ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Νευρική κρίση και Αμηχανία






Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, όσον αφορά το σπάσιμο του αποστήματος της δράσης των ΦΑΣΙΣΤΩΝ, τρέχουν με ρυθμό καταιγίδας.

Σε τούτο το βρώμικο "βασίλειο" της Μνημονιακής Εξουσίας, ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ για τη σκοτεινή και παρακρατική δράση των φασιστών αλλά για συγκεκριμένους λόγους πολιτικής τακτικής όχι μόνο την έκρυβαν αλλά την ενίσχυαν κιόλας.

Πολιτεία, Κρατικοί Μηχανισμοί, Δικαστική Εξουσία, ΜΜΕ, κρατικοί θεσμοί, ΑΠΑΝΤΕΣ ήταν ΕΝΗΜΕΡΟΙ για τη σκοτεινή διατεταγμένη δράση του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, που όμιοό του, για να κάνουμε τις συγκρίσεις, οφείλουμε να ψάξουμε πίσω στις αρχές του 1960.

Στις περιπτώσεις αυτές που η Αστική Εξουσία παίζει με τους φασίστες στο πλάι της, κάποια στιγμή, οι τελευταίοι θα "αυτονομηθούν"οργανωτικά και η αχαλίνωτη επιθετικότητά τους θα "εκθέσει" τους προστάτες και συνεργάτες τους.


Η Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, κλήθηκε πλέον να διαχειριστεί μια ΚΤΗΝΩΔΗ και αχαλίνωτη φασιστική επιθετικότητα, που δεν δίστασε να ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ για μια ακόμα φορά εν ψυχρώ και στημένα με θύμα αυτή τη φορά τον αγωνιστή ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ.

Προηγουμένως είχαμε καταγράψει ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ σε ξένους εργάτες, σε αριστερούς πολίτες, με τελευταία την απρόκλητη δολοφονική επίθεση στο ΠΑΜΕ στο ΠΕΡΑΜΑ.

Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ, η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ακόμα και Δυτικών κύκλων αλλά και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ του Σαμαρά, τους οδηγεί να φορέσουν τον "αντιφασιστικό μανδύα" και να ξεκινήσουν την προβολή ενός μάλλον κακόγουστου Κινηματογραφικού blockbuster που ακούει στο όνομα:  "ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"

Και, Ω του ....Θαύματος, οι ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΔΑΝ......!!!!  Δημοσιογράφοι μέχρι πρότινος αβανταδόροι των φασιστών έσκιζαν τα ...ρούχα τους.....! Μυστικές Υπηρεσίες άνοιξαν φακέλους....!!! στοιχεία μαύρα και γκρίζα ξεχύθηκαν χύδην στο φως με ρυθμό χαρτοπόλεμου στο δρόμο...!!!

ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΕΝΕΣ: Δολοφονίες ξένων εργατών, μαστρωπεία, λαθρεμπόριο, προστασία μαγαζιών, παράνομα όπλα, πλαστογραφίες, δράση συμμοριών, παρακρατικές οργανώσεις, παραστρατιωτική εκπαίδευση.....!!!

Ένας ατέλειωτος κατάλογος ενός καρκινώματος που η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕ, ΚΑΤΕΥΘΥΝΕ και ΣΚΕΠΑΖΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ....!!!

Αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ αλήθεια πως αποκαλείται ; και πως καθάρεται ;

Ο Πρωθυπουργός έγραφε και διάβαζε "αντιφασιστικές" κορώνες, ο Υπουργός της Αστυνομίας άξαφνα μετεβλήθη σε "κυνηγό φασιστών", την ίδια στιγμή που και οι ....πέτρες γνωρίζουν ότι η μεγάλη πλειοψηφία της Ελληνικής Αστυνομίας λειτουργεί ως "ΠΑΡΑΓΚΑ" της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Απ' την άλλη, οι ΠΑΡΑΣΥΜΒΟΥΛΟΙ του ΣΑΜΑΡΑ, η γνωστή ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ Κρανιδιώτη, Λαζαρίδη και Σία, μαζί με κάτι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΤΑΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ (Πάγκαλος, Χρυσοχοίδης κλπ) στήριζε και στηρίζει ηθικά και πολιτικά τους "ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" τους οποίους ΝΟΥΘΕΤΕΙ και ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ να "ΧΑΜΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ" για να .....μην εκτεθούμε βρε παιδιά....!!!

Και βέβαια η παραπάνω παρέα ξετυλίγει το κουβάρι των "ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ" βάζοντας στο ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ με τη συμμορία των φασιστών, όλες τις δυνάμεις της αριστεράς που είναι ενάντια στο ΕΥΡΩ, στην Ε.Ε., στο ΝΑΤΟ. Δηλαδή το ΚΚΕ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΚΚΕ(μ-λ) και όλη την εξωκοινοβουλευτική αριστερά. Θεωρία που προκάλεσε την ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ακόμα και παλαιών στελεχών της Ν.Δ. (Βλέπε δηλώσεις ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ότι η θεωρία των δύο άκρων είναι ανιστόρητη).

Η Συνέχεια είναι γνωστή:  Η Κυβέρνηση έχει το show επί σκηνής, τα φώτα ανάβουν, έχουμε συλλήψεις, προσαγωγές, η σαπίλα σέρνεται στο δρόμο, τι να πρωτοθαυμάσει κανείς ;

Οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ φυσικά ΔΕΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ παραπεμπόμενους με ολάκερο τον Ποινικό κώδικα στο ....κεφάλι τους, αυτοί αναχωρούν πανηγυρικά μοιράζοντας δεξιά-αριστερά κλωτσίδια-μπουνίδια και απειλές ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ...!!!

Βέβαια στους φασίστες δεν έχουμε ...PHOTOSHOP....!!!  Δεν είναι αναγκαίο άλλωστε...!!!




 Το ΞΥΛΟ πέφτει μονάχα σε ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ μέχρι βασανιστηρίων αλλά εκεί βλέπεις οι ....αλήτες μικροκαμωμένοι "αντιστάθηκαν" ενώ οι "ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ" της Χ.Α. είναι ......ευγενέστατοι Κύριοι με το "σεις και το σας" στη συμπεριφορά τους στα αστυνομικά όργανα....!!!

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΙΚΑ και ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ

Και απ την άλλη να σου και η ....ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ....!!!  Ο Επίδοξος πρωθυπουργός της "αριστερής διακυβέρνησης" δηλώνει ότι "ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και στους ΘΕΣΜΟΥΣ"....

Μάλιστα.....! το πιάσαμε το υπονοούμενο....!!! μη δώσουμε και αφορμές και μας πούνε και "ανατρεπτικούς". Θα μου πείτε, εδώ κοτζάμ Κυβερνητικοί σύμβουλοι σπεκουλάρουν το ΣΥΡΙΖΑ σαν "αντιδημοκρατικό άκρο" αλλά ....εμείς εκεί, μην τρομάξουμε το μικροαστό και χάσουμε ακροατήριο.

Και η ζωή συνεχίζεται....!!!  Η Κυβέρνηση του τρόμου, με την Ε.Ε. ετοιμάζουν νέες ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ στη ζωή μας, αθόρυβα και καταδρομικά και το θέμα των φασιστών περιμένουμε να δούμε πως θα το ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ η Κυβέρνηση και η άρχουσα τάξη.

Αλλά το μέγα θέμα είναι πως θα το αντιμετωπίσει το ίδιο το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ που στην τελική, είναι ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ για να το παλέψει και να το λύσει.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...