Το Κράτος της Καταστολής και της Βίας.....


6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013

5 Ολάκερα χρόνια μετά τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ΜΙΧΑΛΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ από την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και ...40 χρόνια μετά το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ του 1973, οι ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΔΙΕΣ....!

Η Μόνη αλλαγή είναι ότι στην θέση των ΤΑΝΚΣ του ΣΤΡΑΤΟΥ σήμερα έχουμε τα ΠΑΝΟΠΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ που τεχνικά δεν έχει ανάγκη την υποστήριξη στρατιωτικών μονάδων για να ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ τις ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ του ΛΑΟΥ.

Οι εικόνες που είδαμε χθες, με τη Στάση της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, κατ' εντολή φυσικά της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και με την ΠΛΗΡΗ ΑΝΟΧΗ όλων εκείνων των ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΘΥΛΑΚΩΝ μέσα στην Κοινωνία, απέναντι σε 15-16χρονους ΜΑΘΗΤΕΣ είναι πραγματικά ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ.













(Πηγή:   LEFT.GR)

Η Κυβερνητική συμμορία έχει κάνει τις επιλογές της και είναι αποφασισμένη να τις τραβήξει μέχρι τέλους. 
Ένας ατέλειωτος "στρατός καταστολής" είναι πλέον πίσω από κάθε βήμα λαϊκής κινητοποίησης. ΠΡΟΚΑΛΕΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ και περνάει τα μηνύματά του.
"ΣΟΚ και ΔΕΟΣ" σε μια Κοινωνία φοβισμένη, γεμάτη αυταπάτες και ζανμαφουτισμό σε μεγάλο βαθμό.

Αλλά εδώ οφείλω να εκφράσω και την ΟΔΥΝΗΡΗ μου ΕΚΠΛΗΞΗ:

Για τα ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ του ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ δεν είχα μήτε έχω ...δημοκρατικές προσδοκίες. Ο Ρόλος τους πλέον σαφής.

Εκείνο όμως που μου προκάλεσε ΕΚΠΛΗΞΗ ήταν αυτό εδώ:


Οι σύντροφοι στον "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" σήμερα ΜΗΤΕ ΕΙΔΑΝ, ΜΗΤΕ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΛΕΞΗ για την χθεσινή ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.....!!!!!!!

Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω για αυτό, ειλικρινά δεν θέλω....!!!

Το να αφήνεις την ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ να αλωνίζει, να λυσσομανάει απέναντι στη ΝΕΟΛΑΙΑ και να μην παρεμβάινεις για  πραγματικά ανεξήγητους λόγους, έστω και ΔΙΑΦΩΝΩΝΤΑΣ με τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις, λες και ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ, λες και ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ κομμάτια της ΝΕΟΛΑΙΑΣ στην οποία δρας και λειτουργείς είναι πράγματι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΕΜΕΝΟ.

Και δυστυχώς για το ΚΚΕ δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται τη ρήση του ΜΠΡΕΧΤ ότι "όταν θα έρθει η σειρά σου δεν θα υπάρχει κανείς γύρω να σε υποστηρίξει..."

Η Κυβέρνηση πλέον είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ να ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ με την ΚΟΙΝΩΝΙΑ κατά μέτωπο.
Σήμερα κάνει τις τακτικές της, επιλέγει τους πλέον ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ και "ΓΥΜΝΟΥΣ" ΣΤΟΧΟΥΣ, αφήνει, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, σε δεύτερο πλάνο, πιο δυναμωμένους χώρους, αλλά η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ της είναι στρατηγική της ΜΕΤΩΠΙΚΗΣ ΡΗΞΗΣ με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ, με το ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, με ολάκερη την ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Όταν μιλάμε λοιπόν για ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, οφείλουμε να συγκροτήσουμε και εμείς, τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΜΥΝΑΣ απέναντι στη ΦΡΙΚΩΔΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ της οποίας σήμερα είμαστε ΔΕΚΤΕΣ.





Σχόλια

  1. Ο στρατός καταστολής είναι προϊόν της επίθεσης του κεφαλαίου στην εργατική τάξη. Είναι στα ίδια πλαίσια και θα αντιμετωπιστεί δυναμικά μόνο με την οργάνωση των ''από κάτω'', υπερασπιζόμενοι την Τάξη μας!
    Ούτε βήμα πίσω... Εμπρός για την προλεταριακή αντεπίθεση!
    *Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος... Έκανες άθελά σου προφανώς έναν παραλληλισμό με τον Μιχάλη Καλτεζά!
    Καλή αγωνιστική συνέχεια σε ότι κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ.....! οτι δημιουργικό και σε σένα...ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ...

      Διαγραφή
  2. Εδώ και χρόνια έχει ενταθεί ξανά η κρατική βία με επιθέσεις (ξύλο και αλλόγιστη χρήση χημικών) στη νεολαία που άρχισε να κατεβαίνει πιο μαζικά στους δρόμους. Εδώ και χρόνια δεν είναι οι "περιθωριακές ομάδες" της κοινωνίας που εξοντώνονται λίγο - λίγο, αλλά οι νέοι και οι νέες... Κι αυτό δεν έχει αξιολογηθεί στο βαθμό που θα έπρεπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τα τελευταία μνημονιακά χρόνια Woman που πραγματικά ο Ελληνικός λαός και η Νεολαία, όπως σωστά αναφέρεις, ζουν στο πετσί μας την κρατική τρομοκρατία που πλέον είναι τόσο αποκρουστική που αναφέρεται πλέον σε τριτοκοσμικά ολοκληρωτικά καθεστώτα. Η Επίθεση κατά της νέας γενιάς είναι καθολική όντως και οφείλει να τύχει αντίστασης για να μην καεί μια ολάκερη γενιά. Ευχαριστώ πολύ για την εύστοχη παρέμβασή σου.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...