Ο Ομπάμα επιθεωρεί την Αποικιακή του Κυβέρνηση: Βρε πως αλλάζουν οι καιροί


Βρε πως αλλάζουν οι καιροί....! πως αλλάζουν οι θέσεις, πως εναλλάσσονται τα πουκάμισα ανάλογα την καρέκλα μας. Έτσι ;  Κάποτε, έχοντας πάρει και ένα άρωμα απ την ΚΝΕ για νάχει να λέει για το αριστερό του βιογραφικό, έκανε καταλήψεις και διαδήλωνε ενάντια στους Φονιάδες των Λαών, τους Αμερικάνους. Ποιος ; τι ποιος ; αυτός που παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας. Ο Αλέξης Τσίπρας και φυσικά η εκλεκτή "αριστερή" του παρεούλα, αυτή του ΣΥΡΙΖΑ ντε.

Κάποτε λοιπόν, πριν χρόνια, στην προηγούμενη επίσκεψη Αμερικάνου Προέδρου στην Αθήνα, sic, δημοκρατικός και τότε, του Κλίντον, η τότε Κυβέρνηση, αυτή του Σημίτη, απαγόρευσε κάθε διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας κατ' εντολή των αφεντικών της. 
Τότε ο Αλέξης και το Κόμμα του ξιφουλκούσαν λεκτικά και οργανωτικά κατά της "κατάπτυστης απόφασης" της Αστυνομίας και Κυβέρνησης να απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις και τα αποτελέσματα ήταν η Αθήνα να γίνει ...φλαμπέ.


Εντάξει και τότε ήταν τα "ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ" που υπαγόρευαν στην "σοσιαλιστική" κυβέρνηση Σημίτη να ....ταλαιπωρήσει τους Αθηναίους με πρωτοφανείς έως γραφικές απαγορεύσεις αλλά να που και ....σήμερα πάλι το ίδιο "ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ" επιτάσσει την ίδια αντιμετώπιση του Λαού μας ως ιθαγενείς που οφείλουν να παραμείνουν ήσυχοι και μουγκοί στην επίσκεψη του Αμερικάνου μονάρχη.

Θα μου πείτε άλλο το "Εθνικό συμφέρον" τότε επί Σημίτη και άλλο σήμερα επί ...."αριστεράς". Πως να το κάνουμε βρε παιδί μου. Έχει μια διαφορά. Ολάκερη "αριστερή" κυβέρνηση σήμερα παλεύει πως να μας σώσει (για πολλοστή φορά...).

Ο Ομπάμα λοιπόν, έρχεται να επιθεωρήσει τους Ιθαγενείς ετούτης της αποικίας χρέους, να κλείσει και καμία business καθότι ξεκουβαλάει από το Λευκό Οίκο και οφείλει και αυτός να φροντίσει για τα ....γεράματά του.

Πάμε λοιπόν σε ένα ακόμα τρίημερο του ΚΡΑΤΟΥΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ , που με σοβαρό ύφος, μας θυμίζει τις υποχρεώσεις μας και μας καλεί να επιδείξουμε σοβαρότητα στην ...κρισιμότητα των στιγμών.
Χιλιομασημένες κουβέντες που όταν αναμασώνται από "αριστερά" πολιτικά λαμόγια αποκτούν μια περισσότερο εκτρωματική μπόχα και δυσωδία.

Ο ΛΑΟΣ της ΑΘΗΝΑΣ θα υποδεχτεί τον Αμερικάνο πρόεδρο, δεν έχει σημασία και το όνομά του, copy paste είναι όλοι, όπως του αξίζει και από εκεί και πέρα είναι ευθύνη της Κυβέρνησης για ότι επακολουθήσει, αν και εφόσον φυσικά.

Εμείς αύριο στην ΟΜΟΝΟΙΑ στις 6:30 μ.μ. θα βροντοφωνάξουμε:

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ


Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Τις αγωνιστικές μου καλησπέρες. Ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σου.

      Διαγραφή
    2. Αν δεν ειταν και η αριστερα πρωτη φορά ποιός θα έσωζε το κράτος των καπιταλιστών ?

      Διαγραφή
    3. Έλα ντε....! αλλά βάλε το "αριστερά" σε εισαγωγικά μην τσουβαλιάζουμε την αλήθεια. Καλή χρονιά φίλε.

      Διαγραφή
    4. Αριστερά η μεσα σε εισαγωγικά αυτη ειναι οραν πας να ψηφίσεις τι κες πάω να ψηφίσω αριστερά? Εγω οταν παω να ψηφησω λεω ψηφηζω κομμουνιστές τι δουλεια εχει εδω η αριστερά?η κουμουνιστες θα ψηφίζεις η αριστερους

      Διαγραφή
    5. Η αριστερά η σε εισαγωγικα η οχι συτη ειναι η αριστερά εγω οταν πηγαίνω και ψηφίζω τονίζω εγω ψηφιζω κομμουνιστές τα σλλα ειναι εκ του πονηρού

      Διαγραφή
    6. Προσωπικά Άρχοντα θα συμφωνήσω μαζί σου. Δεν θα ήθελα να θεωρήσω εαυτόν "αριστερό" αλλά κομμουνιστή. Κάθε άλλη διάκριση μεταξύ των δύο αυτών όρων είναι πράγματι βαθιά εκ του πονηρού.
      Καλή χρονιά να έχεις.

      Διαγραφή
  2. Εκπληκτικό αφιέρωμα. Το διάβασα Ευρυτάνα και πραγματικά σοκαρίστηκα. Καλή χρονιά φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...