί, εκτός από τους ίδιους, και η ΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, κύκλοι της, θέλουν να ΕΞΩΡΑΪΣΟΥΝ τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ με την εικόνα του "αδίκως βαλόμενου".

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν, είναι και θα είναι μια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ με συγκεκριμένο ρόλο και δράση μέσα στο ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
Δρά ως το "απόλυτο όπλο" του συστήματος, απόλυτα αναγκαία για τη "βρώμικη δουλειά" και ως εκ τούτου σαν τέτοια οφείλεται να αντιμετωπιστεί από την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και το ΛΑΟ.
Σχόλια

 1. σε συγχαίρω για τις αναρτήσεις σου φίλε γιάννη ...σε διαβάζω σιωπηλώς
  ευχομαι να εισαι καλα
  καλο υπόλοιπο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Νικόλα καλησπέρα.....! ευχαριστώ για την Τιμή φίλε. Ομολογώ ότι στο χώρο της δημιουργίας σου συνάντησα κάτι εξαίρετο πραγματικά. Σου εύχομαι τις καλύτερες των εμπνεύσεων φίλε. Συνεχίζουμε λοιπόν στο διάβα μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ,
  ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ...!!!

  Η 'ΚΟΚΚΙΝΗ' ΧΟΥΝΤΑ 'ΔΕΝ' ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ_.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Ο μύθος του σκοπούμενου ψεύδους ότι "Δεν υπάρχει αντιπολίτευση"