Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΒΙΑ της ΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ συμπεριλαμβάνεται στον αγώνα κατά του .....ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΥ άραγε ;;











Έγινε της μόδας τελευταία να γίνεται κουβέντα για τη "ΒΙΑ" και να εκφέρονται "πύρινοι" λόγοι περί αποκήρυξης της.

Φυσικά δίπλα στο παραπάνω μοτίβο "κόλλησε" και η γραφική, ανιστόρητη αλλά αποδεδειγμένα ύποπτη θεωρία των "δύο άκρων".

Εμφανίζεται λοιπόν μια ολάκερη συντεταγμένη Πολιτεία, με την Εξουσία της, τους θεσμούς της και τους διαμορφωτές κοινής γνώμης, κοινώς "παπαγαλάκια" της, να ξιφουλκούν κατά του "εξτρεμισμού" βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι τα διαπιστωμένα εγκλήματα των φασιστών με τους οργανωμένους αγώνες ολάκερων τμημάτων της Κοινωνίας.

Έλα όμως που στην Κοινωνία μας, κύρια στους "ευτυχισμένους" καιρούς του μνημονίου και των εκφραστών του, εφαρμόζεται μια "άλλη" ΒΙΑ, εξ' ίσου ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ με αυτή της λεγόμενης άμεσης Βίας.

Και φυσικά μιλάμε για το καταιγιστικό πλέον φαινόμενο της ΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και των μεθοδευμένων "ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΝ" που σαρώνει την αγορά.

Χιλιάδες εργαζόμενοι και συνάμα οικογένειες ζουν με τον εφιάλτη να ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ για ΜΗΝΕΣ...!!!

Μάλιστα σε επιχειρήσεις που μηχανεύονται την τακτική αυτή, για να μπουν σε διαδικασία "ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ" με το ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΑΡΘΡΟ 99, σύμφωνα με το οποίο ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ των υποχρεώσεών τους, των ευθυνών του, πλην αυτών που υπόκεινται σε αυτόφωρη διαδικασία (ΔΩΡΑ ΠΑΣΧΑ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ) και επίσης "φεσώνουν" την αγορά και άλλους προμηθευτές και επαγγελματίες με ανεξόφλητα χρέη.

Είδαμε καμπόσους τέτοιους "φτωχούς" τελευταία να λιμαίνονται την αγορά:  Ο Εκλεκτός θιασώτης ου εκπεσθέντος life style κ. Κωστόπουλος, ένας από αυτούς, καθώς στα δικαστήρια αφήνει στον "Καιάδα" εκατοντάδες εργαζόμενους στην ΙΜΑΚΟ ζητώντας ο ίδιος να θεωρηθεί .....φτωχός.

Ο κ. ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΣ, ο γνωστός και επίσημος αντιπρόσωπος εταιρειών ΟΠΛΩΝ, εκδότης του "ΚΕΡΔΟΥΣ", επίσης αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους για μήνες. Το SPRIDER κλείνει με διαδικασία πτώχευσης, ρημάζοντας ζωές και ετοιμάζεται να ανοίξει με νέα επωνυμία. Ο ΚΑΤΣΕΛΗΣ το ίδιο και η μακάβρια λίστα της ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΔΟΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ είναι ατελείωτη.

Αντιλαμβάνεστε ότι ο νόμος του Αστικού κράτους απαλλάσσει προσωπικών ευθυνών τους μετόχους των Α.Ε. σε αντίθεση με τους εταίρους των Ο.Ε. Ε.Ε. οι οποίοι βλέπουν τα προσωπικά τους στοιχεία να δεσμεύονται ενώ οι μέτοχοι των Α.Ε. απολαμβάνουν καθεστώς ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΣΥΛΙΑΣ και ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ.

Το να έχεις λοιπόν στη δούλεψή σου εργαζόμενους, τους οποίους αφήνεις ΚΑΤ'  ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ καταστρέφονταις ζωές και οικογένειες αποτελεί μια ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΙΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ.

Και αυτή τη μορφή ΒΙΑΣ το ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ όχι μονάχα την διώκει αλλά την ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Για ποιο λοιπόν "ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟ" μιλάμε "κύριε" ΣΑΜΑΡΑ και σια ;; και απέναντι σε ποια βία υψώνετε δήθεν σημαία εναντίωσης ;

Γιατί είστε τόσο μα τόσο άθλιοι και Υποκριτές ; ποιους εμπαίζετε ; και σε τι επίπεδο ανθρώπων απευθύνεστε με την περί "μη Βίας" σταυροφορία σας ;

Η Καταστροφή ανθρώπινων ζωών και οικογενειών αποτελεί ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ απόλυτης μορφής και ως τέτοια ωφείλει να αντιμετωπισθεί από το ΛΑΪΚΟ και ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ σε πλήρες ηθικό-ταξικό και πολιτικό καθήκον να το πράξει χωρίς την παραμικρή αναστολή, δισταγμό ή ενοχή.

 


Σχόλια

  1. Η ανοχή της βίας είναι συνενοχή. Είμαστε λοιπόν συνένοχοι αυτής της δραματικής εξέλιξης. Όσο δεν κάνουμε κάτι δραστικά και καταλυτικά δεν αλλάζει τίποτα. Καλημέρα Γιάννη, όμορφη Κυριακή εύχομαι!
    Νεφέλη Π.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νεφέλη μου, με τιμάει το σχόλιό σου και η παρουσία σου. Πραγματικά έχεις δίκιο. Γενικά και αόριστα τάσσεται το ....κράτος κατά της ...βίας τη στιγμή που το ίδιο καλύπτει και ενισχύει τη χειρότερη μορφή της. Την απλήρωτη και μαύρη εργασία. Δηλαδή τη νόμιμη εξόντωση του κόσμου. Η Κοινωνία πρέπει να εντείνει τις διεργασίες της σε επίπεδο συνείδησης πάνω απ όλα γιατί ο πνιγμός στη θάλασσα με τις αυταπάτες στοιχίζει εδώ και χρόνια. Καλή συνέχεια κορίτσι μου.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...