ΣΥΡΙΖΑ: ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ στην ΠΛΗΡΗ ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ



Από το 2012, που ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε να κόψει πρώτος το νήμα των εκλογών και να διεκδικήσει Κοινοβουλευτική Εξουσία, η ΗΓΕΣΙΑ του, έχει ξεκινήσει έναν ΥΣΤΕΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ να δώσει "ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ" στο ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΞΕΝΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ αποφασίζοντας ότι αδυνατεί πλέον να ριζοσπαστικοποιήσει περαιτέρω την Ελληνική Κοινωνία και να πείσει τον Ελληνικό Λαό για το μεγάλο ΑΛΜΑ, όπως διακήρυττε της "ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ", στράφηκε με ταχύτατα βήματα στην ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι ΑΓΩΝΕΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ έβαλαν μπουρλότο στο κλασικό δικομματικό δίπολο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, κατέστησαν το σύστημα έωλο και επικίνδυνο για κατάρρευση.

Χρόνια τώρα 3 το Λαϊκό Κίνημα δίνει μάχες στο δρόμο, με τα θετικά και αρνητικά του για να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ στην ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ και να ΑΡΘΡΩΣΕΙ το ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ.


Ξέρουμε καλά ότι το ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΑΓΩΝΙΩΔΩΣ ΛΥΣΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ....!
Φυσικά έχει "άσσους" στα μανίκια του και δεν διστάζει να "ΚΑΨΕΙ" πολύτιμο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ για να ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ και ΛΑΪΚΗ ΥΦΕΣΗ.

Η Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, το φάγωμα του ΓΙΩΡΓΑΚΗ, το τελείωμα του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, η επιλογή ΣΑΜΑΡΑ, η διάλυση του ΠΑΣΟΚ, το κάψιμο της ΔΗΜΑΡ, η ΑΝΟΙΧΤΗ ΧΡΗΣΗ των ΦΑΣΙΣΤΩΝ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όλα τούτα συνιστούν ΑΓΟΡΑ ΧΡΟΝΟΥ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΡΟΦΑΝΗΣ:

Ο Έλεγχος των ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ και μια ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ κομμένη και ραμένη στα μέτρα τους.
Με "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" προφίλ, λίγο πιο προχωρημένο, με κάποιες θέσεις ίσως φραστικά πιο φιλολαϊκές και μπόλικη ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΡΗΤΟΡΕΙΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και καιρό ήταν στο στόχαστρο των ΑΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ για την ΑΛΩΣΗ του και να του δοθεί το "ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ" της ΔΟΚΙΜΗΣ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ στην ΕΞΟΥΣΙΑ.

Η ΗΓΕΣΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ, με τρόπο εντυπωσιακά "φιλότιμο" έκανε ότι περνούσε απ το χέρι της για να αποκτήσει αυτό το "πιστοποιητικό".

Το τι έχουμε καταγράψει όλο αυτόν τον καιρό δεν λέγεται:

ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΣΙΠΡΑ στις ΗΠΑ και ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ, ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ χάους στον "ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΧΩΡΟ", Επισκέψεις στα Μέγαρα Μουσικής και ΥΜΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟ, ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ στον ΠΑΣΟΚικό συνδικαλιστικό ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ, οι οποίες θλιβερές και άβουλές όσο και μοιραίες, έσπευσαν μονάχες να ΑΥΤΟ-ΑΝΑΙΡΕΘΟΥΝ (ΚΟΕ-ΚΟΚΚΙΝΟ)

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ με ΒΑΡΩΝΟΥΣ των ΜΜΕ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ και ΕΚΔΟΤΕΣ, ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ σε μεγάλους κρίσιμους συνδικαλιστικούς αγώνες όπως η ΟΛΜΕ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ για την ΕΞΕΛΙΞΗ του ΣΥΡΙΖΑ σε μια νέα "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ ήταν ειλημμένη στην ηγεσία του Κόμματος και έμενε πλέον η ΘΕΣΜΙΚΗ της ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ.


Το 1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ του ΚΟΜΜΑΤΟΣ και η μετατροπή του ΒΙΑΙΑ σε κλασικού τύπου μονοτασικό κόμμα είναι πλέον γεγονός.
Οι πλατφόρμες που κατατέθηκαν από την λεγόμενη "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΤΕΡΥΓΑ" ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ συλλήβδην με ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ και μάλιστα μπήκαν και ΦΡΑΓΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΙ στο να εκπροσωπηθούν στα όργανα.

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στις ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ του ΣΥΡΙΖΑ πλέον στην κυριολεξία ανατριχιάζει:

  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
  • ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΧΡΕΟΥΣ
  • ΟΧΙ στην ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των ΤΡΑΠΕΖΩΝ
  • ΟΧΙ στην ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
  • ΝΑΙ στο ΕΥΡΩ και στην Ε.Ε.
  • ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ για τη σχέση της χώρας σε ΝΑΤΟ
  • ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ για ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΕΝΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΜΑ στην κυριολεξία σε ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ πρακτικές.
Προφανώς το ΦΙΑΣΚΟ στην ΚΥΠΡΟ περί .....ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ με το ΔΝΤ και την ΕΕ δεν ΔΙΔΑΞΑΝ τίποτα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ....!!!
ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ και τα ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ...!!!
Συνεπώς όφειλε ο ΣΥΡΙΖΑ να ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ για ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για τη ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.

 Κάποιοι άσπονδοι αλλαζόνες ΣΥΡΙΖαίοι φίλοι διακηρύττουν με λόγια μεγάλα και ...παχιά ότι "είστε ΜΙΖΕΡΟΙ οι αριστεροί του .....3% ενώ εμείς μιλάμε για πλειοψηφική αριστερά".

ΠΡΟΦΑΝΩΣ τα νεόκοπα αυτά ....μαρξιστικά μυαλά, έχοντας ξεκινήσει να μιλάνε, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ οι ΠΑΣΟΚοι του 1985, που κατακεραύνωναν τους Κομμουνιστές που δεν μπορούσαν να κατανοήσουν τη δυναμική της μεγάλης δύναμης της ...ΑΛΛΑΓΗΣ, δεν αντιλαμβάνονται ότι:

Την ΙΣΤΟΡΙΑ την κινούν ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ, ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, στην αρχή ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΕΣ και ΟΧΙ ένα ΣΑΘΡΟ ΝΩΘΡΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ του ...27-30-32%....!!!

Όταν λοιπόν τα ....κουλούρια σφίξουν, επιτρέψτε μου την έκφραση, τότε το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, στο ΔΡΟΜΟ, στην ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ, αυτό το 3-5-8-10% θα χρειαστεί να έχει δίπλα του, μπροστά του, γύρω του.

Η Ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε την ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ και την ΑΝΑΘΕΣΗ από το ΛΑΟ της σωτηρίας του.......περιορίζει την ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ του ΔΡΑΣΗ, αμβλύνει την ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.

Δυστυχώς οι ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΝΩΡΙΣ....!!!!
Δυστυχώς η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ΩΜΗ και ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ...!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ από εδώ και πέρα, είναι επιλογή της ΗΓΕΣΙΑΣ του και των κέντρων που την κατευθύνουν να είναι ολοένα ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ και στο ΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
Να μοιάζει και να παπαγαλίζει με τρόπο γελοίο και γραφικό του ΑΝΔΡΕΪΚΟΥ ΣΤΥΛ της .....αλλαγής

Απομένει:
  • Στις ΙΔΙΕΣ τις ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μέσα στο χώρο, στη ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ του ΧΩΡΟΥ να ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, να ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ, να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ, να ΠΙΕΣΕΙ χωρίς να υπολογίσει κόστος και εξέλιξη, και
  • Στον ΙΔΙΟ τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ να αντιληφθεί τι θα σημαίνει ΑΥΡΙΟ το ΝΕΟ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ που δια αναθέσεως θα επιβάλλει το σύστημα στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ανάμεσα σε δυο πολιτικούς οργανισμούς ίσως με διαφορετική ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ αλλά με ΙΔΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ)
Για τα καθήκοντα και τις νέες προκλήσεις πλέον της ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ με τις νέες εξελίξεις θα μιλήσουμε σε νέο άθρο.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...