Εμετός στην Πόλη του ...Φωτός (;)




"Τι υποκρισία αλήθεια, οι άνθρωποι που κάθε εβδομάδα καυτηρίαζε το περιοδικό "CHARLIE HEDBO", οι δικτάτορες και οι βασιλιάδες, αλλά και οι ...δημοκράτες νεοφιλελεύθεροι πρωθιερείς του καπιταλισμού, του ιμπεριαλισμού και της χειραγώγησης, οι έμποροι του φόβου, να συνωστίζονται για το ποιος θα χύσει περισσότερα κροκοδείλια δάκρυα για το είδος της σαρδόνιας σάτιρας και της επιθετικής δημοσιογραφίας που τόσο αποστρέφονται"

Γιώργος Τσάρας:  Εφημερίδα των Συντακτών (12/1/2015)

"Θα κάνουμε εμετό πάνω σε όσους δηλώνουν ξαφνικά φίλοι μας. Αποκτήσαμε πολλούς καινούργιους φίλους, όπως τον Πάπα, τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πούτιν. Αυτό με κάνει να γελάω"

Μπερνάρντ Χόλτροπ (Σκιτσογράφος Βιλέμ)



"ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ" λοιπόν κραύγασαν εκατομμύρια Γάλλοι στο Παρίσι, στο γκρίζο κατάμαυρο φόντο της στυγερής δολοφονίας στο CHARLIE HEDBO αλλά και στις Ομηρίες.

Και μαζί τους εκεί σε αυτήν την .....Ενότητα, τι παράξενο, ήταν πρώτοι και καλύτεροι, έξω βέβαια απ τη ...μπλέμπα, οι ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ.....!

Κάθε λογής δεσμοφύλακες από διάφορα μέρη της Γης, "ηγέτες" των οποίων ο Βίος και η Πολιτεία είναι βουτηγμένη στην Καταστολή, στην Κρατική τρομοκρατία, στο κυνήγι κάθε ελεύθερης και ανεξάρτητης σκέψης, στη Βία, με λίγα λόγια ταυτισμένοι με το ΑΔΙΚΟ και το ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ.

Ω....ναι..... με αυτούς του πολιτικούς ηγέτες διάλεξε ο Γαλλικός λαός, o tempora o mores, να πορευθεί μαζί τους σε μια πάνδημη διαδήλωση η οποία φυσικά και θα αποτελέσει το "ΧΡΥΣΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ" σε ένα φέρετρο μέσα στο οποίο θα θαφτούν μια σειρά ακόμα κοινωνικά, εργατικά και ανθρώπινα δικαιώματα, στο βωμό του ....ιερού πολέμου κατά της τρομοκρατίας.

Η Μεγάλη προβοκάτσια που στήθηκε στις πλάτες του Γαλλικού λαού, με ένα αριστερό και κομμουνιστικό κίνημα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, αλοίμονο, στη χώρα των κινημάτων και της Παρισινής Κομμούνας, οδηγεί όχι μονάχα τους Γάλλους αλλά και τους Λαούς της Ευρώπης ένα ακόμα βήμα πιο κάτω στο τάφο του μεγάλου Αδελφού.

Δεν ξέρω .....πως θα νιώθουν ή θα ένιωθαν οι δολοφονημένοι εμπνευστές του CHARLIE HEDBO απέναντι σε αυτήν την πανέμορφη αλλά ουσιαστικά εφιαλτική θεατρική παράσταση βουτηγμένη στο αίμα.

ΕΜΕΤΟΣ........


Σχόλια

  1. Γιάννη μαζί σου!
    o tempora o mores!!!
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε μα........Αριστέα μου.....! εντάξει....η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, η γελοιοποίηση και η καπήλευση έχουν ένα όριο.....! Το δύστυχο όμως είναι κατά πως "τσιμπάει" ο Γαλλικός λαός που κατά τα φαινόμενα όχι απλά τσίμπησε αλλά το ...έχαψε και κατά πόσο κάποιοι "αριστεροί" έχουν θέση σε αυτή τη θλιβερή σύναξη.
    Ευχαριστώ για την παρουσία. Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...