ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ


Τα αποτελέσματα των Εκλογών της 25 Γενάρη γράφουν πλέον ιστορία.

Στις γνωστές συνθήκες και με δεδομένες τις παραμέτρους προπαγάνδας, τρόμου, φοβίας, υστερίας, διλημμάτων, πιέσεων, η γνωστή Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ υπέστη ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ.


Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μεγάλος Νικητής των εκλογών με ποσοστό 36% σχηματίζοντας Κυβέρνηση στα όρια της αυτοδυναμίας με 149 έδρες + την υποστήριξη των σαφώς Δεξιόστροφων Ανεξάρτητων Ελλήνων του Καμμένου.


Ο Ελληνικός λαός, έσπασε τη λογική του φόβου και της τρομο-υστερίας που του έστησε το κλασικό Κυβερνητικό σχήμα με τα στηρίγματά του και θεωρώ ότι ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Μαζί με αυτά όμως έκανε και ΚΑΠΟΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ.

ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

  • Έσπασε η λογική της τρομοϋστερίας και του Φόβου
  • Μεγάλα τμήματα του Λαού μας καταψήφισαν τους πολιτικούς εκφραστές της Συγκυβέρνησης του μίσους, της εξαθλίωσης και του εκφασισμού της ζωής μας
  • Η Υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ, με τις πρόσφατες πλέον "ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ" θέσεις και διακηρύξεις, στο πεδίο του "χάρτη" της πολιτικής σίγουρα σημαίνει ένα βήμα μπροστά στην ριζοσπαστικοποίηση της απαίτησης του Ελληνικού Λαού.

  • ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ είναι η ΕΝΙΣΧΥΣΗ του ΚΚΕ στις εκλογές. 61000 Πολίτες μας κράτησαν στο χέρι τους το ψηφοδέλτιο του Κόμματος, ενισχύοντας και το ποσοστό του στο 5,47 % από το 4,50% του 2012. Σε συνθήκες ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ από τα αριστερά του για το ΚΚΕ αυτό θεωρείται ΕΠΙΤΥΧΙΑ. 
  • Αυτό ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ τα σοβαρά του ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΑΦΗΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με τον απλό κόσμο αλλά και ΤΑΚΤΙΚΗΣ που οδηγούν σε αυτήν την ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ της επιρροής του Κόμματος και αυτό να το δούμε σε επόμενη κουβέντα.
ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ

  • Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Οργάνωση της Χ.Α. ναι μεν μειώθηκε αλλά είναι στο ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ 6,28% το οποίο και την αναδεικνύει και ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ στο Κοινοβούλιο, αν είναι δυνατόν.
  • Η ΕΠΟΧΗ της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ "ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ" και δήθεν άγνοιας για τον καθένα ψηφοφόρο των φασιστών ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ κάπου εδώ.....! το "δεν είδα", "δεν ήξερα", "δεν πίστευα", πλέον δεν είναι άλλοθι.
  • Αυτό ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι οι 388.000 Έλληνες που φήφισαν Χ.Α. είναι εν δυνάμει εγκληματίες. Όμως σημαίνει ότι ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ και το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ της Χ.Α.
  • Βήμα πίσω είναι και η ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ του ...."ΠΟΤΑΜΙΟΥ", ενός κόμματος του ...ΤΙΠΟΤΑ.....! Ενός από τα πάνω στημένου μορφώματος που έρχεται να παίξει το ρόλο ενός νέου ΑΝΑΧΩΜΑΤΟΣ στην χειραφέτηση της Κοινωνίας μας.

Η ΣΕΛΙΔΑ λοιπόν γύρισε στο Βιβλίο της Ιστορίας του Ελληνικού Λαού.
Αναμένεται από σήμερα να δούμε τους δρόμους που αυτή θα βαδίσει.

Στα "σκληρά" Ευρωπαϊκά καπιταλιστικά κέντρα εμφανίζεται έστω και επικοινωνιακά μια συγκρατημένη ανησυχία με ...κομψές προειδοποιήσεις σε αυτή τη φάση.

Να πούμε ότι κάποια πράγματα από την πανηγυρική ομιλία του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ χθες στην πλατεία Κλαυθμώνος τα έχουμε ....ξανακούσει, κάτι μας θύμισαν από το μακρινό ...1981.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ....

ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΕΣ.


Σχόλια

  1. εγω πολυ χαρηκα. κατι διαφορετικο μετα απο τοσα χρονια!
    ελπιζω βεβαια να δουμε και πραξεις!

    να εισαι καλα και να εχεις μια ομορφη μερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά έκανες Κική μου. Να κρατήσεις πολύ σωστά, όπως αναφέρεις, τις υποσχέσεις για εφαρμογή πράξεων. Είναι μια νέα καινούργια σελίδα στη ζωή μας και πρέπει και εμείς να την παλέψουμε.
      Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου.

      Διαγραφή
  2. http://ekfrastite.blogspot.gr/2015/01/blog-post_27.html
    ενα βραβειακι και για σενα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου έκανες. Κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Φυσικά θα το αναρτήσω σε ειδική εικόνα στο blog εδώ να υπάρχει και φυσικά να συμμετάσχω σύμφωνα με τις οδηγίες σου.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...