Τελικά κάποιοι παίζουν εξαιρετικά Βρώμικα Παιχνίδια.....




Το Πολιτικό και Κοινωνικό Κλίμα βαραίνει επικίνδυνα μετά την ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ δύο νεαρών, μελών της Χ.Α. και τον βαρύτατο τραυματισμό ενός τρίτου.

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ, ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ Επίθεση εναντίον τους χθες λειτουργεί ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ως "ΜΑΝΑ ΕΞ' ΟΥΡΑΝΟΥ" για μια ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ Ανάλγητη και ιδιαζόντων επικίνδυνη Κυβέρνηση αλλά πλέον για μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ του Πρωθυπουργού, η οποία δυστυχώς σύρει την ΚΟΙΝΩΝΙΑ σε ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ.

Το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ Κομμάτι της χθεσινής ειδεχθούς δολοφονίας δεν μπαίνει καν σε συζήτηση ή αμφισβήτηση για τον ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ και την ΕΜΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που προκαλεί απέναντι στους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.

Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ όμως Κομμάτι ανοίγει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, που θα μας απασχολήσει άμεσα το τρέχον διάστημα:

Είχα ξαναπεί ότι ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ μια "ΑΠΑΝΤΗΣΗ", στον κύκλο αυτό αίματος. Μάλιστα αυτό αφήνεται να διαρρεύσει και από την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Το ζήτημα όμως είναι να δούμε κάποιες "ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ" και κάποιους σχεδιασμούς βημάτων από την Κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ αλλά και το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ που αυτήν την εποχή της ΚΡΙΣΗΣ και της ΕΝΤΑΣΗΣ, έχει ΠΙΑΣΕΙ για τα καλά "ΔΟΥΛΕΙΑ".

Αμέσως μετά τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ από ΦΑΣΙΣΤΕΣ της Χ.Α., η Κυβέρνηση, μετά την ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ, αποφασίζει να "ντυθεί" το ρούχο του αντιφασίστα.

Μαζί της την αβαντάρουν τα ίδια ΜΜΕ που μέχρι πρότινος ΣΤΗΡΙΖΑΝ με τα "χίλια" το ΦΑΣΙΣΜΟ με την πρακτική τους.

Ο Πρωθυπουργός και ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ του ΚΥΚΛΟΣ (Κρανιδιώτης και ΣΙΑ...), ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ το "παραμύθι" των δύο ΑΚΡΩΝ, τρολλάρουν πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ με τρόπο προβοκατόρικο, στοχοποιούν εξωκοινοβουλευτικές οργανωσέις της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), "προειδοποιούν" και δίνουν σήματα αυταρχισμού στο ΚΚΕ (ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ μελών της ΚΝΕ για αστείους λόγους......), φτάνοντας στο σημείο να ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ τις πολιτικές φωνές που "ειναι ενάντια στο ΝΑΤΟ, την Ε.Ε. και το ΕΥΡΩ" (!!!).

Απ' την άλλη η "ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ" και το κάλεσμα για εναντίωσή σε κάθε μορφή της παίρνει χαρακτηριστικά ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ "ΑΝΑΜΟΝΗΣ" για "κάτι" που θα ΣΥΜΨΗΦΙΣΕΙ τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του αριστερού ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ.

Στο μεταξύ, ΟΛΩΣ ....ΤΥΧΑΙΩΣ, το θέμα της Χ.Α. χάνει ...επικοινωνιακούς πόντους, ο ...αντιφασισμός μπαίνει πάλι στο συρτάρι, τα ΜΜΕ ανακαλύπτουν νέους "εχθρούς", αυτή τη φορά στα μάτια των ΡΟΜΑ (...), με την υπόθεση της μικρής Μαρίας.

Έλα όμως που η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ, η ΤΡΟΪΚΑ έρχεται, ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ απαιτούνται σε βάρος της Κοινωνίας και του Λαού, η ταξική πάλη οξύνεται, ΑΠΕΡΓΙΕΣ τρέχουν και ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ είναι για τις 6 Νοέμβρη.

Δεν έχω κανένα λόγο να παραστήσω τον ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟ μήτε και το μπορώ

Δεν μπορώ να πω δηλαδή ότι το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕ και ΕΚΤΕΛΕΣΕ την ειδεχθή χθεσινή δολοφονία των μελών της Χ.Α.

Αυτό όμως που ΟΛΟΙ μπορούμε να ΠΟΥΜΕ είναι ότι η ενέργεια αυτή ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ τα ΜΕΓΙΣΤΑ την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ και ολάκερο το ΣΥΣΤΗΜΑ.

Είναι μια  ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ, ΣΚΟΤΕΙΝΗ και σίγουρα ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ από τους παραπάνω για ΝΕΟ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ περί "άκρων", περί "βίας", περί ...ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που καθίσταται επικίνδυνη.

Στις δύο περιπτώσεις ΦΥΣΣΑ και Δολοφονημένων μελών της Χ.Α. είδαμε και ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ:

  • Στην περίπτωση του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ, μια ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ να κάθεται να παρακολουθεί τη δολοφονία του ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΑ, ενώ
  • Στην περίπτωση των μελών της Χ.Α. άμεσα ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ το ...σύμπαν...!!!

Μένει τώρα να "διαβάσουμε" και κάποια .....Δήλωση Ανάληψη ΕΥΘΥΝΗΣ για τη δολοφονία των δυο μελών της Χ.Α. από .....κάποια ..."αναρχική" οργάνωση τρομοκρατών (...) για να ....δέσει το γλυκό.

*****************************************************

Πραγματικά βρισκόμαστε μπροστά σε ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ του Αστικού πολιτικού συστήματος, το οποίο πλέον όπως είχαμε ήδη πει, όντως κατρακυλάει σε ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ και ΓΚΡΙΖΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ γυρίζοντας το χάρτη της Ιστορίας πίσω σε μαύρες εποχές.

Αυτό σημαίνει ότι ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ενάντια στο ΛΑΟ, στους φορείς που είναι στο πλάι του, με λίγα λόγια ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ γενικά και μετωπικά και αυτό πρέπει πλέον να απασχολήσει το οργανωμένο μαζικό Κίνημα.

Υ.Γ. Το πλέον ΧΕΙΡΙΣΤΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ να πάρει το χαρακτήρα του "ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ" απέναντι σε όλη αυτή την επερχόμενη σπέκουλα, γιατί δυστυχώς το βλέπουμε και αυτό.

Υ.Γ. 2 Το πλέον ΧΕΙΡΙΣΤΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ να δίνει "όρκους στήριξης" της Αστικής ΟΜΑΛΟΤΗΤΑΣ, ηττώμενη κατά κράτος στο επικοινωνιακό και ουσιαστικό πεδίο της σύγκρουσης.

Υ.Γ.3 Και το πλέον ΧΕΙΡΙΣΤΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι, για τον ΣΥΡΙΖΑ ηχεί αυτό, να "ΓΕΡΝΕΙ" ολοταχώς ΔΕΞΙΑ για να "αποβάλλει" από πάνω του την ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΛΑΣΠΗ των σημερινών ηγεμόνων.

Υ.Γ. 4 Ο Δρόμος προς την ...Κυβέρνηση αγαπητοί ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν θα είναι στρωμένος με ...ώριμα φρούτα και ...αποξηραμένα άνθη....!!! ο δρόμος αυτός θα είναι γεμάτος ΣΚΟΤΑΔΙ και ΚΑΤΑΧΝΙΑ βγαλμένο από τα μαύρα βιβλία της ιστορίας. Αν το σύστημα δεν σας ελέγξει ΠΑΝΤΕΛΩΣ και δεν σιγουρευτεί για αυτό θα δείξει το κλασικό του πρόσωπο. Η Επιλογή δική σας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...