Όταν οι ζωές των Εργατών είναι Αναλώσιμο Υλικό για τους Καπιταλιστές





Το εφιαλτικό μέγεθος των 800 ΝΕΚΡΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ αγγίζει ήδη το μεγάλο ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ στο ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ με την κατάρρευση του μεγάλου εργοστασίου, στο οποιό ήταν στιβαγμένες σαν "ανθρώπινα σακκιά" 100άδες εργάτες για ένα κομμάτι ψωμί στην ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟ του εργοδότη που πριόνισε το κτίριο και μαζί τις ζωές για τι άλλο ; μα για να ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ....!!


Ο Αιώνιος και Αμείλικτος Νόμος της ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:
Να μεγιστοποιήσω το κέρδος, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΑ για την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ, το ΠΟΝΟ, τις ΑΞΙΕΣ τα ΟΝΕΙΡΑ των ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Οι ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.....!!!
Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ....!!!
Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ....!!!
Ο ΕΡΓΑΤΗΣ μπαίνει στις αξίες της προσφοράς και της ζήτησης χωρίς αρχές και χωρίς ίχνη προστασίας της ανθρώπινης ζωής του.

Μην σας παρασέρνει η "λογοδιάρροια" των Αστών για .....μέτρα προστασίας των εργαζομένων, δίκτυο μέτρων και όρων εργασίας.
Αν δεν υπήρχαν ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ, όλα αυτά θα ήταν ένα απλό σκουπίδι όπως ακριβώς είναι στις ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ή αν θέλετε καλύτερα όπως ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ να ΓΙΝΟΥΝ σταδιακά στο τόπο μας....!!!

Για τους ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ τα μέτρα προστασίας της εργατικής ζωής, όλο αυτό το δίκτυο προστασίας γύρω από το μισθωτό είναι ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ....!!!! είναι ΑΚΑΜΠΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που πρέπει να γίνουν ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ (SIC....), έτσι λένε τώρα τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.

Θυμάστε τη δική μας RICOMEX....!!!  Όταν στα 1999 ο ΣΕΙΣΜΟΣ στην ΑΤΤΙΚΗ δήλωσε βροντερά παρών, τότε το εργοστάσιο που στήθηκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ πάνω στα ΜΠΑΖΑ διαλύθηκε σε χρόνο μηδεν θάβοντας στα ερείπια του 10άδες εργάτες, ή στην ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ της Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ που σαρώθηκε επίσης γιατί ο ισόγειο για να γίνει ευρύχωρο SUPER MARKET ξύλωσε τις κολώνες στήριξης.....!!!

"Με ρώτησαν πολλοί για την φωτογραφία αυτή. Προσπάθησα να μάθω γι' αυτούς αλλά δεν έβγαλα άκρη. Δεν ξέρω ούτε ποιοί είναι, ούτε τι σχέση είχαν. Τους "ανακάλυψα" στο τέλος της ημέρας. Ημουν όλη μέρα στα ερείπια και έβλεπα τους διασώστες αλλά και πολίτες να βγάζουν τραυματισμένους εργάτες από τα συντρίμμια. Θυμάμαι ακόμα τα τρομαγμένα μάτια των συγγενών. Ημουν εξαντλημένη, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά.

Ξαφνικά, ανακάλυψα το ζευγάρι αυτό, αγκαλιασμένο στα ερείπια" αναφέρει η φωτογράφος, προσθέτοντας: "Το αίμα από τα μάτια του άνδρα έτρεχε σαν δάκρυ. Όταν τους είδα δεν μπορούσα να το πιστέψω. Τους αισθάνθηκα σαν δικούς μου ανθρώπους. Τους έβλεπα τις τελευταίες τους στιγμές να κάθονται έτσι αγκαλιασμένοι, προσπαθώντας ό ένας να σώσει τον άλλο. Κάθε φορά που κοιτάζω αυτή την φωτογραφία, αισθάνομαι άβολα. Με έχει στοιχειώσει. Είναι σα να μου λένε. Δεν είμαστε ακόμα δυο πτώματα. Δεν είμαστε φτηνά εργατικά χέρια και φτηνές ζωές. Είμαστε άνθρωποι σαν κι εσάς. Η ζωή μας είναι πολύτιμη και τα όνειρά μας το ίδιο. Η αγριότητα και η εκμετάλλευση θα συνεχιστεί. Γι' αυτό και θέλω η φωτογραφία αυτή να κάνει τον γύρο του κόσμου".

Αυτά είπε η TASLIMA AKHTER που τράβηξε την 1η συγκλονιστική φωτογραφία.

Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ μετατρέπεται σε ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΘΗΡΙΟ όπως τον ζούμε στην πατρίδα μας αυτό το καιρό. Δεν καταλαβαίνει από .....κοινωνικούς διαλόγους, διαπραγματεύσεις, κοινωνικό εταιρισμό.
ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ.....!
Μα πάνω από όλα ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ....!!!

ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΡΑΞΕΙ ;;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...