Το ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΕΟΣ που αναζητούμε






Ολόγυρά μας η καταστροφή του Ελληνικού Λαού είναι σε εξέλιξη. Το πολιτικό σύστημα, με τους εκφραστές του , αδίστακτο, οργανωμένο μεθοδικό, ολοκληρώνει κάθε μέρα και ώρα την πλήρη διάλυση των ζωών μας, ισοπεδώνει το μέλλον των παιδιών μας, στέλνει το Λαό μας πίσω σε δεκαετίες που τα πάντα ήταν υπό αμφισβήτηση.

Εδώ και 3-4 χρόνια, η έλευση του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ως προμετωπίδα της επίθεσης του Καπιταλισμού στις ζωήες μας, έβγαλε την Κοινωνία στα "κάγκελα".


Ο Λαός δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Παρά την ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ και τα ΔΙΑΡΚΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ των εν δυνάμει πολιτικών υποκειμένων, που όφειλαν να τον εκπροσωπούν και να χαράζουν εκείνα τις αναγκαίες πρωτοπορίες, έδωσε τρομερές μάχες.


Γενικές απεργίες, κλαδικές απεργίες, εργοστασιακές απεργίες, διαδηλώσεις, καταλήψεις, συγκεντρώσεις, αμέτρητες συγκρούσεις, χτύπημα, σπίλωση, τρομοκρατία, φασισμός, συμμορίες, χειραγώγηση, χημικά, ξύλο και πάλι ξύλο, δολοφονίες.....

Ένα ολάκερο οπλοστάσιο, ανανεούμενο κάθε μέρα απέναντί του.

Και τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ;; Ο ΔΙΚΟΣ του ΧΩΡΟΣ ;

Τα ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ; η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ;;

ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ σε έναν ελεεινό ρόλο τυφλής και ανώδυνης εκτόνωσης του μαζικού κινήματος σε λύσεις "εντός των τειχών".

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ;;  Που είναι και ποιος ο ρόλος των πολιτικών υποκειμένων που αποτελούν και την ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ του ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ;

Τα τελευταία χρόνια, επί εποχής μνημονίου, η κατάσταση στην Κοινωνία και οι συνθήκες, θεωρούνται η "ΧΑΡΑ του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ".....!

Σε μια Κοινωνία να βράζει, σε μέτωπα ρήξης και πάλης κυριολεκτικά στον Αέρα, το ΚΚΕ, το πλέον μαζικό και ταξικό Κόμμα της αριστεράς, έχει καταληφθεί από μια πρωτοφανή και ανεξήγητη ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ.....!

ΦΟΒΑΤΑΙ, ΤΡΕΜΕΙ, δεν τολμάει να "μπουκάρει" μέσα στα κινήματα, να τα καθοδηγήσει, να τα εμπνεύσει, να τα εντάξει σε μια τροχιά αντίστασης. Τρέμει την ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, και στην τελική ΤΡΕΜΕΙ την ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ από το ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Πράγματα δηλαδή που τα γνωρίζει, που είναι αναμενόμενα, που τα περιμένει, που όφειλε να είχε προετοιμαστεί.

Παλινωδεί εδώ και χρόνια στο "να μπω να μην μπω" μπροστά στους αγώνες, φορτώνει τα πάντα στο μακρινό της "ΛΑΪΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ", δεν έχει σχέδιο για ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ των αγώνων και των ρήξεων.

Αποτέλεσμα όλων τούτων η "αιμορραγία" του από κόσμο και δυνάμεις που αποτελούσαν όχι απλά την επιρροή του αλλά τον ίδιο τον πυρήνα του.

Από την άλλη ο ....ΣΥΡΙΖΑ. Ο Έτερος πυλώνας της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.... Η ....Κυβερνητική της εκδοχή.....το εύγευστο σύνθημα "ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ"... 

Ναι....σύντροφοι και συναγωνιστές ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ....

Αλλά ποιας αριστεράς ;;;; βλέπουμε με ΤΡΟΜΟ πλέον ένα εν δυνάμει αριστερό μέτωπο να φλερτάρει με την Κυβερνητική εξουσία, σε μια ΤΡΕΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ σε ένα ΑΝΩΔΥΝΟ διαχειριστικό αύριο....

Ο Σημερινός ΣΥΡΙΖΑ με εκείνον των τελευταίων εκλογών απέχει παρασάγγας.....! ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ σε επίπεδο θέσεων, σε επίπεδο τακτικής, σε επίπεδο λαϊκών αγώνων και ρήξεων.

Ένας ΥΣΤΕΡΙΚΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ και μια ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ προσπάθεια να "ΔΙΕΜΒΟΛΗΣΟΥΜΕ" τον ....ΚΕΝΤΡΩΟ ΧΩΡΟ....!!

Έλεος σύντροφοι.....!!!! Εγκαταλείψατε ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να κάνετε την κοινωνική συνείδηση ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ, ΤΑΞΙΚΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΗ και βαλθήκατε να προβάρετε κάθε λογής ΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ, να τρέχετε να απολογείστε στις επιθέσεις των αστών και να δίνετε "ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ" ΥΠΟΤΑΓΗΣ.

Από την άλλη επίσης, μαχητικές δυνάμεις μιας Εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, που ζει με τα ...όνειρα της ....ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, μην μπορώντας να δει ότι η Ελληνική Κοινωνία έχει σε τέτοιο βαθμό ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ταξικά και αξιακά που οι Σοσιαλιστικές ιδέες αποτελούν υλικό αναγνώσματος σε Βιβλία.

Έτσι η Ελληνική Κοινωνία βαδίζει στα δικά της ΑΔΙΕΞΟΔΑ σε ένα ...εκλογικό αύριο έχοντας αποθέσει τις ελπίδες της μεταφυσικά εκεί μην συμμετέχοντας πλέον μαζικά πουθενά.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ αδυνατεί να συγκροτήσει και να ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ένα ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ....! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.....! Δεν υπάρχει ένα άλλο χαράκωμα που να εμπνέει, να είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ, ΣΑΦΕΣ, με βήματα, στάδια, στόχους, προοπτική.

Κάθε χώρος παλεύει για το "μαγαζάκι" του......Λυπηρό πραγματικά και επώδυνο...

Μια ματιά στα κινήματα της ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ και των τακτικών της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ εκεί σε κάνει να βλέπεις πράγματα λες και είσαι σε άλλο ...πλανήτη.

Οψόμεθα...


Σχόλια

  1. Καίρια τα ζητήματα που βάζεις. Το γιατί συμβαίνει αυτό που περιγράφεις, το δίνεις εσύ: η κοινωνία έχει τόσο διαβρωθεί... κι ο καθένας κοιτάει το μαγαζάκι του...
    Ας δούμε ο καθένας τον εαυτό του, μες στο σπίτι του, πώς λειτουγεί: πόσο συνειδητοποιημένα δρα, αντιδρά, αγαπάει, αδιαφορεί, νιώθει; ελάχιστα...
    Μια μεγάλη συζήτηση αυτή που άνοιξες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ καλή μου φίλη για τη συμμετοχή σου στην αγωνία αυτή....! κάθε ώρα και στιγμή η κουβέντα αυτή είναι ανοιχτή για τους προβληματισμούς μας

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...