ΚΑΛΩΣ τους ....."ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ"....!!!!!

Βρε βρε βρεεεεεεεεεε........ΚΑΛΩΣ τα ΠΑΙΔΙΑ.....!!!!!
ΚΑΛΩΣ τους όψιμους ......"ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ".....!!!!!
ΚΑΛΩΣ τους όλους εκείνους τους ...ΑΔΑΕΙΣ που δεν ...ΞΕΡΑΝΕ όπως δεν ήξερε και ο αείμνηστος Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος τότε οτι γίνονταν βασανιστήρια επί ΧΟΥΝΤΑΣ καθώς ...διάβαζε...






Νάτοι νάτοι λοιπόν.......ΟΜΟΡΦΟΙ .....ΚΑΜΑΡΩΤΟΙ.....και πρό πάντων .......ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ και .......ενδόψυχα ....."ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ" τα ΠΑΙΔΙΑ τα ...δικά μας....! τα "ΠΑΙΔΙΑ των ΕΚΔΟΤΩΝ και των ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ".




Εντελώς "ξαφνικά" λοιπόν και βέβαια ύστερα από μια από τις ΩΜΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ που έχει ζήσει η νεώτερη Ελληνική Ιστορία, όλο το ΣΥΝΑΦΙ των ΑΣΤΩΝ σε επικοινωνιακό και συνάμα πολιτικό επίπεδο, άρπαξαν το ...ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ντουφέκι και βγήκαν προς .....άγραν των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΝΑΖΙ της Χ.Α.
 
Ποιοι ;
 
Όλοι εκείνοι που εδώ και 4 ολάκερα χρόνια, στο βωμό της Υπεράσπισης της Μνημονιακής πολιτικής και του τσακίσματος των ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ δεν δίστασαν να ανασύρουν από το ματωμένο και βρώμικο κελάρι του Καπιταλισμού, το πιο ΠΟΛΥΤΙΜΟ και ΑΝΑΓΚΑΙΟ του ΕΓΑΛΕΙΟ.
 
Το ΦΑΣΙΣΜΟ.....!!!!  Και εφ όσον το ΛΑΟΣ το ...ξαποστείλαμε αφού μας έκανε τη δουλειά που θέλαμε, και καθώς η κρίση συνεχίζεται να ΟΞΥΝΕΤΑΙ και το ΣΥΣΤΗΜΑ αναζητά ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ στα "ΒΡΩΜΙΚΑ" και στα "ΔΥΣΚΟΛΑ" νάσου οι ΜΕΛΑΝΟΧΙΤΟΝΕΣ και οι PURE NAZI.
 
 
 Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, κατά ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ πλέον έσκασε στα μούτρα των ελεεινών ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ της ΝΤΡΟΠΗΣ την ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ που τόσο καιρό έκαναν πως δεν την έβλεπαν.

Χρόνια τώρα οι από ....πάνω "Κύριοι" και "Κυρίες" ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ το ΦΑΣΙΣΜΟ....!!!

Χρόνια τώρα, ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και το ΑΝΔΡΩΜΑ των ΝΑΖΙ της Χ.Α....!!!

Χρόνια τώρα καλλιεργούσαν την ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ, την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ των "νοικοκυραίων"...!!!

Χρόνια τώρα δεν ήξεραν μήτε για τα πεσίματα στους Μετανάστες, μήτε για τα "ντου" σε σπίτια ξένων εργατών, μήτε για τους ξυλοδαρμούς και βαρύτατους τραυματισμούς...!!!

Χρόνια τώρα οι MEDIάδες της ΓΡΑΒΑΤΑΣ δεν ήξεραν για τη ΣΧΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και ΦΑΣΙΣΤΩΝ....!!!

Χρόνια τώρα δεν ήξεραν για τη ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ κατά παραγγελία ΑΣΥΛΙΑ του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ και την ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με την ΕΛΑΣ...!!!

Χρόνια τώρα δεν ήξεραν για το τι συνέβαινε στον ...Άγιο Παντελεήμονα, για τους δήθεν "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ" από την ....ΤΡΙΠΟΛΗ, τη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και άλλα φρούτα που κατέφταναν τις νύχτες εκεί...!!!

Χρόνια τώρα δεν ήξεραν για το ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ και τους ΜΠΡΑΒΟΥΣ της Χ.Α. που έστηναν "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" σε μαγαζιά της περιοχής...!!!


Μήπως ΘΥΜΑΣΤΕ τότε, ΠΩΣ τα ΚΑΝΑΛΙΑ της ΑΒΑΝΤΑΣ των ΦΑΣΙΣΤΩΝ, ΠΩΣ ΠΡΟΕΒΑΛΑΝ την ΕΠΙΘΕΣΗ κατά του ΑΛΕΚΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ στην επίσκεψή του στον Άγιο Παντελεήμονα ;;
ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ;;;;;;

ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ....!!!!

Πάνω λοιπόν στο ΑΙΜΑ του ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ, τώρα στήνετε "ΑΝΤΙΦΑ ΧΟΡΟ", ελεεινό και τρισάθλιο σαν τον Θ-ΑΙΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ και το εξώφυλλό του, του life style αβανταδόρου των φασιστών....!!!

Και βέβαια ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ που το κάνετε....!!!

Θέλετε, τώρα που οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ έγιναν "ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ", ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΙ και ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ να τους μαζέψετε λιγουλάκι, ή κατά πως λέει και ο μέγας ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑΣ του ΣΑΜΑΡΑ  στον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ
"ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ" 

Το σύστημά σας ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ...!!!
Είναι για σας ο ΣΤΡΑΤΟΣ σας...!!!
τους χρειάζεστε ΚΑΒΑΤΖΑ για τα δύσκολα που έρχονται περαιτέρω...

Απλά θέλετε να μαζέψετε κόσμο πίσω στο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΜΑΝΤΡΙ του ΣΑΜΑΡΑ την ώρα που αυτό βουλιάζει....

ΠΑΣΟΚ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
οι κατ' εξοχήν πολιτικοί οργανισμοί που τα τελευταία χρόνια, ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ και ΣΤΗΡΙΞΑΝ τον ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ και παρακράτος και βέβαια οι "αντιφασίστες" που άξαφνα γέμισαν τις οθόνες της τηλεόρασης, τις σελίδες των εφημερίδων και το περιστύλιο της Βουλής...






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...