«ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ»: Η Ελληνική Κοινωνία ανακάλυψε τους νέους …..Δαίμονές της.


Όχι που δεν θα βρίσκανε τον επόμενο «στόχο» για να αποπροσανατολίσουν την Κοινή γνώμη….!
Όχι που δεν θα στήνανε το επόμενο «κυνήγι μαγισσών» για να δικαιολογήσουν τις εργασιακές ανθρωποθυσίες τους…!

«ΕΠΙΟΡΚΟΙ» ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ 

Ιδού οι νέοι δαίμονες για την καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας…..! ιδού οι ...ΔΟΛΕΡΟΙ και ΒΡΩΜΕΡΟΙ τύποι που ευθύνονται για την διάλυση της κρατικής παραγωγικής μηχανής.

Με την ΑΠΟΛΥΣΗ τους (Βάλε και κάμποσες ακόμα χιλιάδες έτσι στο μουγκό….), η Κρατική Παραγωγική ανεβάζει αυτόματα στροφές στις λεωφόρους της παραγωγικότητας, της οργάνωσης και της ορθοπόδησης.

Θα με ρωτήσετε τώρα αν υπάρχουν οι ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ  ΑΦΕΛΕΙΣ που θα «φάνε» ένα ακόμα ΠΑΡΑΜΥΘΙ από την ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΟΠΕΡΕΤΑ που μας κυβερνάει.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ναι…..!!! γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, που θα έλεγε και ο …επίτιμος ;

Και με την ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των καθεστωτικών Μ.Μ.Ε., που ήδη έπιασαν δουλειά, όλο και κάτι θα πετύχει ο Κυβερνητικός θίασος. Αλλωστε το κοινό στο οποίο πλέον «στοχεύουν» είναι συγκεκριμένα περιορισμένο σε ανθρώπους τυλιγμένους και βουτηγμένους σε αντιδραστικούς ΜΥΘΟΥΣ, ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και ΚΟΜΠΛΕΞ κατά των δημοσίων υπαλλήλων γενικότερα, για πολλούς και διαφόρους λόγους, ίσως ένας από αυτούς γιατί είτε οι ίδιοι είτε τα παιδιά τους δεν ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ από το ΚΑΘΕΣΤΩΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΛΟΓΟ να νιώσω ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ κανενός είδους εργαζόμενου που δεν σέβεται πρώτα απ όλα τον ίδιο του τον εαυτό και ύστερα τους συναδέλφους του σε κάθε εργασιακό χώρο.
Τεμπέληδες, επίορκοι, γλύφτες και ρουφιάνοι εργαζόμενοι, υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν σε κάθε εργασιακό χώρο.
Αλλά αυτό το κυνήγι μαγισσών με τους δημόσιους υπαλλήλους, την «ευθύνη» τους για την αντιπαραγωγική μηχανή, εκτός του ότι έχει καταντήσει ΓΡΑΦΙΚΟ, δεν έχει το δικαίωμα να το επικαλείται ένα ΚΡΑΤΟΣ-ΚΑΘΕΣΤΩΣ που έκανε το ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ και σήμερα παριστάνει τον ….ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΗ. 
Είδαμε και το πρωτοσέλιδο αυτής της εμετικής Φυλλάδας «ΤΟ ΑΡΘΡΟ» και καταλαβαίνουμε την ΥΣΤΕΡΙΑ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ να βαφτιστεί «μεταρρυθμίστρια» πάνω στο εργασιακό «αίμα» χιλιάδων οικογενειών.

ΤΕΛΟΣ, τα ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, οφείλουν να τα ΒΓΑΛΟΥΝ  οι ίδιοι οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, που, έχοντας ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ μέχρι σήμερα για τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ τους, όντας ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ του ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, βλέπουν να ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ.
Οι ίδιοι οφείλουν να θέσουν εαυτούς ΤΑΞΙΚΑ στη ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ και τα άλλα ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ για να μπορέσουν με αξιοπρέπεια να αρθρώσουν τη δική τους αντίσταση και υπόσταση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...