ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΝ τα ....ΧΗΜΙΚΑ της ....ΕΛΠΙΔΑΣ






Να λοιπόν αγαπητές φίλες και φίλοι, που εντός 2 1/2 μηνών φτάσαμε εκ νεόυ στα  .....ΧΗΜΙΚΑ της ΕΛΠΙΔΑΣ.....!

Από την .......διακηρυχθείσα κατάργηση των ΜΑΤ και των περιορισμό της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, την απαγόρευση των χημικών κατά πλήθους και τον με πανηγυρισμούς διατυμπανιζόμενο ...αφοπλισμό των ΜΑΤ σε διαδηλώσεις, ήρθαμε στα .....ίσια μας.....!

Ποια ίσια μας ; μα τα γνωστά που "απολαμβάναμε" τόσα χρόνια επί ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, και των γνωστών συγκυβερνήσεων:  ΧΗΜΙΚΑ, ΞΥΛΟ, ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΔΙΩΞΕΙΣ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.

Μάλιστα, χθες στις μαρτυρικές ΣΚΟΥΡΙΕΣ, κάναμε ένα σκαλάκι παραπάνω:

Η Γνωστή και η μη εξαιρετέα για τη δράση της πολυεθνική "EL DORADO" και το γνωστό παράρτημα του ΜΠΟΜΠΟΛΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ" αποφάσισαν να χώσουν στο παιχνίδι και επιστρατευμένους παρακρατικούς τραμπούκους "εργαζόμενους" των εταιρείων, οι οποίοι, δίκην "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ", επί αλήστου μνήμης εποχές ΕΡΕ 1961, και με την πλήρη ΑΝΟΧΗ και ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ πήραν στο ξύλο και στο κυνήγι τους χιλιάδες κατοίκους των γύρω χωριών.

Το ρόλο και τη δράση των ΧΡΥΣΟΘΗΡΩΝ τους ξέρουμε, το θέμα έχει αναλυθεί κατ΄επανάληψη και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τοποθετηθεί και ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΡΗΤΑ απέναντί τους.




Αυτά, ενδεικτικά είναι τα ....επενδυτικά έργα των ΧΡΥΣΟΘΗΡΩΝ στο ΔΑΣΟΣ στις ΣΚΟΥΡΙΕΣ


Τα χθεσινά γεγονότα τα παρακολουθήσαμε με την κάλυψη των ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΩΝ SITES του ΣΥΡΙΖΑ:  left.gr   "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ"  "ISKRA", τα οποία προς ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ, πήραν ξεκάθαρες θέσεις ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ και δεν μάσησαν τα λόγια τους.

Όπως και οργανώσεις και κόμματα της Κομμουνιστικής Αριστεράς ΚΚΕ (μ-λ), Αντιεξουσιαστικός χώρος κλπ

ΘΛΙΨΗ προκάλεσε η ΑΠΟΥΣΙΑ οποιασδήποτε παρέμβασης του ΚΚΕ για τα γεγονότα, γεγονός που προκαλεί μεγάλα ερωτήματα.

Οι ΓΝΩΣΤΟΙ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ" των ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ φυσικά παρουσίασαν τη θέση, ποιου άλλου ; μα αυτήν της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ....! προβάλλοντας μάλιστα και .....video...

Για τους αγαπητούς αυτούς ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ της διαπλοκής, τους έχουμε αφιερωμένο στο φινάλε ένα εξαίρετα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ από τη δράση των "καλόπαιδων" της Εταιρείας....!

Στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ τώρα:

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ καθώς έχει μπροστά της δύο απόψεις:

  • Αν δεχτούμε ότι η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ έδρασε αυτόβουλα, για περισσότερες από 6 ώρες (!!!) τότε εδώ έχουμε σαφές ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ χωρίς πολιτική κάλυψη, γεγονός που θέτει ερωτήματα του "ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ". Τα ΜΑΤ, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή η Κυβερνηση ;
  • Αν δεχτούμε ότι η επίθεση κατά των κατοίκων είχε Κυβερνητική εντολή, τότε μιλάμε για ΚΟΛΑΦΟ ΕΚΤΡΟΠΗΣ και ΞΕΠΕΣΜΟΥ 
Και στις δύο περιπτώσεις ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ και ΑΠΟΠΟΜΠΕΣ.

Και μιας και τελευταία ο λαλίστατος κ. ΠΑΝΟΥΣΗΣ,
αυτός ο .....αριστερός του ΤΙΠΟΤΑ, ο άνθρωπος που οφείλει την υπουργοποίησή τους, στους
χιλιάδες δηλητηριασμένους από τα χημικά των ΜΑΤ, και μελανιασμένους από ξύλο διαδηλωτές στις ΣΚΟΥΡΙΕΣ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ κλπ, στους εκατοντάσες διωγμένους για κακούργημα, "παρανόμως δρώντες" διαδηλωτές, αυτός λοιπόν που τελευταία ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ το ΚΙΝΗΜΑ και γλύφει τα παντελόνια των ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ και των συμφερόντων τους οφείλει ΤΩΡΑ να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ή να ΔΙΩΧΘΕΙ από μια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που θέλει να λέγεται ΑΡΙΣΤΕΡΗ.

Οι ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ του ΣΥΡΙΖΑ στην ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ και αλλού "βράζουν" με τα γεγονότα και εξακολουθώ να λέω προς τιμήν τους για τα κινηματικά αντανακλαστικά τους.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.....


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...