ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με το ΛΑΟ ΘΕΑΤΗ


Βρισκόμαστε 11 μόλις μέρες πριν από τις ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ στην πατρίδα μας.
Εκλογές που θα σηματοδοτήσουν, αν όχι κρίνουν, πάρα πολλά πράγματα, για τις εξελίξεις στον τόπο μας και το αύριο του Λαού μας.


Στις εκλογές αυτές κρίνονται πολλά πράγματα.
Η Συνέχιση ή όχι της Μνημονιακής πολιτικής, η επιβράβευση ή όχι της πολιτικής της ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ και της ιδεολογίας του ΦΟΒΟΥ, που ενστερνίζεται καθημερινά η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ο Ακροβατισμός ή όχι του ΣΥΡΙΖΑ που ολοένα και στρογγυλεύει τις αρχικές του πολιτικές θέσεις για να "χαϊδέψει" αυτιά ευήκοοων συντηρητικών και φοβικών ψηφοφόρων.
Το ρευστό και εν είδη χυλού πολιτικό σκηνικό με την ενεργοποίηση "κομμάτων" μιας χρήσης, τελευταίας στιγμής και "άγνωστης" χρηματοδότησης για να στηθεί ένας ολάκερος μηχανισμός ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΑΧΩΜΑΤΩΝ σωτηρίας του σάπιου πολιτικού συστήματος ή ο έλεγχός του.
(Βλέπε ......Ποτάμια, Γιωργάκης, Γκλέτσος και ....σία)
Η Πολιτική του ΚΚΕ, του μοναδικού Κομμουνιστικού ταξικού όλου στην κοινωνία.

Όλα υπό κρίση λοιπόν......!


Εν μέσω ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑΣ, ΥΣΤΕΡΟΦΟΒΙΑΣ, ΕΡΠΟΝΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΥ και ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑΣ....

Και ενώ η στοιχειώδης λογική για ένα μεγάλο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που ευαγγελίζεται την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα ήταν να πάμε σε ΕΚΛΟΓΕΣ με το ΛΑΟ ενεργοποιημένο, υποψιασμένο, σε συναγερμό. Με ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ και όχι με όρους ΤΡΥΚ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, με θλίψη βλέπουμε, τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει επιλέξει ένα ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ κομένο και ραμένο στα κοστούμια των πιο γκρίζων αστών και των μηχανισμών τους.

Από την άλλη το ΚΚΕ, το κόμμα που δίνει ζωή στο μαζικό κίνημα και λειτουργεί μέσα σε αυτό, να αντιμετωπίζεται, λες και .......ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΣΧΕΙ στις εκλογές.....!

Ακόμα και ....αριστερά έντυπα μέσα, σιγά μην έμεινε δηλαδή και κανένα, όπως η "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ", που ....κόπτεται για το ....αριστερό της προφίλ να αντιμετωπίζει το ΚΚΕ λες και έχει να κάνει με ένα ...γκρουπούσκουλο φοιτητικής σχολής.

Ίσως εδώ να έγγειται και το πρόβλημα του Κόμματος να "φωνάξει" ότι ναι μεν δουλεύουμε στο ΚΙΝΗΜΑ αλλά και οι ΕΚΛΟΓΕΣ για μας είναι ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗ και να σπάσει την ακραία επικίνδυνη λογική:

"Αφήστε το ΚΚΕ να το ....στηρίξουμε στα συνδικάτα και στις εκλογές προτιμείστε κάτι ...άλλο"


Έτσι λοιπόν αντί για ένα ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ εν όψει εκλογών να ΒΑΖΕΙ αυτό τους όρους και τις ΥΠΟΘΗΚΕΣ, παρακολουθούμε βουτηγμένοι στην απογοήτευση, να πρωταγωνιστεί ο γνωστός περιοδεύον θίασος των:

ΓΚΑΛΛΟΠΑΤΖΗΔΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ, ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΑΦΙΣΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ, ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και όλων αυτών των τεθλιμμένων συγγενών της απάτης και της παραπλάνησης.

Δεν ξέρω αν η ΗΓΕΣΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται ότι, όντας μεθαύριο Κυβέρνηση, αν δεν έχει από κάτω της, ΜΑΖΙΚΟ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, δεν θα την βρει καν το ...καλοκαίρι, αλλά τα σημάδια είναι ιδιαίτερα αρνητικά.....!


Σχόλια

  1. Καλημερα φιλε μου!
    Ενα βημα απο τις εκλογες οντως!
    Εγω ευχομαι να ψηφισουμε ολοι με απολυτη συνειδηση και οτι γινει να ειναι για καλο!
    Να εχεις ενα ομορφο σκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ Κική μου εύχομαι να έχεις ένα όμορφο Σ/Κ. Τούτες οι εκλογές είναι ιδιαίτερα σημαντικές για ευνόητους λόγους και αυτή τη φορά ο Λαός μας οφείλει να κάνει τις υπερβάσεις του.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...