Ο Φασισμός είναι ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ από τη "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"


ΦΑΣΙΣΜΟΣ δεν είναι μονάχα η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ", οι άναρθρες κραυγές της, η Εγκληματική της δράση, η Ναζιστική της ιδεολογία και ο ιστορικός δοσιλογισμός της.


ΦΑΣΙΣΜΟΣ δεν είναι μονάχα η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΚΤΗΝΩΔΙΑ κατά του "εχθρού λαού" και των ανθρώπων που αγωνίζονται για τη ζωή τους και το αύριο των παιδιών τους.


ΦΑΣΙΣΜΟΣ δεν είναι μονάχα οι ΙΤΑΜΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΑΙΔΕΥΤΩΝ και ΠΟΡΩΜΕΝΩΝ ένστολων και πληρωμένων "ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ" του ΚΡΑΤΟΥΣ που λογίζουν εαυτούς ως "σερίφηδες" της ζωής πάντων των ανθρώπων πάντα με την κάλυψη της στολής και της σιγουριάς της κρατικής αά

ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι και η ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ από μια ασύδοτη, κατ'εντολή των νόμων, ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ, που "προστατεύται" νομικά να οδηγεί χιλιάδες οικογένειες στην ΑΠΛΗΡΩΤΗ, στη ΜΑΥΡΗ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.


ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι τα ΓΚΕΤΟ των ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, τα πογκρόμ στο δρόμο, οι προπηλακισμοί, τα βασανιστήρια, το ξύλο και οι εξανδραποδισμοί. Είναι όλο το απαράδεκτο Νομικό πλαίσιο της Ε.Ε. και η μεταναστευτική πολιτική της ...Ευρώπης της δημοκρατίας.


ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι η ΣΤΥΓΝΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ των ξένων εργατών για ένα μαύρο κομμάτι ψωμή, που όταν ζητηθούν δικαιώματα τότε μετατρέπεται σε οργή με μαστίγιο και αίμα. ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι οι κάθε λογής "ΜΑΝΩΛΑΔΕΣ" στη ζωή μας


ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι οι Επαίσχυντες, κατά παραγγελία, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ που ρίχνουν καταδίκες σε ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ και αβαντάρουν κρατικά εγκλήματα και εργοδοτική τρομοκρατία.


ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι και ο ....Κοινοβουλευτισμός του "ΚΑΤ' ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ", οι αποφάσεις με συνοπτικές διαδικασίες, ερήμην του ΛΑΟΥ.


ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι όταν η "δημοκρατική" Δύση βαφτίζει του ΝΑΖΙ της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ως "λαϊκούς ....επαναστάτες" και τους Αριστερούς στη ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ώς ....τυράννους.....!
Όταν καταγγέλει τη ΡΩΣΙΑ για ....επέμβαση στην ΚΡΙΜΑΙΑ όταν το 1999 διέλυσε με ΠΟΛΕΜΟ και ΑΙΜΑ τη ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ....!


ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι ακόμα όταν το ΣΥΜΦΕΡΟΝ του ΜΠΟΜΠΟΛΑ και του κάθε ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ γίνεται ΝΟΜΟΣ και εφαρμόζεται με τον ΤΡΟΜΟ και τη ΒΙΑ.




ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι ακόμα τα ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ, οι φυλλάδες των κρυπτοφασιστών, που αβαντάρουν φανερά ή κρυφά την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ και την εξαγνίζουν στα μάτια του πολίτη με άρωμα χιούμορ και life style.


ΦΑΣΙΣΜΟΣ ακόμα είναι οι ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, που αχόρταγοι βύθισαν την Ελληνική Κοινωνία στην επίσημη ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ και στον δανεικό εξανδραποδισμό, τώρα, αφού για πολλοστή φορά έφαγαν ζεστό ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, εξακολουθούν να κρώζουν πάνω από τα κεφάλια της λαϊκής οικογένειας.


ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΩΛΙΑ στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, με την πλήρη ανοχή του πρωθυπουργεύοντος, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ΜΠΑΛΤΑΚΟΙ, ΦΑΗΛΟΙ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΔΕΣ, ΑΔΩΝΙΣ , ΒΟΡΙΔΗΣ και όλος ο εμφυλιοπολεμιακός ακροδεξιός εσμός που κυβερνάει.




ΦΑΣΙΣΜΟΣ εν τέλει είναι ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

Η Ίδια η φύση και η δομή της ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ και ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, που εξαχρειωμένη, παρασιτική, καταστροφική, πολεμοκάπηλη, συντηρητική, μπροστά στα δικά της ΑΔΙΕΞΟΔΑ, τότε καταφεύγει ιστορικά στο ΦΑΣΙΣΜΟ για να σταθεί στα κλυδωνιζόμενα πόδια της.


ΑΥΤΟΣ λοιπόν είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ....!!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...