Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...

Ξέρω τι θα μου πείτε. Η Απογοήτευση είναι μεγάλη.....! Κάνατε όνειρα, ελπίσατε, πιστέψατε, στρατευτήκατε ορισμένοι, κάνατε βήματα, μπροστά.....!

Και άξαφνα ο φορέας που επάνω του ακουμπήσατε τις ελπίδες σας, έγινε, σε ένα βράδυ, πρωταθλητής της "κωλοτούμπας" και του συμβιβασμού.

Μάλιστα, προσπαθεί, με κομψά λόγια, να ...ντύσει αυτήν του την μετάλλαξη ως προϊόν δήθεν "διπλωματικού ελιγμού", ως προϊόν αναγκαστικού συμβιβασμού και ένα σωρό άλλες δικαιολογίες που θα βρεθούν νάστε σίγουροι.

Και γεννάται το ερώτημα: Ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ηγεσία του, τα στελέχη του, δεν ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν ; ή είχαν την εντύπωση, δίκην ποδοσφαιρικού γηπέδου, "πάμε να τους σκίσουμε τα ....μνημόνια" ;

Εκτός αν................ εκτός αν......είχαν δίκιο εκείνες οι "ξύλινες" γλώσσες των ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, που προειδοποιούσαν για το ΡΟΛΟ και την ΑΠΟΣΤΟΛΗ της .... "πρώτη φορά αριστεράς" ετούτης Κυβέρνησης.

Μην τα πολυλογούμε αγαπητές φίλες και φίλοι. Τα πράματα είναι απλά.....!

Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την Κυβέρνηση, με τους ...ΑΝΕΛ φυσικά, έχοντας ως διακήρυξη να "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ" εντός των καπιταλιστικών τειχών, τούτη την κρίση χρέους.

Το ΚΚΕ και όχι μόνο αυτό, είχε προειδοποιήσει σε όλους τους τόνους, ότι η κρίση χρέους, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ εντός των τειχών και προέβαλε τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Διαφωνείτε με αυτήν ; σεβαστό....! άλλο όμως "διαφωνώ" ή "επιφυλάσσομαι" για την πρόταση και άλλο "δεν υπάρχει πρόταση".

Το ΚΚΕ ουδέποτε έπαιξε δημαγωγικά με το συναίσθημα του Λαού....! Άνετα σε τούτες τις συνθήκες αν το έκανε και "πουλούσε" επανάσταση και διαχείριση της κρίσης θα τσιμπούσε χαλαρά ένα 8%...

Το ΚΚΕ όμως ιστορικά ΟΥΔΕΠΟΤΕ έπαιξε με τις καταστάσεις μήτε τις καπηλεύτηκε....! Σκανάρισε πεντακάθαρα το ρόλο της Ε.Ε. και των εργαλείων της και κάλεσε το ΛΑΟ να πιστέψει στις δικές του δυνάμεις, να συγκροτήσει ένα μπλοκ που θα βάλει ένα σαφή στόχο, αυτόν της ΛΑΪΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΠΩΣ ;

  • Χτίζουμε χειραφετημένες συνειδήσεις μέσα στο λαό.
  • Ενισχύουμε τις συλλογικές προσπάθειες αγώνα, τα συνδικάτα, σε όλους τους χώρους δουλειάς, στους Δήμους, στις συνοικίες, με επιτροπές συμμετοχής
  • Παλεύουμε πρώτα να αποκρούσουμε τις επιπτώσεις από τα Μνημονιακά μέτρα.
  • Όπου μπορούμε ανατρέπουμε αυτές τις αποφάσεις με αγώνες σε κλάδο και χώρο δουλειάς
  • Προστατεύουμε τα εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα όπου μπορούμε
Αν γίνουν αυτά τα βήματα, αν κερδηθούν κάποιες μάχες, αν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ βρουν μπροστά τους ΤΟΙΧΟ, τότε νάστε σίγουροι, ότι θα πάμε στο ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ, που θα είναι πλέον να ΣΠΑΣΟΥΜΕ στην ΠΡΑΞΗ τα ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ.

Η ΑΠΟΧΗ από τις ΕΚΛΟΓΕΣ, ένα να είστε σίγουροι: 
Θα κάνει τα χέρια εκείνων που κατέστρεψαν τη ζωή σας να τρίβονται με χαρά και σατανικό γέλιο.....!
Αυτό θέλετε ; αγωνιστήκατε, φτάσατε μέχρι εδώ, για να παραιτηθείτε ; το αξίζετε ; 

Θαρρώ ΟΧΙ......!

Ξεπεράστε τους όποιους σεβαστούς προβληματισμούς και επιλέξτε το ΚΚΕ ως μια επιλογή που θα επενδυθεί για σας και τα όνειρά σας, για τη δύναμή σας.

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ στο ΚΚΕ στις εκλογές, χωρίς να είναι πανάκεια, αποτελεί ένα ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ για να πάμε ένα βήμα μπροστά τον αγώνα μας.

ΑΞΙΖΕΙ.

 

Σχόλια

  1. Εγώ νιώθω ακριβώς έτσι Γιάννη μου.
    Και δεν θέλω να ψηφίσω.
    Θα το κάνω γιατί ξέρω το γιατί ΔΕΝ πρέπει να απέχω αλλά με κρύα καρδιά.....
    Άντε καλή εβδομάδα να έχουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το κάνεις με θετική σκέψη Αριστέα μου. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν που αποσκοπούσε αυτή η εμπορευματοποίηση της ελπίδας και του συμβιβασμού.
      Απλά οφείλουμε να ψάχνουμε πιο βαθύτερα τις εξαγγελίες και τα μεγάλα λόγια.
      Καλή συνέχεια και καλό βόλι.

      Διαγραφή
  2. Μήνυμα ελπίδας το κείμενου σου Γιάννη. Πραγματικά πολύ καλό και στοχευμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή