Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: Οι Μάσκες έπεσαν κραυγαλέα νωρίς.....

Μπαίνουμε πλέον στην καρδιά του καλοκαιριού του 2015, λίγους μόλις μήνες, από την Εκλογική Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και τον σχηματισμό της γνωστής Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ.

Η Ελληνική Κοινωνία ήδη αρχίζει να αντιλαμβάνεται σιγά-σιγά, το εύρος του εφιάλτη που έβγαλε η Κατάπτυστη συμφωνία της Κυβέρνησης με την Τρόϊκα, που πλέον είναι ...Κουαρτέτο στις 13 ΙΟΥΛΗ.

Το ΠΑΣΟΚ, ξέρετε.....το γνωστό ΠΑΣΟΚ, "κράτησε" πολιτικό χαρακτήρα "αντοχής" από το 1981 μέχρι το 1985 τότε που τα προσωπεία της "Μεγάλης Αλλαγής" και του "Στις 18 Σοσιαλισμό" άρχισαν να αφαιρούνται ένα προς ένα, μέχρι την πλήρη μετατροπή της ....."δημοκρατικής" μεγάλης παράταξης σε δυνάστη του Λαού μας.


Δυστυχώς η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ δεν κράτησε μήτε τα προσχήματα και έτσι σε 6 μόλις μήνες υπογράφει ολοταχώς το πλέον ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ και ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ που
οδηγεί τον Ελληνικό Λαό σε νέες αλυσίδες φαλκίδευσης των αυριανών του ημερών.

Όπως και το ΠΑΣΟΚ, όπως και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όπως και οι συνεργάτες τους κατά καιρούς, το ΛΑΟΣ, τα εξωθεσμικά συστημικά πρόσωπα του κατεστημένου και όλα τα εργαλεία στήριξης του Αστικού κράτους, έτσι και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ με τους γνωστούς και μη εξαιρετέους για την .....αριστερή τους παράδοση ΑΝΕΛΛ, αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο.


Η Οβιδιακή μεταμόρφωση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε ελάχιστους μήνες σε μια σκληρή καθεστυκία πολιτική δύναμη, έτοιμη με την ηγετική της ομάδα να πατήσει επί πολιτικών πτωμάτων, να "καθαρίσει" το εσωτερικό του χώρου από κάθε "αριστερή" παράταιρη και επικίνδυνη φωνή, με τεχνοτροπία βγαλμένη λες από το πλέον μαύρο ΠΑΣΟΚικό οργανωτικό παρελθόν, ήδη δείχνει τα δόντια της.

Ο Αλέξης Τσίπρας βαδίζει στην εκδίωξη από το χώρο του όλων εκείνων των επικίνδυνων για τις μνημονιακές του πολιτικές χώρων, οργανώσεων και στελεχών, που παρά τα ίδια αποτελούν και την Κινηματική βάση του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα μετονομάζονται σε "ΠΡΟΔΟΤΕΣ", "ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ" και επικίνδυνους.

Όπως τότε που ο "ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ" του οχετού των Κουρήδων, βίαζε κάθε καθαρή φωνή, έτσι και τώρα κάθε στέλεχος που τολμάει να έχει την "αριστερή" ετικέττα επάνω του είναι έτοιμο να οδηγηθεί στην "πυρά" εν όψει του Συνεδρίου τον Σεπτέμβρη, αφού ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ έχει η Κυβέρνηση υπογράψει την υποχρεωτική συμφωνία με τους δανειστές.


Όλες οι προεκλογικές βάσεις των προγραμματικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ πετάχτηκαν στα σκουπίδια εν όψει της ...ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ του ΕΥΡΩ και των ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

Οι τυχόν εναλλακτικές προτάσεις, έστω και ατελείς, έστω και υποτυπώδεις, έστω και ανεπαρκείς, ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ χωρίς έλεος έχοντας μάλιστα παραδοθεί στην χλεύη των συστημικών αντιπάλων.

Ο τέως Υπουργός Εθνικής Οικονομίας βαφτίζεται ένοχος για "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ", η Πρόεδρος της Βουλής στοχοποιείται συνεχώς, οι διαφωνούντες μόνιμα καλούνται προς ...συμμόρφωσιν.

Τα ΜΑΤ και η Κρατική καταστολή του οργανωμένου παρακράτους και του εσμού των προβοκατόρων των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ σε ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ και το ξυλοφόρτωμα με τις καταδίκες ξεκινάει από την αρχή.


Τα Κινήματα στην ΙΕΡΙΣΣΟ βλέπουν με τρόμο, τις υποσχέσεις ΣΥΡΙΖΑ, να καταρρέουν παταγωδώς, και αντί για την δικαίωσή της Γης τους έναντι της καταστροφής, βλέπουν τις ορδές του Πανούση πάλι μπροστά τους.....


Να πούμε λίγα λόγια για τις κυοφορούμενες αλλαγές στο Πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με την υπάρχουσα δομή και την κατάπτυστη μεταμόρφωση, είναι φυσικό ότι δεν "τραβάει" πλέον.
Είναι δεδομένο ότι το Σύστημα θα αναζητήσει δύο πράγματα:

1) ΙΣΧΥΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ για να προχωρήσει, δια πυρός και σιδήρου, τις επερχόμενες Μνημονιακές δεσμεύσεις. Αυτό το σχήμα σίγουρα θα είναι με άλλον ΣΥΡΙΖΑ από τον σημερινό, με διεύρυνση των συμμαχιών του σε άλλες "δυνάμεις στήριξης", ντυμένες στο ρούχο του "αγνού"  (ΠΟΤΑΜΙ). Αυτό σημαίνει διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ από τα κάτω 

2) "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΧΟΑΝΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ και συγκράτησης της λαϊκής αγανάκτησης, πριν αυτή διοχετευτεί σε ΤΑΞΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ από τις αστικές επιλογές και ενισχυθεί ο Κομμουνιστικός πόλος του ΚΚΕ και όχι μόνο, που αποτελεί και την κύρια βασική δύναμη της λαϊκής αντίστασης. Αυτό σημαίνει νέα σχήματα στα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ...


Είναι πλέον, ηλίου φαεινότερο, ότι το επερχόμενο Φθινόπωρο θα είναι πάρα πολύ ΣΚΛΗΡΟ απέναντι στο ΛΑΟ μας......!
Είναι γεγονός ότι θα δούμε πράγματα και επιλογές που δεν πιστεύαμε ότι θα δούμε.
Η Ταξική σύγκρουση θα γενικευτεί και το Πολιτικό σκηνικό πρέπει να ετοιμαστεί για να τις αντιμετωπίσει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σφράγισε τις επιλογές του σε ένα δρόμο που δεν έχει επιστροφή.
Οι ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ  γράφουν ιστορία όπως αυτοί γνωρίζουν,
όπως το Λαϊκό Κίνημα, στο πετσί τους, τους ξέρει καλά και τους έχει βιώσει.

Μπροστά μας είναι οι Αγώνες.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...