ΗΡΘΕ και ΦΕΥΓΕΙ σαν ΚΛΕΦΤΗΣ απ τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ο ...Καταλληλότερος "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" των ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΓΚΑΛΛΟΠ







ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2013
ΕΓΚΑΙΝΙΑ Δ.Ε.Θ.

Ο "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΩΝ" της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ (;) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και λοιπών συγγενών και φίλων
έφτασε σήμερα στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ σαν ΚΛΕΦΤΗΣ......!!!!
Σε μια ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΗ με 4.500 πάνοπλους αστυνομικούς, ασφαλίτες, χαφιέδες, προβοκάτορες, με όλα τα μέσα παρακολούθησης on line.

Σε μια ΠΟΛΗ που ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, δηλαδή ο ΛΑΟΣ, πληρώνει ΑΔΡΑ, τα ΜΕΤΡΑ "ΤΑΞΗΣ" και ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για να παραστεί ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ μην τολμώντας να εμφανιστεί σε ανοιχτούς χώρους ο ......"ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ για ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" κατά πως λένε μετά ΥΣΤΕΡΙΑΣ τα ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΚΑΛΛΟΠ των ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΔΕΚΑΝΙΚΙΩΝ της ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑΣ που μας τυραννά.

Έναν ΠΟΛΙΤΙΚΟ που με την παρεούλα του μαζί, ΜΠΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΟΥΒΕΛΗ, προσπαθούν με ΝΥΧΙΑ και ΔΟΝΤΙΑ να κρατήσουνε όσο μπορούνε περισσότερο χρόνο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΩΝΤΑΝΟ με ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΚΑΛΛΟΠ ενώ ξέρουν ότι ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ σαν στημένη λεμονόκουπα.

Δεν τολμά λοιπόν ο εκλεκτός του .....Θεού εν Ελλάδι πρωθυπουργός να μιλήσει, κατά τα ειωθότα, στην ανοιχτή συγκέντρωση στο ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ όπως πάντα, έβγαλε ένα ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΥΣΤΕΡΙΚΟ ΛΟΓΥΔΡΙΟ στα εγκαίνια, με λόγους και απόψεις πολιτικού που ΒΛΕΠΕΙ και έχει ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ "ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" και .....SUCESS STORIES, και στη συνέχεια θα κάνει και μια ομιλία εκ νέου ως ....ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ σε μια μάζωξη ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ και θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ από τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πάλι σαν ΚΛΕΦΤΗΣ.

Απ' έξω ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΦΟΡΕΙΣ, ΑΥΘΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ θα διαδηλώνουν. 
ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ δηλαδή:

ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ κλεισμένοι στα ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΤΖΑΜΙΑ με τα ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, ΕΨΙΛΟΝ, ΖΗΤΑ, ΘΗΤΑ ................. και όλα τα καταστολικά ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ καλούδια απέξω να καιροφυλακτούν κατά του ΕΧΘΡΟΥ ΛΑΟΥ

Και ο ΛΑΟΣ.....!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ, ΤΟΥ ΧΩΡΑΦΙΟΥ, ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΤΟΥ ΓΙΑΠΙΟΥ, ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ, ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ.

Απλά πρέπει να γίνει όριο στο ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ και ΣΤΟΧΟΣ.
Αυτή η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και αυτή η ΠΟΛΙΤΙΚΗ πρέπει να είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ της ΕΠΙΣΚΕΨΗ στην ΔΕΘ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...