ΚΥΡΙΑΚΗ των ΒΑΪΩΝ: ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΔΡΟΜΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ για τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ



Η Τρικομματική οπερέτα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που "κυβερνά" κατ' εντολή της ΤΡΟΪΚΑΣ και των ΞΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ
"ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ" για μια ακόμα φορά, ΠΡΟΩΡΑ, την ΚΥΡΙΑΚΗ των ΒΑΪΩΝ τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και τη ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

28 ΑΠΡΙΛΗ 2013: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ψηφίζεται στη Βουλή το ΝΕΟ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ που οι ΝΟΣΗΡΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ σχεδίασαν για να εφαρμόσουν ενάντια στο Λαό μας.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ :

  • ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, 4000 μέχρι τέλους του χρόνου και ακόμα 15.000 για το 2014. Η "ΣΥΝΤΑΓΗ" της προπαγάνδας είναι έτοιμη, το κλίμα στημένο εδώ και καιρό στην Ελληνική Κοινωνία. Οι "επίορκοι" και οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, βαφτίζονται οι νέοι "δαίμονες" της κακής μας τύχης και οδηγούνται στη "σφαγή". ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ βέβαια των ίδιων είναι ΜΕΓΑΛΕΣ και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ τόσο όσο προς την νοοτροπία τους όσο και στις χρόνιες πολιτικές τους επιλογές.
  • ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ στα ΑΚΙΝΗΤΑ ΖΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ μέχρι τέλους έτους μέσω της ΔΕΗ και στη συνέχεια θα περάσει σαν ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΕΛΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ χωρίς ανάσα και σταματημό.
  • Το ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ θα ΑΥΞΗΘΕΙ εκ νέου στην τιμή με τελικό αποτέλεσμα ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ της ΔΕΗ να αποτελεί ....ΑΙΤΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ για τους καταναλωτές πλέον.
  • Οι αναγγελθείσες "ρυθμίσεις" στα χρέη εφορίας και τραπεζών αποτελούν ΓΕΛΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ καθώς κατ΄ουδένα τρόπο καλύπτουν την διαφαινόμενη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ των ΛΑΪΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ.
Συνεπώς τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΪΚΑ ΝΟΙΚΥΡΙΑ θα ζήσουν μια ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ που πλέον αποκτά ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΦΥΞΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ και ΔΙΑΛΥΣΗΣ.

Είναι πλέον προφανές ότι η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αυτή ΠΡΕΠΕΙ να ΦΥΓΕΙ.....!!! Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ αυτή ΠΡΕΠΕΙ να ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ.....!!!

Είναι πλέον ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ για τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...